Real Madrid jest obecnie bez formy. Następny bezbarwny mecz Realu Madrid z Getafe. Według Capello gra defensywna kluczem do zwycięstwa wcale że nie. Może we Włoszech ta taktyka skutkowała lae nie w Hiszpanii.W Hiszpanii sie tak nie gra!!Powiem tak Capello wyjazd razem z Emersonem i Cannavaro!! Spowrotem do zżartego korupcją Juventusu!!!
szczerze to do Ronaldinha nic nie mam bo on jeszcze potrafi czerować w meczach i robi to, nie w przeciwieństwie do Beckhama, który jest najwiekszym nabijaczem kasy pośród piłkarzy, a jego gra jest.....coraz gorsza
Masz cos do Juventusu? Jakbys nie zwrucil uwagi to przez dosc dlugi czas Real mial szanse na fotel lidera, a w poprzednich sezonach raczej nie zabardzo, byli drudzy ale Barcelona miala nad nimi zarabista przewage.
Masz cos do Juventusu? Jakbys nie zwrucil uwagi to przez dosc dlugi czas Real mial szanse na fotel lidera, a w poprzednich sezonach raczej nie zabardzo, byli drudzy ale Barcelona miala nad nimi zarabista przewage.
Nie do Juventusu nic tylko do Ich byłego trenera arcymistrza taktyk "Capello" nie cierpie tego gościa. Szacunek dla Juventusu :D:D
Dobrze, dobrze ja też nie lubię Capello, ale robi się mały offtop /Michael900
Tak jest Real Madrid ma już tylko 2 pkt straty do barcelony. Real wygrał z Ossasuną a Barcelona przegrała z Zaragozą. I jeszcze na dodatek Sevilla zremisowała. Końcówka bedzie wypasienie ciekawa. Real Madrid zrobie mistrza zobaczycie. Kopary wam opadną. HALA MADRID! ! ! ! !
Nie byłbym tego taki pewien Nie tylko dla tego, że jestem fanem zespołu z Katalonii, ale to właśnie Barca moim zdaniem ma największe szanse na mistrza. Sevilla traci do nich 1 punkt, Real 2, a Valencia 6. To są najwięksi faworyci do mistrzostwa. Jednak terminarz przemawia za Barcą Jak dobrze pamiętam, w najbliższych kolejkach, wymienione przeze mnie zespoły będą grały każdy z każdym. Barca natomiast ma przed sobą łatwiejsze mecze. Przyznajcie - Barcie łatwiej będzie się grać u siebie z Mallorcą, czy na wyjeździe z Villarrealem, niż Realowi u siebie z Valencią i Sevillą. Do końca jeszcze 9 kolejek, do zdobycia 27 punktów i mistrzem może zostać nawet Recreativo Huelva Zobaczymy w czerwcu, podczas decydujących spotkań, jaka bedzie forma drużyn walczących o mistrza.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum