Ulubiona liga, hmm, zależy jak na to patrzeć. Najczęściej oglądam oczywiście Primera Division, ale tylko dlatego, że kibicuję FCB i obserwuję wyniki rywali. Nie zmienia to faktu, że Premiership jest dwa razy ciekawsza - w walce o tytuł nie liczą się dwie drużyny, ale co najmniej cztery. Poza tym nawet te słabsze kluby, typu Fulham, Blackburn, Stoke, Hull itd. potrafią urywać punkty najlepszym i te mecze ogląda się z dużą przyjemnością. To takie dwie ligi na które zawieszam oko. Jakoś liga niemiecka, chociaż oglądam Gladbach, nie przekonuje mnie zbytnio, nie wspominając o włoskiej i francuskiej, które obejrzałem kilka razy i dałem sobie spokój - nie podoba mi się styl w tych dwóch ligach, nie wiem, może jestem dziwny, ale grające tam kluby, styl i poziom nie przemawiają do mnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum