na pewno mają dzień wcześniej coś takiego jak "zwiedzanie boiska" i na pewno takie coś istnieje
Trening pewnie bedą miec dzień wcześniej wieczorem lub w dniu meczu z samego rana
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Profil: Autografy i vlepki
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 21:29
Przed meczem, który jest dogadany od pół roku...
Na inne pytania znali odpowiedzi
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Powiedzcie mi jakie szanse są na zebranie autografów na Crystal Palace zawodników Chelsea oraz Crystal?? może ktoś czytał gdzieś jak to ze zbieraniem na Crystal Palace??
wiem,że na Barnecie Arsenalu było bardzo łatwo podpisy zebrać jednak Crystal Palace jest prawie 10x wiekszym stadionem bo na 30tyś ludu ??
Wszystkie odpowiedzi będą mnie bardzo interesować
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 14:46
Mam pytanie.
Nie wie ktoś, w jakich miastach mieszkają uczestniczki turnieju FIFA WOMEN'S U-20 WORLD CUP GERMANY 2010??
Szukałem na stronie FIFA.COM i nic nie znalazłem. Wiem tylko, gdzie są rozgrywane mecze, ale gdzie mieszkają zawodniczki-już nie.
Jest ktoś w stanie pomóc? Bardzo mi na tym zależy.
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
W wakacje to tylko ew. na jakieś sparingi ŁKS-u Łomża oraz Perspektywy (o ile takowe będą w Łomży, bo na głównym i bocznym boisku panują renowacje, więc możliwe, że jakiś spar zagości na boisku ,,osiedlowych'' czyli Perspektywy .
W ostatnim dniu lipca raczej na pewno Lechia- Villarreal a potem już upragniona liga (tylko nie wiadomo na jakim szczeblu ).
Dzisiaj w nocy wyjeżdżam do Szwecji a mianowicie miasteczko Dalby powiedz mi czy jest w tym mieście jakaś drużyna ?? bo wiem,że boisko jest bo nawet można zobaczyć go na google maps jest na środku miasteczka.Szukam tego klubu (o ile wogóle tam się znajduje) od 2 dni i nic nie moge znalezc ??
Proszę o bardzo szybką odpowiedz
Ostatnio zmieniony przez Mateqi Sro Lip 28, 2010 13:17, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum