Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 22:36
Denx napisał/a:
Mam nadzieję, że dobrze wypadną i będzie grad goli, oczywiście dla Królewskich.
Góra urodziła mysz? Jak tam mecz, pytanie do osób które oglądały? Widzę tylko, że Dudek bramki nie puścił, co w ostatnich latach jest chyba wielkim wyczynem dla niego.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
CR 9 jak to CR 9 poczarował, podryblował, ale nic wielkiego nie stworzył. Starał się jak najwięcej podawać, nawet wtedy kiedy nie trzeba. Benzema ładnie zachował się przy bramce, zwiódł bramkarza i strzelił po ziemi. Co do Jurka to...ładnie bronił Wybronił 1 vs 1, które było najlepszą okazją do strzelenia bramki dla gospodarzy.
Borussia Dortmund - Real Madryt 0:5 ! Wspaniały mecz. Świetne gole, w szczególności ten autorstwa Arjena Robbena. Wygrać z taką drużyną jak Borussia, tak wysokim wynikiem to jest po prostu coś wspaniałego.
Wysłany: Czw Sie 20, 2009 09:29
Znowu bez przesady, że Dortmund to "taka" drużyna, skoro HSV w sobotę też jechało z nimi jak chciało. Widać Real się rozkręca, ale na razie to tylko sparingi.
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
HSV "jechało jak chciało" bo skład Borussi był mocno ograniczony przez kontuzje kilku podstawowych zawodników. Pozy tym wynik nie do końca oddaje przebieg meczu.
Tak samo było zresztą wczoraj. Borussia po stracie gol dominowała i dlatego Real w pierwszej połowie praktycznie nie istniał. Później zajebisty strzał Robbena i 2:0.
Teraz już wiem dlaczego Kaka jest uznawany za jednego z najlepszych piłkarzy globu. Niektóre jego zagrania w głowie się nie mieszczą, robi z piłką i przeciwnikami co chce.
Ale za to Kuba wczoraj za bardzo od Ronaldo nie odstawał, ba, według mnie zagrał nawet lepiej.
Atmosfera była znakomita, mimo przegranej 0:5 kibice dopingowali drużynę nieustannie przez cały mecz. To co się działo po meczu przeszło chyba oczekiwania wszystkich, a najbardziej Metzeldera. Znakomicie pożegnał się z kibicami którzy nie pozostali mu dłużni.
Cos mi się wydaje, ze Real jest jednak bardzo realnym zagrożeniem dla Barcelony, i może być im ciężko znów wygrać ligę.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Wysłany: Czw Sie 20, 2009 14:03
Nie widziałem meczu Real - Borussia, więc ciężko mi się odnieść do niego, jednak wynik 5-0 z niczego się nie bierze (choć w sumie w meczu United - Liverpool 1-4 też jakiejś ogromnej przewagi gości widać nie było, a skończyło się, jak się skończyło), chodzi mi tylko o to, że jednak Borussia i Real to nie ta sama półka, żeby wyciągać daleko idące wnioski na przyszłość.
Gdyby to Hamburg przegrał 1-4, a potem Real wygrał 5-0 to można by pisać o "takiej drużyną jak Borussia", jednak wyniki za tym nie przemawiają.
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
HSV "jechało jak chciało" bo skład Borussi był mocno ograniczony przez kontuzje kilku podstawowych zawodników. Pozy tym wynik nie do końca oddaje przebieg meczu.
Tak samo było zresztą wczoraj. Borussia po stracie gol dominowała i dlatego Real w pierwszej połowie praktycznie nie istniał. Później zajebisty strzał Robbena i 2:0.
Teraz już wiem dlaczego Kaka jest uznawany za jednego z najlepszych piłkarzy globu. Niektóre jego zagrania w głowie się nie mieszczą, robi z piłką i przeciwnikami co chce.
Ale za to Kuba wczoraj za bardzo od Ronaldo nie odstawał, ba, według mnie zagrał nawet lepiej.
Atmosfera była znakomita, mimo przegranej 0:5 kibice dopingowali drużynę nieustannie przez cały mecz. To co się działo po meczu przeszło chyba oczekiwania wszystkich, a najbardziej Metzeldera. Znakomicie pożegnał się z kibicami którzy nie pozostali mu dłużni.
Cos mi się wydaje, ze Real jest jednak bardzo realnym zagrożeniem dla Barcelony, i może być im ciężko znów wygrać ligę.
Na tym poziomie trener powinien mieć co najmniej po 2 zawodników w miarę równych na każdą pozycję. To pokazuje "miernotę" Borussi.
Kolega Alojzy ma rację. Ligę Mistrzów Real wygrywał 3 krotnie, natomiast Puchar Europy Mistrzów Krajowych, czyli można powiedzieć "fundamenty LM", wygrywał 6 razy.
No tak,ale ten "Puchar Europy Mistrzów Krajowych" to teraz poprostu Liga Mistrzów.
Pozatym zapowiada się wielka bitwa pomiędzy Barcą a Realem w Lidze Hiszpańskiej, dopiero początek a już jest rywalizacja pomiędzy klubami jak i indywidualnie między zawodnikami. Nic tylko czekac na pojedynek Barcelona - Real i oczekiwac spektaklu...
w tym sensie właśnie że z Pucharami Europy Mistrzów Krajowych. bo wtedy tak właściwie to jedna drużyna miała by obroniony tytuł. Ale to niestety nie Real
No dzisiaj Real wkońcu wygrał swój mecz. Na własnym boisku pokonał zespół z zamiedzy Getafe F.C 0-2. Pomimo,że grali ponad 60 minut w osłabnieniu, gospodarze wygrali w "10" 2:0 a oba gole zdobył Gonzalo Higuain.
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sob Paź 31, 2009 22:40
Mario napisał/a:
No dzisiaj Real wkońcu wygrał swój mecz. Na własnym boisku pokonał zespół z zamiedzy Getafe F.C 0-2.
Nie można wygrać/pokonać/zwyciężyć 0:2. Dobrze, że Real wygrał, ale styl gra nadal nie jest porywający i zadowalający kibiców. Cieszę się z bramek Gonzalo, który na początku sezonu nie dostawał za wielu szans, a teraz ta sytuacja się zmieniła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum