Profil: Autografy, Pamiątki piłkarskie, Polski Sport
Kolekcjoner od: 2007
Wysłany: Pią Sie 20, 2010 21:07
No dla ciebie to nic, bo pewnie nawet nie pamiętasz go z boiska. Ale ja ciągle mam sentyment do takich zawodników i bardziej śledzę losy gwiazd z mojego dzieciństwa niż Cristiano Ronaldo czy Torresa.
Dokładnie, Davids tak jak van Nistelrooy, Seedorf, Figo, czy Raul to klasa sama w sobie. Mam nadzieję, że uda mi się w końcu zdobyć jego podpis. Nie zdążyłem za czasów, gdy grał w Ajaxie. Obym tym razem odniósł sukces. A co do van der Vaarta to póki co deklaruje, że chce odnosić sukcesy z Realem Madryt. Jakiś związek z Manchesterem jest, ponieważ Rafael stwierdził, że jeśli miałby odchodzić, to najprawdopodobniej do MU, ponieważ ten klub gwarantuje mu sukcesy. Jednak póki co zostaje w stolicy Hiszpanii.
A tak swoją drogą to wypadałoby już w tym temacie podać kilka transferów:
Mario Balotelli - Inter Mediolan -> Manchester City
Ricardo Carvalho - Chelsea -> Real Madryt
Sol Campbell - Arsenal -> Fulham
R. van der Vaart w Tottenhamie. No to Tottenham przeprowadził transfery i ekipa Harry'ego może namieszać. Sunderland też sprowadził np. reprezentanta Ghany, A. Gyana i z Bentem mogą coś zdziałać.
W tym sezonie Premiership może być bardzo ciekawa (zresztą zawsze jest) i emocjonująca.
_________________ Nie pisać w sprawie wymiany lub kupna/sprzedaży.
Nie wymieniam się, nie kupuję ani nie sprzedaję!
---
Zapraszam do mojej galerii autografów
www.gallerymackinho7.fotopic.net
Ostatnio zmieniony przez Mackinho7 Czw Wrz 02, 2010 15:23, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum