Czy wybieracie się gdzieś na jakiś mecz we wakacje w Polsce lub zagranicą??
Lub wybieracie się na jakieś ciekawe imprezy sportowe??
Ja wybieram się jak co roku do Londynu i chciałbym wybrać się na kilka meczy i wybrałem już te najciekawsze mecz oto one:
Chelsea-Manchester United (8.08.2010)
Fulham Londyn-Werder Brema (7.08.2010)
Fulham Londyn-Manchester United (21.08.2010)
Crystal Palace-Chelsea Londyn (17.07.2010
Anglia-Węgry (11.08.2010)
West Ham United-Aston Villa (14.08.2010)
Chelsea-Ajax Amsterdam (23.08.2010)
Chelsea-Hamburg (4.08.2010)
Tottenham-Man City (14.08.2010)
Arsenal-AC Milan (Emirates Cup) (31.07.2010)
Arsenal-Celtic (Emirates Cup) (1.08.2010)
Arsenal-Liverpool (14.08.2010)
Na które byście się wy wybrali?
Ostatnio zmieniony przez Mateqi Sob Cze 19, 2010 21:35, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 21:28 Re: Wakacje z piłką
mateqi napisał/a:
Czy wybieracie się gdzieś na jakiś mecz we wakacje w Polsce lub zagranicą??
Lub wybieracie się na jakieś ciekawe imprezy sportowe??
Ja wybieram się jak co roku do Londynu i chciałbym wybrać się na kilka meczy i wybrałem już te najciekawsze mecz oto one:
Chelsea-Manchester United (8.08.2010)
Fulham Londyn-Werder Brema (7.08.2010)
Fulham Londyn-Manchester United (21.08.2010)
Crystal Palace-Chelsea Londyn (17.07.2010
Anglia-Węgry (11.08.2010)
West Ham United-Aston Villa (14.08.2010)
Chelsea-Ajax Amsterdam (23.08.2010)
Chelsea-Hamburg (4.08.2010)
Tottenham-Man City (14.08.2010)
Arsenal-AC Milan (Emirates Cup) (31.07.2010)
Arsenal-Celtic (Emirates Cup) (1.08.2010)
Arsenal-Liverpool (14.08.2010)
Na które byście się wy wybrały?
Jaka eskapada :O
Mi trochę szkoda kasy. Prawdopodobnie (o ile wyzdrowieje) to pojadę na mecz Newcastle z PSV Eindhoven 31.08.2010.
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
Ostatnio zmieniony przez mleko Sob Cze 19, 2010 21:28, w całości zmieniany 1 raz
Newcastle-PSV zapowiada się bardzo ładny mecz
według mnie najlepszy Chelsea-Man Utd (chociaż bedzie trudno o bilety bo drogo też)
Fulham-Man Utd ten własnie według mnie
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ja wybieram się na zgrupowanie Legii w Grodzisku Wielkopolskim, czyli na pewno zaliczę kilka sparingów. Poza tym oczywiście inne mecze kontrolne w Warszawie i okolicach. Zagranicznych wojaży nie przewiduję.
Niestety jestem w Londynie w dniach 30.06-23.06 i zdołam być tylko na meczu Crystal Palace-Chelsea Londyn na który mam już zarezerwowane bilety.
Chciałbym być na wiekszej ilości ciekawszych meczy niestety jeden ciekawy jest tylko w lipcu wiec wybrałem go
i tutaj pytanie do nudzących się forumowiczów może znajdziecie jakąś fajną imprezę sportowa i nie tylko organizowaną w tych dniach w Londynie?? będzie mi się tam nudziło więc z chęcią wybiorę się gdzieś
[ Dodano: Wto Cze 22, 2010 3:12 pm ]
P.S czytałem kiedyś gdzieś na jakimś forum,że jest możliwość wykupienia wycieczki po Londyńskich stadionach. Czy to jest prawda?? jak tak to proszę o jakieś lepsze informacje na ten temat
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 20:33
W Niemczech może uda się zebrać Hannover 96, Werder Brema, VfL Wolfsburg, Hannover Burgdorf, ale w przypadku pierwszych trzech drużyn będzie ciężko, bo po MŚ nie będą mieli treningów.
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum