Poprzedni temat «» Następny temat
Real czy Barca?
Autor Wiadomość
tkrass 

Wysłany: Wto Lis 28, 2006 22:22   Real czy Barca?

mam ulubione kluby w około 30 krajach naswiecie (niedlugo dam cały spis) miedzy innymi w Macedonii czy Bułarii, ale wciąż nie moge zdecydowac sie na Hiszpanie... jak juz raz sie na kogos zdecyduje to nie bedzie odwrotu... na moja decyzje bedzie mialo wplyw kilka czynnikow w tym m. in. to forum... wiec pytan Was drodzy użytkownicy: Real czy Barca?

it was always burning since the world's been turning

we didn't start the fire

but when we are gone will it still burn on and on and on?

PAWELS

Wysłany: Wto Lis 28, 2006 22:25   

OCZYWISCIE ŻE REAL!! Ten klub ma wspaniałą historię, właź na strone polską o Realu a zobaczysz, wciągnie cie! Ja kibicuję REALOWI od 6 lat i nie żałuję. Pozatym co to za klub (mówie o Barcelonie) który prawie cały czas wygrywa, nawet nie chce się oglądać meczów niektórych bo wiadomo kto wygra (glupia Barca), twój wybor ale HALA MADRID, wybierz REAL!

Dawid.Ch

Wysłany: Wto Lis 28, 2006 22:46   

Ja się zgadzam z Pawelsem HALA MADRID.może 6 lat im nie kibicuje ale 3-4 lata napewno więc jak dla mnie Real jest lepszy.

mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Wto Lis 28, 2006 23:01   

Ja jestem za barcą już od dawien dawna (powiedzmy 98-99r.). Z tym wiąże się długa historia i może o tym kiedy indziej;]

Cytat:
Pozatym co to za klub (mówie o Barcelonie) który prawie cały czas wygrywa, nawet nie chce się oglądać meczów niektórych bo wiadomo kto wygra (glupia Barca),

Sorry, ale jak Real dominował i wygrywał to ja nie narzekałem. I pamiętaj że dużo jest takich meczy gdzie z góry wiadomo kto wygra. Myślisz że w meczach jest aż tak dużo niespodzianek? Jak gra faworyt z outsiderem to co? Ma przegrać żeby nie było nudno? A nie sądzisz że w niektórych meczach to i Realu nie chce się oglądać, bo i tak wiadomo że w starciach z niektórymi zespołami Real nie powinien przegrywać.

patrix

Wysłany: Wto Lis 28, 2006 23:03   

W Hiszpani tylko Baaaarca :!: :!: :!:

robak 

Wysłany: Sro Lis 29, 2006 07:19   

barcelona.........real to juz historia

gelu 

Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 15:34   

oczywiście BARCA :lol: !! ! (nie dostalem od nich niestety jeszcze pamiątki :/)

Ronaldo

Wysłany: Sro Lis 29, 2006 15:49   Re: Real czy Barca?

tkrass napisał/a:
mam ulubione kluby w około 30 krajach naswiecie (niedlugo dam cały spis) miedzy innymi w Macedonii czy Bułarii, ale wciąż nie moge zdecydowac sie na Hiszpanie... jak juz raz sie na kogos zdecyduje to nie bedzie odwrotu... na moja decyzje bedzie mialo wplyw kilka czynnikow w tym m. in. to forum... wiec pytan Was drodzy użytkownicy: Real czy Barca?

nie to zebym byl nie miły, ale puknij sie w łeb. pytasz sie ludzi komu masz kibicowac???? więc nie nazywaj sie kibicem :evil: :evil: ja kibicuje Realowi odkąd pamiętam, i nigdy nie przestane!!! a ty jestes ''sezonowym kibicem'' kibicujesz temu kto jest na topie. żal mi takich ludzi

Zapraszam!

tkrass 

Wysłany: Sro Lis 29, 2006 15:59   

heh Ronaldo chyba nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi... ja jeszcze nikomu nie kibicuje w Hiszpanii... gdybys przeczytal mojego calrego posta to dwoiedzialbys sie ze jak zaczne komus kibicowac to nie przestane :P wiec nie nazwyaj mnie sezonowym kibcem wypraszam sobie

it was always burning since the world's been turning

we didn't start the fire

but when we are gone will it still burn on and on and on?

Ronaldo

Wysłany: Sro Lis 29, 2006 16:06   

to dlaczego rozwarzasz 2 najlepsze druzyny?? i to tak nienawidzące sie, a to ze w 30 krajach masz ulubiony druzyny to najgorsza głupota jaką w życiu słyszalem, moge sie załoyc ze kibicujesz tym które mają najwieksze szanse na mistrza

ile ty masz lat?? 10??

i niech zgadne ze czytasz bravosport

Zapraszam!

janmanik

Wysłany: Pią Gru 01, 2006 14:26   

BARCELONA kibicuje jej od bardzo dawna Patrik Klaivert , Rivaldo i te historyczne gwiazdy heh :o aż łza sie w oku kreci , a teraz Ronaldinho i Samuel Eto napewno też trafią do histori .FC Barcelona!!!

Ronaldo

Wysłany: Pią Gru 01, 2006 14:31   

janmanik napisał/a:
BARCELONA kibicuje jej od bardzo dawna Patrik Klaivert , Rivaldo i te historyczne gwiazdy heh :o aż łza sie w oku kreci , a teraz Ronaldinho i Samuel Eto napewno też trafią do histori .FC Barcelona!!!

chyba Patrick Kluivert kibicu :roll: :roll:

chyba Samuel Eto'o kibicu :roll: :roll:

Zapraszam!

Flinston

Kolekcjoner od: Połowa 2006 roku.
Wysłany: Pią Gru 01, 2006 15:06   

Każdemu zdarzają się pomysłki Ronaldo.I proszę nie obrażac zacnego usera naszego forum ''tkrassa''.Takie teskty to sobie zostaw dla siebie,bo zaniedługo poleci do ciebie ost.Jeśli chodzi o temat to kocham oczywiście FC Barcelone choc Real darze wielkim szacunkiem m.in dzięki Raulowi,którego bardzo lubie.Barcelonie zacząłem kibicowac jakies gdzieś 7-6 lat temu czyli prawie połowe życia jestem związany z tym klubem.Pozdrawiam.

Ronaldo

Wysłany: Pią Gru 01, 2006 16:13   

ja nikogo nie obrażam, ale jeśli ktoś jest fanem to powinien umieć napisać nazwiska takich piłkarzy, a ostrzeżeniem mnie nie strasz, bo nie robi to na mnie większego wrażenia

pozdrawiam

Zapraszam!

Flinston

Kolekcjoner od: Połowa 2006 roku.
Wysłany: Pią Gru 01, 2006 17:11   

Jak nic na tobie nie robi to ci dam :) proste.I proszę abyś pisał w temacie,a nie zaśmiacał.

Odpowiedz do tematu