mam ulubione kluby w około 30 krajach naswiecie (niedlugo dam cały spis) miedzy innymi w Macedonii czy Bułarii, ale wciąż nie moge zdecydowac sie na Hiszpanie... jak juz raz sie na kogos zdecyduje to nie bedzie odwrotu... na moja decyzje bedzie mialo wplyw kilka czynnikow w tym m. in. to forum... wiec pytan Was drodzy użytkownicy: Real czy Barca?
_________________ we didn't start the fire
it was always burning since the world's been turning
we didn't start the fire
but when we are gone will it still burn on and on and on?
OCZYWISCIE ŻE REAL!! Ten klub ma wspaniałą historię, właź na strone polską o Realu a zobaczysz, wciągnie cie! Ja kibicuję REALOWI od 6 lat i nie żałuję. Pozatym co to za klub (mówie o Barcelonie) który prawie cały czas wygrywa, nawet nie chce się oglądać meczów niektórych bo wiadomo kto wygra (glupia Barca), twój wybor ale HALA MADRID, wybierz REAL!
Ja jestem za barcą już od dawien dawna (powiedzmy 98-99r.). Z tym wiąże się długa historia i może o tym kiedy indziej;]
Cytat:
Pozatym co to za klub (mówie o Barcelonie) który prawie cały czas wygrywa, nawet nie chce się oglądać meczów niektórych bo wiadomo kto wygra (glupia Barca),
Sorry, ale jak Real dominował i wygrywał to ja nie narzekałem. I pamiętaj że dużo jest takich meczy gdzie z góry wiadomo kto wygra. Myślisz że w meczach jest aż tak dużo niespodzianek? Jak gra faworyt z outsiderem to co? Ma przegrać żeby nie było nudno? A nie sądzisz że w niektórych meczach to i Realu nie chce się oglądać, bo i tak wiadomo że w starciach z niektórymi zespołami Real nie powinien przegrywać.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 15:49 Re: Real czy Barca?
tkrass napisał/a:
mam ulubione kluby w około 30 krajach naswiecie (niedlugo dam cały spis) miedzy innymi w Macedonii czy Bułarii, ale wciąż nie moge zdecydowac sie na Hiszpanie... jak juz raz sie na kogos zdecyduje to nie bedzie odwrotu... na moja decyzje bedzie mialo wplyw kilka czynnikow w tym m. in. to forum... wiec pytan Was drodzy użytkownicy: Real czy Barca?
nie to zebym byl nie miły, ale puknij sie w łeb. pytasz sie ludzi komu masz kibicowac???? więc nie nazywaj sie kibicem :evil: :evil: ja kibicuje Realowi odkąd pamiętam, i nigdy nie przestane!!! a ty jestes ''sezonowym kibicem'' kibicujesz temu kto jest na topie. żal mi takich ludzi
_________________ w zakładce 'www' macie link do forum o pamiątkach, piłce nożnej, sporcie
heh Ronaldo chyba nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi... ja jeszcze nikomu nie kibicuje w Hiszpanii... gdybys przeczytal mojego calrego posta to dwoiedzialbys sie ze jak zaczne komus kibicowac to nie przestane wiec nie nazwyaj mnie sezonowym kibcem wypraszam sobie
_________________ we didn't start the fire
it was always burning since the world's been turning
we didn't start the fire
but when we are gone will it still burn on and on and on?
to dlaczego rozwarzasz 2 najlepsze druzyny?? i to tak nienawidzące sie, a to ze w 30 krajach masz ulubiony druzyny to najgorsza głupota jaką w życiu słyszalem, moge sie załoyc ze kibicujesz tym które mają najwieksze szanse na mistrza
ile ty masz lat?? 10??
i niech zgadne ze czytasz bravosport
_________________ w zakładce 'www' macie link do forum o pamiątkach, piłce nożnej, sporcie
BARCELONA kibicuje jej od bardzo dawna Patrik Klaivert , Rivaldo i te historyczne gwiazdy heh aż łza sie w oku kreci , a teraz Ronaldinho i Samuel Eto napewno też trafią do histori .FC Barcelona!!!
BARCELONA kibicuje jej od bardzo dawna Patrik Klaivert , Rivaldo i te historyczne gwiazdy heh aż łza sie w oku kreci , a teraz Ronaldinho i Samuel Eto napewno też trafią do histori .FC Barcelona!!!
chyba Patrick Kluivert kibicu
chyba Samuel Eto'o kibicu
Każdemu zdarzają się pomysłki Ronaldo.I proszę nie obrażac zacnego usera naszego forum ''tkrassa''.Takie teskty to sobie zostaw dla siebie,bo zaniedługo poleci do ciebie ost.Jeśli chodzi o temat to kocham oczywiście FC Barcelone choc Real darze wielkim szacunkiem m.in dzięki Raulowi,którego bardzo lubie.Barcelonie zacząłem kibicowac jakies gdzieś 7-6 lat temu czyli prawie połowe życia jestem związany z tym klubem.Pozdrawiam.
ja nikogo nie obrażam, ale jeśli ktoś jest fanem to powinien umieć napisać nazwiska takich piłkarzy, a ostrzeżeniem mnie nie strasz, bo nie robi to na mnie większego wrażenia
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum