Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 21:11
Pewnie w regionalnych londyńskich biurach coś by się znalazło, ale nie opłaca się to zupełnie. Z doświadczenia wiem, że takie wycieczki najtaniej wychodzi organizowanie ich na własną rękę.
A ja w tym roku mam wakacje bez piłki.
Ostatnio zmieniony przez Jarzab93 Wto Cze 22, 2010 21:12, w całości zmieniany 1 raz
Powiedzcie mi kto według was dobrze gra w Dartford FC oraz Gillingham FC ?? bo we wakacje chciałbym zebrać autografy zawodników oczywiście wezmę wszystkich ale nie wiem czy ktoś ciekawy tam gra
No bo nie znam piłkarzy z tamtej drużyny
Zbieram autografy przy wszystkich meczach Warty Sieradz więc jak pojadę do Londynu też chciałbym pozbierać autografy lokalnych zawodników a,że będę mieszkał w Dartford to akurat na ich mecz sobie pójdę pooglądać a przy okazji wezmę autografy..
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Cze 23, 2010 19:28
W Dartfordzie gra syn Teddy'ego Shernighama - Charlie. Może niespecjalna kariera, ale chyba warto.
W Gillingham zdecydowanie lepiej - Simeon Jackson (Kanada 10/1, uczestnik CONCACAF Gold Cup 2009), Mark McCammon (Barbados 5/4).
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Może pomógłbyś jeszcze lub ktoś inni podać kto gra ciekawy w tych drużynach:
Dagenham & Redbridge (League Two)
Southend Utd (League Two)
Leatherhead
??? będę bardzo,bardzo wdzięczny
Ostatnio zmieniony przez Mateqi Sro Cze 23, 2010 23:26, w całości zmieniany 1 raz
Profil: Autografy i vlepki
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Czw Cze 24, 2010 11:39
Southend:
Matt Paterson, młodzięzowy reprezentant Szkocji
Anthony Grant, młodzieżowy reprezentant Anglii
A propo Niemiec:
Szykuje się:
Hannover 96-Valencia CF
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Ostatnio zmieniony przez lefty Czw Cze 24, 2010 12:18, w całości zmieniany 1 raz
gollaz,
w Warcie Sieradz nie są same ogórki
no dobra może na mecz z Leatherhead nie póje albo jak pójdę to zbiore wszystkich może któryś kiedyś coś osiągnie
Chodzi o tych co jadą za granicę i przy okazji będą na meczach
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 14:20
Bilety na mecz Hannover 96- Valencia CF już mam
Nie wie ktoś, czy jak zespół z Hiszpanii przylatuje do Niemiec to ma trening (rozruch) w dniu meczu, może dzień przed?
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Nie wie ktoś, czy jak zespół z Hiszpanii przylatuje do Niemiec to ma trening (rozruch) w dniu meczu, może dzień przed?
TAK, wszyscy na forum to wiedza!!!!!!!
bo po co dzwonic do klubu, poszukac w internecie?
lepiej zapytac na forum, tu wszyscy wspolpracuja z niemieckimi liniami lotniczymi i beda wiedziec!
Profil: Autografy i vlepki
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 17:45
Niestety linie lotnicze nie zajmują się treningami, Pycio, jeśli byłbyś łaskaw, to czytaj dokładnie, później pisz.I zwróć uwagę na kolejność tego, co napisałem: Czytanie->Myślenie->Odpowiadanie.
Dziękuję.
Do H96 dzwoniliśmy i nic nie wiedzą na temat treningu Hiszpanów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum