Profil: Autografy piłkarzy i trenerów
Kolekcjoner od: 12.01.2009
Wiek: 16 Dołączył: 27 Wrz 2008 Posty: 1816 Skąd: Camp Nou
Wysłany: Sob Maj 08, 2010 18:22 Najlepszy stadion
W tym temacie piszcie który stadion piłkarski wam się najbardziej podoba.Jak możecie to uzasadnijcie swój wybór.Dla mnie najlepszym stadionem jest Camp Nou ponieważ jest to stadion mojego ukochanego klubu.Zapraszam do wypowiadania się
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Na mnie bardzo pozytywne wrażenie zrobił stadion w ... Bełchatowie. Nie spodziewałem się niczego wielkiego, a naprawdę jest to fajny stadion. Szkoda, że tak poniszczony jest stadion w Katowicach, bo także na nasze standardy nie byłby zły, świetna widoczność z trybuny gości, trybuny gospodarzy pod dachem, do tego Blaszok który daje mega efekt przy dopingu.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
W tym temacie piszcie który stadion piłkarski wam się najbardziej podoba
No i mi się najbardziej podoba stadion mojego klubu, co na to poradzę
No, a z innych stadionów które miałem okazję odwiedzić to u sumie ładny stadion ma Jaga (bardziej mi chodzi o ich główną trybunę ) a patrząc na zdjęcia należy pochwalić Dialog Arenę .
A z polskiej ligi to na dzień dzisiejszy napewno stadion w Kielcach ale to z czasem się zmieni gdy reszta stadionów na euro zostanie wybudowanych... to wtedy będzie napewno stadion Lecha.
[ Komentarz dodany przez: mani: Sro Maj 12, 2010 12:15 am ]
Na żywo, Allianz Arena jest moim zdanie okropna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum