Profil: Autografy piłkarzy
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 22:15
herdek napisał/a:
Jeżeli chodzi o mnie to kibicuję FC Barcelonie. Moja sympatia do tego klubu zaczęła się w latach 2002-2003. Pamiętam mecz z Juve w Lidze Mistrzów, a także później ciężki sezon, kiedy to 3:3 remisowaliśmy z Sociedad. Co prawda skończyliśmy nieźle i to powinno cieszyć, ale sytuacja w klubie nie była najlepsza. Po ostatnich latach świetności (2004-2006), teraz przyszły dwa lata chude i Barca bez żadnego trofeum..mimo jednak to miłość do tego klubu pozostanie już na zawsze, choćby FCB grało słabo i przegrywało z takimi rywalami jak w/w Sociedad.
VeB!
Nie widziałem Cie ani na boisku ani na ławce...
Co do miłości to lubię oba kluby ze względu na osiągnięcia we wcześniejszej historii , chociaż trochę bardziej FCB, ponieważ Real wkładał kiedyś wiele pieniędzy w nazwiska na koszulkach i myśleli że mogą wszystko. Mieli system taki jak Milan. Czyli dom staruszków w składzie *z wyjątkami np. Pato* A Barca ma do teraz wiele więcej młodziaków np. Bojan czy Messi
Ostatnio zmieniony przez kietlik_11 Pon Sty 26, 2009 22:16, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "If there's a bustle in your hedgerow, don't be alarmed now,
It's just a spring clean for the May queen. Yes, there are two paths you can go by, but in the long run
There's still time to change the road you're on.
And it makes me wonder."
Zdecydowanie Real, nie lubię Barcelony, otoczki wokół niej jacy to oni są zajebiści .
FCB lubiłem jedynie za czasów jak grali w niej Rivaldo i Patrick Kluivert, natomiast Real zawsze był tym klubem do którego miałem neutralny stosunek a nawet darzyłem trochę sympatią .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum