Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Pią Gru 05, 2008 18:23
Świetnie Myślę, że Huntelaar zabłyśnie w Realu. Dla mnie jest niesamowitym napastnikiem. Strzelił wiele bramke w Eredivisie. Był bardzo skuteczny. Real starał się o niego chyba ze 2 lata, ale w końcu dopiął swego.
Dzisiaj z zespołem Manchesteru City związuje się lewy obrońca, reprezentant Anglii - Wayne Bridge. Przechodzi on a Chelsea. Bardzo mi będzie go brakowało, gdyż był on bardzo dobrym zawodnikiem. Miał bardzo duży wkład w grę "the blues", i przed przyjściem Ashleya Cole'a był podstawowym graczem. Teraz gdy w Chelsea nie ma dla niego miejsca w podstawowym składzie postanowił odejść. Wayne rozegrał w Chelsea 142 spotkania od momentu, kiedy to w 2003 roku przybył z Southampton. Jeszcze nie wiadomo jaka kwota weszła w grę.
Inny angielski zespół z Manchesteru także dokonuje wzmocnień. Manchester United sprowadził dwóch graczy: Zorana Tosica i Adem Ljajic. Obydwaj z Partizana Belgrad. Angielskie media informują o tym, że ci dwaj gracze przenieśli się na Old Trafford za łączną sumę 17 milionów euro. Sir Alex Ferguson po tych transferach poinformował, iż United w zimowym oknie transferowym nie dokona już żadnych wzmocnień.
_________________ Flying high, up in the sky,
We'll keep the blue flag flying high
From Stamford Bridge to Wemb(er)ley
We'll keep the blue flag flying high
Poszukuje znaczków Angielskich, Hiszpańskich, Włoskich i innych zagranicznych. Kto ma pisać na pw lub gg!!!!!
Świetnie Myślę, że Huntelaar zabłyśnie w Realu. Dla mnie jest niesamowitym napastnikiem. Strzelił wiele bramke w Eredivisie. Był bardzo skuteczny. Real starał się o niego chyba ze 2 lata, ale w końcu dopiął swego.
myślę, że tylko tak przebąkiwali. Calderon nie był zdecydowany, a teraz jak jest potrzeba to poszło bez zgrzytów. dla mnie dziwny zawodnik ten Klaas-Jan. czyta może ktoś blog polsport? jest on bodajże Michała Pola i opisał tam kiedyś Huntelaara. Świetny artykuł niestety nie mogę go znaleźć
Ostatnio zmieniony przez Order Sro Sty 07, 2009 22:16, w całości zmieniany 1 raz
Christian Poulsen przeszedł z Juve do Liverpoolu - współczuje wszystkim kibicom LPoolu.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
_________________ Nie pisać w sprawie wymiany lub kupna/sprzedaży.
Nie wymieniam się, nie kupuję ani nie sprzedaję!
---
Zapraszam do mojej galerii autografów
www.gallerymackinho7.fotopic.net
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum