Dla mnie hiszpańska Primera Division. Nic nie zastąpi walki pomiędzy Barceloną i Realem. Większość kibiców nawet jeśli nie są zagorzałymi sympatykami jednych lub drugich to i tak w walce o tytuł kibicują Katalończykom lub Kastylyjczykom. Żeby tak jesze w Hiszpanii skończyły się w końcu zamieszania w kwestii praw telewizyjnych i Canal+ zaczął nas raczyć transmisjami na poziomie Ligi Angielskiej lub chociażby Poslkiej bo jak dotychczas dostawaliśmy marną jakość obrazu, znikomą ilość kamer obsługujących mecz, format 4:3 i zaniki obrazu.
Z europejskich to Primera Division, sam bylem kibicem Realu ale teraz jakoś to we mnie przygasło. A w reszty świata to Brazylijska. Ogólnie tamte rejony kojarzą mi sie z pięknym futbolem, trickami i pięknymi bramkami itp
Zdecydowanie Liga BBVA. Za techniczny styl gry preferowany przez większość zespołów, poziom i wielu klasowych graczów występujących w tej lidze. Chętnie oglądam też Bundesligę i Ligue 1, chociaż szlagierami Premiership też nie pogardzę.
U mnie na pierwszym miejscu jest Primera Division. Fantastyczne liga, w której gra mój ukochany klub. Na drugim miejscu według moich ulubionych lig jest egsequo liga niemiecka oraz angielska. Co do trzeciego miejsca to na tym miejscu uplasowała się liga włoska.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum