sorry Mani zapomnialem, ze w La Liga sie liczy bilans bezposrednich meczy juz poprawilem swoj blad
By mani: Spoko, ale z twojego postu wynikało, że Real i tak jest liderem. Biorąc pod uwagę bilans bramkowy, Barca powinna być pierwsza [+40, a Real +22]
Jeszcze tylko jedno zwyciestwo i mamy mistrza!!!:D ależ mielismy szczescie w 37 kolejce spotkan...Real mogl wszystko stracic. Na Camp Nou Barca prowadzi juz 2-1 z Espanyolem po to by w 90 minucie stracic gola. To samo na stadionie w Saragossie, gdzie gospodarze prowadza z RM 2-1, by stracic gola w ostatnich minutach. Dziekujemy Ci Ruud
Mam nadzieje, ze w ostatniej kolejce uhonoruje swoj kapitalny pierwszy sezon z Realem zdobyciem dwoch goli,ktore dadza mu zlotego buta i nam zapewnia mistrzostwo
pozyjemy zobaczymy,ale mam nadzieje, ze Real nie straci punktow ze slaba Mallorca
Jeszcze tylko jedno zwyciestwo i mamy mistrza!!!:D ależ mielismy szczescie w 37 kolejce spotkan...Real mogl wszystko stracic. Na Camp Nou Barca prowadzi juz 2-1 z Espanyolem po to by w 90 minucie stracic gola. To samo na stadionie w Saragossie, gdzie gospodarze prowadza z RM 2-1, by stracic gola w ostatnich minutach. Dziekujemy Ci Ruud
Mamy mistrza!!! W koncu po 3 sezonach, w ktorych nic nie zdobylismy mamy to najwazniejsze trofeum w Hiszpanii!!! Real wygral z Mallorca 3-1, a Barca pokonala 5-1 Tarragone.
Ja do Realu sympatii nie żywię, ale mimo to uważam, że gdyby przez cały sezon grali tak jak w czerwcu i pod koniec maja, to spokojnie wygraliby i La Primerę (z dużo większą przewagą), i Copa Del Rey, i Champions League... Ale dla każdej drużyny sezon układa się w myśl dość znanego przysłowia: "Nie zawsze k.... jest niedziela".
Real miał słaby sezon, ale inni mieli jeszcze słabszy, dlatego zasłużyli na zwycięstwo. Barca miała kłopoty i Królewscy potrafili to wykorzystać. Miałem jeszcze skromną nadzieję do 70', ale po pierwszej bramce myślałem, że pójdą kolejne i niestety nie myliłem się :/ Może za rok Barca
BTW Następne posty w stylu jednego zdania "HALA MADRID" będą nagradzane ostrzeżeniem za nabijanie.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
No cóż Real Madryt został bez trenera. Fabio Capello został zwolniony. Na 99% do Realu zawita Bernd Shuster, bo innego wyjscia chyba nie ma... Jedynym pilkarzem jaki został zakupiony w tym sezonie jest na razie Metzelder(w sumie przyszedl za darmo ). Uważam, ze zespolowi jest potrzebny ktoś w stylu Ricardo Quaresmy lub Diego, no i jakis dobry napastnik na lawke rezerwowych. Chcialbym aby nasze ustawienie wygladalo tak:
----------------Casillas----------------
---------Ramos---------Metzelder--------
Cicinho--------------------------Marcelo
---------Diarra--------Gago-------------
Higuain-------------------------Quaresma
--------------------Robinho-------------
----------RVN---------------------------
Ahhh marzy mi sie ten Quaresma naprawde mi sie marzy
No cóż Real Madryt został bez trenera. Fabio Capello został zwolniony. Na 99% do Realu zawita Bernd Shuster, bo innego wyjscia chyba nie ma... Jedynym pilkarzem jaki został zakupiony w tym sezonie jest na razie Metzelder(w sumie przyszedl za darmo ). Uważam, ze zespolowi jest potrzebny ktoś w stylu Ricardo Quaresmy lub Diego, no i jakis dobry napastnik na lawke rezerwowych. Chcialbym aby nasze ustawienie wygladalo tak:
----------------Casillas----------------
---------Ramos---------Metzelder--------
Cicinho--------------------------Marcelo
---------Diarra--------Gago-------------
Higuain-------------------------Quaresma
--------------------Robinho-------------
----------RVN---------------------------
Ahhh marzy mi sie ten Quaresma naprawde mi sie marzy
Ustawienie raczej tak nie będzie wyglądało. Marcelo prawdopodobnie bedzie wypożyczony, Robinho napewno nie będą wystawiać na cofniętym napastniku tylko na skrzydle. Według mnie dla Realu przydałby się rezerwowy napastnik który odciążył by RVN'a i rozgrywający w stylu Kaki.Skrzydłowy w sumie też by się przydał fajnie był było jakby Reyesa wykupili.
mam nadzieje,ze po tym co Robinho gra w Copa America to beda go wystawiac jednak na tym cofnietym napastniku,bo radzi sobie super-biega jak powalony,wraca,pomaga,walczy,wypracowuje naprawde podoba mi sie ostatnio jego gra
No i Real Madryt sie wzmacnia Krolewscy po odejsciu Capello zatrudnili już Bernda Shustera. Real Madryt zakupil także Pepe a okolo 30 mln euro. Jak na obronce to naprawde dużo, wiec mam nadzieje ze 24 latek sie sprawdz w Madrycie.Mysle tez,ze Robinho powinien grac na pozycji napastnika, a nie na skrzydle, gdyz jak widzimy po wystepach w Copa America sprawdza sie tam znakomicie. Strzelil juz 6 goli i pewnie dązy do zdobycia korony krola strzelcow tegoż turnieju. Chcialbym jeszcze aby Real sprowadzil kogos w stylu Quaresmy... Bliski przejscia do Madrytu jest także Arjen Robben, ktoremu przybyl konkurent w walce o pozycje w Chelsea - Florent Malouda. Uwazam, ze Real ma teraz jedna z najlepszych formacji defensywnych w Hiszpanii, oczywiscie jezeli sie tylko ona zgra. Marcelo,Metzelder,Pepe,Cicinho,Ramos,Salgado czy Cannavaro... Jest w czym wybierac. Mam nadzieje ze Krolewscy w koncu zawalcza w lidze mistrzow w nastepnym sezonie!
Jeżeli to prawda,ze Real juz kupil Roystona Drenthe i Arjena Robbena, to sie bardzo ciesze:D Krolewscy nie powinnie miec juz problemow z lewa strona zarowno pomocy,jak i obrony. Przydalby nam sie jeszcze jakis porzadny,srodkowy,ofensywny pomocnik. Dobrze,gdyby tą postacią był ktos z dwojki Quaresma - Van Der Vaart. Na prawa strone Robinho, jako pivota Diarre bądź Gago,no i w ataku Ruuda i Saviole. Jesli nie uda sie kupic VdV lub Quaresmy,to mamy jeszcze Baptiste lub też Gutiego,Higuaina i Raula
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum