Znając życie z Osasuną też będzie wtopa.Ehh... ja nie chcę patrzeć na taki Real!Sama nazwa "Królewscy" oznacza że nawet jeżeli nie ma o co grać,to się gra dla kibiców ale jak widać nasi pupile olali sprawę i mają nas w czterech literach.Musi wrócić dyscyplina,albo nie ma co myśleć w ogóle o jakiś trofeach.
Racja, myślę jednak,ze ten sezon już jest tak długi i tak ciezki dla Los Blancos,że wszystkim dobrze zrobi taka przerwa wakacyjna i zaczęcie wszystkiego od nowa. Nowy zarząd, zapewne nowe transfery to musi przynieść pozytywne efekty. Tak więc czekam już z dużymi nadziejami na nastepny sezon...
Każdy kolejny ostatnio mój typ na mecz Realu sprawdzał się bezbłędnie. Typowałem kolejne braki zwycięstwa Realu, gdyż jak pokazał mecz z Barceloną jest to bardzo przeciętna drużyna, a do tego pobawiona charakteru i nie szanująca nikogo poza swoimi portfelami. Kolejne mecze Realu dobitnie to potwierdziły i nie sądze by w ostatniej kolejce miało się to zmienić. Raczej się to nie zmieni, gdyż gospodarze będą mieć atut, którego brakuje Królewskim, a mianowicie będą walczyć na całego by uniknąć spadku, a piłkarze z Madrytu jeśli nie daje nic im walka dla siebie to wszystko inne ich nie obchodzi. Zresztą kurs na wygraną Realu 4,5 mówi sam za siebie.
No ciekawy mecz,wszystko już jest dla Realu przegrane, teraz liczy się to,aby jakoś zakończyć ten sezon i pokazać kibicom,że grają chociaż dla nich Ja pomimo wszystkiego jak zawsze idę w ciemno za Realem.
No i pokazali jedynie, że nie mają za grosz charakteru, a kibiców to mają gdzieś. Na szczęście nie kibicuję tej drużynie bo poczułbym sie mocno rozczarowany i oszukany. Dodatkowo Real moim zdaniem jest zdecydowanie słabszy od Barcelony za sprawą wychowanków. W Realu stale grali Raul i Casilla, żadziej Guti i sporadycznie inni gracze. W Barcelonie stale bądź bardzo często pojawoała się cała plejada wychowanków: Valdes, Puyol, Pique, Iniesta, Xavi, Busquets, Messi, a jeszcze kilku z Krkiciem na czele żadziej.
Ale tu cicho a tak wogóle to ostatnie kilka tygodni w Realu było 'gorące' nowym prezesem został Perez wraz z nim przyszły duże zakupy, w ciągu kilku dni jego rządów szeregi Blancos zasiliły taki geniusze piłkarskie jak - Kaka za 64,5 miliona euro i Cristiano Ronaldo za 94 miliony euro. Można powiedziec duża kasa,ale za to jacy piłkarze. Zapewne w ciągu nastepnych paru tygodni przyjda kolejni piłkarz,ale to dobrze trzeba odbudować wielki Real. Mam tylko nadzieję,że to wszystko 'zadziała' i Real zdobędzie w nadchodzącym sezonie 10 Lige Mistrzów i pokaże,że to Królewscy i szacunek im się należy...
geniusze piłkarskie jak - Kaka za 64,5 miliona euro i Cristiano Ronaldo
to juz nie jest "Krycha"? jak to mieli w zwyczaju nazywac go kibice Realu gdy mial slabszy mecz dla United .
Co do tego transferu, spodziewalem sie tego choc jest mi szkoda, ale trudno, zwykly sprzedawczyk, **j ci w serce CR, obys skoczyl tak jak inni. Ale co do Kaki to sie zawiodlem bardzo, wydawalo mi sie ze oddanie dla klubu jest szczere.
Cristiano jeszcze nie podpisał kontraktu z Realem.
to samo chciałem dodać.
A co do samego Realu to mam nadzieję, że jak najszybciej klub zmienią Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart i Klaas Jan Huntelaar. Zbyt bardzo ich lubię żeby kolejny sezon oglądać ich w koszulkach Realu. Wiadomo, że Hunter jeszcze tam zostanie, ale o dwóch pierwszych mówi się od dawna, że mają opuścić swój teraźniejszy klub.
Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: autografów od sierpnia \'08
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 15:27
Dla mnie Real stanowczo przesadza. Kupili Kakę,podpiszą zaraz z ''Krychą''(xD) A potem co? Wzmacniają tylko atak. Prawie 200 mln ojro na sam atak ! A gdzie obrona?Wątpie aby ci obrońcy którzy bronili barw Realu w sezonie 08/09 radzili se świetnie w 09/10. Jeżeli Real chce myślec o tytułach niech wzmocnią także swoją obronę. Inaczej będzie z nimi naprawdę krucho.
_________________ ''Polska-naród wspaniały, tylko ludzie k*#@^!''
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 18:04
pulpet napisał/a:
Po co kupowac obrońców skoro ma się Sergio Ramosa,Pepe,Marcelo,Miguel Torres obronę mają dobre nie trzeba nikogo kupowac
Wygłupiasz się czy serio tak twierdzisz? Obrona Realu jest dziurawa jak szwajcarski ser. Miguel Torres to nie ten poziom. Odszedł Cannavaro, trzeba go kimś zastąpić. Najbliżej do Madrytu zdaje się ma Raul Albiol. Obrona Realu wcale nie tworzy kolektywu i potrzebuje świeżej krwi.
Jak dla mnie nie trzeba kupować, a w szczególności że zamierza kupić takie gwiazdy jak Fabregas Ribery, Ronaldo Villa Kake już mają więc jeżeli uda im się zbudować pomoc i atak a przynajmniej jak już będą mieli Ville i może jeszcze jakiegoś super pomocnika to obrona w zupełności jest naprawdę dobra i starczy
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 19:03
wooof napisał/a:
A jest jeszcze ktoś kto wierzy w to że się tak nie stanie?
Dopóki nie jest nic przesądzone, nie ma co pisać, że Cristiano na 100% w Realu. A jak było z Robinho w Chelsea rok temu? Na prawdę wszystko jest możliwe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum