Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Lip 07, 2010 20:47
Dokładnie, w Szwecji grają Bośniacy, we Włoszech Argentyńczycy, w Portugalii Brazylijczycy, że Niemcy najwięcej oferowały w latach 70tych, 80tych i później, a reszta wkoło to zadupia, to i ludność niemiecka tak teraz wygląda. Za chwilę w rep. Anglii będą grać "Polacy", "Pakistańczycy" (choć tu pewnie bardziej w krykiecie) czy inne nacje które w ostatnich latach tam masowo napłynęły. Polacy szukają po całym świecie jakichś polskojęzycznie brzmiących nazwisk, zawodników, którzy ani me, ani be po Polsku, neutralizują średnich grajków z polskiej ligi, ale oczywiście tylko Niemcy są źli. Bo Warszawę zburzyli i dziadków Wam wybili (mi zresztą też, ale nie ważne), takie hasła ostatnio padały na FB.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
W finale zagra Holandia wraz z Hiszpanią, a o 3 lokatę powalczy Urugwaj z Niemcami. No i mój scenariusz był zbyt banalny jak na Mistrzostwa Świata. Na takich turniejach zawsze dzieje się coś ciekawego
No i wygrana Hiszpanii, cieszę się, bo znowu udanie zaprezentował się Iker, czyżby zwiastowało to powrót do jego optymalnej formy? Oby tak, bo jeżeli Iker jest w normalnej dyspozycji, to zarówno Hiszpania jak i Real zyskują pewność i czują się na boisku pewniej.
To co zrobił Pedro to zarówno jak i no ale jest jeszcze młody, więc można go po części usprawiedliwić. Finał będzie bardzo ciekawy, ciekawe jak nie najmłodszy Capdevilla poradzi sobie z Robbenem no i jak Sergio B. wyłączy z gry Sneijdera. W meczu o trzecie miejsce zwyciężą... Urugwajczycy, czego bym wam i sobie życzył
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Czw Lip 08, 2010 07:43
gollaz napisał/a:
neutralizują
A nie naturalizują?
No i bardzo fajnie, że Holandia z Hiszpanią w finale bo życzyłem sobie, aby Mistrzostwa wygrała drużyna, dla której będzie to pierwsza wiktoria w historii. Jako, że niedawno na Euro błysnęła Hiszpania, więc może lepiej trzymać kciuki za Holandię? Jednak uważam, że Hiszpania wygra bo ma więcej atutów niż Holandia (Robben, Sneijder).
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wysłany: Pią Lip 09, 2010 11:39
Piszesz tak, jakby to w Hiszpanii grał jeden Villa. A moim zdaniem więcej indywidualności ma Hiszpania i tutaj chyba wymienianie wszystkich jest zbędne. Wiadomo, że gra drużyna i głupia bramka w pierwszej połowie dla Holendrów może załatwić sprawę, ale to Mistrzostwie Europy są faworytem.
Rzeczywiście, faworytem jest Hiszpania, jednak zwycięstwo Holandii bardziej by mnie ucieszyło. Co do meczu o 3miejsce. Jeśli Urugwaj utrzyma swoją kapitalną formę i będzie walczył jak zwykle, to mają szansę wygrać, ponieważ wydaje mi się że Niemcy mogą być przygaszenie po ostatniej porażce z Hiszpanami.
edit:
I już po meczu. Niemcy 3:2 Urugwaj
Panowie, czekam na wasze komentarze
Ostatnio zmieniony przez garnek Sob Lip 10, 2010 21:36, w całości zmieniany 2 razy
No wyrównany mecz , niewiele brakowało a byśmy mięli 30minut i być może karne gdyby Diego Forlan strzelił minimalnie niżej ostatniego wolnego, jednak mecz na bardzo wysokim poziomie, emocji i goli nie brakowało. Byłem za Urugwajem, tak więc szkoda że nie zajęli 3 miejsca, bo według mnie to im się należało za waleczność za to że byli lepsi jak dla mnie. Świetny gol Forlana czysta hmm - poezja .
Dziś finał Holandia - Hiszpania cóż HALA ESPANIA!
Szkoda mi trochę Urugwaju. Chłopaki naprawdę pokazali się z dobrej strony, a co najważniejsze nie murowali bramki. No, a duet Suarez - Forlan jak dla mnie jeden z lepszych, jeśli nie najlepszy w tym turnieju.
Nie rozumiem tego całego podniecenia Ozilem. Nie było meczu w którym czy to Iwański czy to Szpakowski nie zachwycał się jego geniuszem, jego kapitalnymi podaniami itp. itd., a tak na dobrą sprawę to jedyne czym mi zapadł w pamięć to regularne psucie akcji poprzez niepodawanie lepiej ustawionym partnerom.
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 11:51
No Urugwaj zasługiwał na medal, ale bardziej zasługiwali Niemcy. Nie ma się co oszukiwać, że strzelanie po cztery bramki Argentynie, czy Anglii nie należy do łatwych, szczególnie na Mistrzostwach Świata. Na pewno pokazało się sporo Niemców m.in. Khedira, Ozill, Boateng, a szczególnie Muller. Z pewnością ta reprezentacja ma perspektywy na kolejne lata.
Nie rozumiem tego całego podniecenia Ozilem. (...)
Nie do końca się z Tobą zgadzam. Według mnie Oezil pokazał się na mundialu z bardzo dobrej strony. Potrafił wykreować grę oraz dobrze podać. Myślę że ten piłkarz ma świetną przyszłość przed sobą. Ale też masz racje co do naszych komentatorów, którzy wykreowali mu świetną opinię, choć czasami grał średnio (ale tego już nie zauważali).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum