Ja, jako kibic FCB i PTS jednocześnie mam wielki dylemat przed meczem w OLIVII, tj w jakich przyjść barwach. W przypadku barw Blaugrana, z jednej strony smak zwycięstwa, z drugiej jednak "raczej" nieprzychylna publiczność;]
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
barca-mają zgraną dobrą drużynę, nie to co real, który nakupował mase gwiazd, którym zalezy na kasie nie na dobrej grze...(może się mylę, ale to jest moje zdanie na ten temat )
J a jestem za Relem Hala Madrid!! Nie zgadzam się z wypowiedzią Misko07 bo Barcelona też nakoupowała gwiazd które się teraz nie zgrywaja. Czekam teraz na Gran Derby europa! I się okaże która druzyna jest lepsza w poprzednim meczu Real wygrał 2:0.
A że to temat o Realu i Barcy, to powiem, że Barcę kiedyś nawet lubiłem dość, Real też, nic do niech nie mam, kilku piłkarzy lubię, ale nie trawię polityki transferowej Barcy (nikogo nie kupują, a jak się zdarzy kontuzja to "MUSI" grać niechciany - tego też nie rozumiem, bo to super zawodnik - Saviola) i tolerancji trenerskiej w Realu (po odejściu Del Bosque żaden trener mu nie dorównał)
No pewnie, że Barca. Ma o wiele lepszych zawodników, którzy nie grają za pieniądze. Nie to co Real.
No nie wiem czy Barca ma lepszych zawodników śmiem powątpiewać
Real Madrid 2-0 fc barcelona , fc barcelona 3-3 Real Madrid. Real w dwumeczu był lepszy!! I jeszcze barcelona zremisowała na farcie w tym drugim meczu w końcówce.
H a L a M a D r I D ! ! ! ! !
b A r C e L o N a EL C A M P E O N ! ! ! !
No nie powiedziałbym. Oba te zespoły grają BARDZO W KRATKĘ. Sevila jako ten "najlepszy team" powinna wykorzystać potknięcia Barcy i Realu (a było ich w tym sezonie dużo) i być spokojnie liderem. W rundzie wiosennej grają słabiej niż jesienią. Barca i Real może nie prezentują aktualnie wysokiej formy, ale z pewnością nie są to zespoły gorsze. Czas pokaże, co zrobi najlepsza wg ciebie Sevilla. Do zdobycia ma La Liga, Copa del Rey i Puchar UEFA. Jak zdobędą chociaż 1 trofeum - gratulacje
Podkreślone trofea zdobyli... Widzisz: nawet dwa, nie jedno Wiara czyni cuda
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum