Tutaj piszcie wiadomości o najnowszych plotkach transferowych i transferach
sam napisales ze o plotkach i o transferach mozna tu pisac wiec nie wiem, czego sie czepiasz :-) ?
Dodane po 2 godzinach 50 minutach:
Patrice Evra podobno znajduje się na liście życzeń działaczy z Barcelony. Francuz miałby zastąpić w drużynie z Barcelony 32-letniego Giovanii'ego van Bronckhorst'a :-)
Barca zainteresowana jest wciąż Abidalem. Bodajże nie zostanie on w Lyonie na następny sezon Ponadto bordowo-granatowi interesują się Davidem Villą, jednak to jest mniej prawdopodobny transfer.
Wisła Kraków będzie chciała sprowadzić Golańskiego i Gargułę, a do tago jakiegoś obrońcę z Portugalii.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Wisła Kraków będzie chciała sprowadzić Golańskiego i Gargułę
Golański - ok
Garguła w wywiadzie dla Piłki Nożnej powiedział, że nie odejdzie do żadnego klubu z Polski, a jeśli opuści Bełchatów, to z pewnością zagra poza granicami naszego kraju
By Mani: Mówiąc "będzie chciała sprowadzić" nie miałem na myśli, że na 100% sprowadzi
Adriano z Interu raczej odejdzie tylko niewiadomo gdzie. Alvaro Recoba już powiedział że od nowego sezonu będzie grał w Romie. Alexis z Getafe przechodzi do Valenci. Dudek do Ligi Hiszpańskiej lub Portugalskiej.
Od nowego sezonu w Realu Madrid będzie grał Christoph Metzelder.Steven Sidwell od nowego sezonu w Chelsea.
Jestem bardzo ciekawy czy L.Figo rozwiąze umowę z Al-itthad.
Golański - ok
Garguła w wywiadzie dla Piłki Nożnej powiedział, że nie odejdzie do żadnego klubu z Polski, a jeśli opuści Bełchatów, to z pewnością zagra poza granicami naszego kraju
By Mani: Mówiąc "będzie chciała sprowadzić" nie miałem na myśli, że na 100% sprowadzi
Mani: ja nie podważam tego , co mówisz (by Mani: Dzięki ), tylko odnoszę się do spekulacji. Rozumiem
misko07: Mi chodziło tylko o to, że to już nie są pogłoski tylko przesądzony transfer
Nowa porcja ZATWIERDZONYCH transferów:
Theofanis Gekas Bochum Leverkusen
Arturo Vidal Colo Colo Leverkusen (ZA 5,2 mln euro!)
Jose Ernesto Sosa Estudiantes Bayern Monachium
Jakub Błaszczykowski Wisła Kraków Borussia Dortmund
Raphael Schaefer Nuerenberg Stuttgart
Giovanni Federico (król strzelców 2. Bundesligi) Karlsruher SC Borussia Dortmund
Podobno Shevchenko ma iść do Milanu, a w rozliczeniu około 13 milionów funtów szterlingów + Kakhaber Kaladze
Myślę, że Chelsea straciłaby na tym. Do gry na Stamford bridge ciężko się dostosować w pierwszym sezonie, za to w drugim zazwyczaj się wymiata. Tak było z Didierem Drogbą, Mickaelem Essienem. Wychodziłoby na to, że teraz to Sheva by się "rozegrał". A Kaladze? Obrońcy do gry Chelsea dostosowują się szybciej (Carvalho i Ferreira z miejsca stali się ostojami defensywy, Ashley Cole "dochodził" troszkę dłużej)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum