Kibicuję Realowi Madryt. Najprawdopodobniej uda mi się za kilka miesięcy odwiedzić Estadio Santiago Bernabeu. Sympatyzuję natomiast drużynie VfB Stuttgart, Unii Racibórz (pora zacząć chodzić na mecze) oraz Odrze Wodzisław (nie ze względu na ostatnie transfery )
Ostatnio zmieniony przez Unkas Czw Lut 25, 2010 22:15, w całości zmieniany 1 raz
Moim ulubionym klubem jest Manchester United. Jak byłem młodszy lubiłem też inne kluby takie jak AC Milan, czy Real Madryt (szczególnie ze względu na przejście do Królewskich Beckhama, który był moim pierwszym wielkim idolem). Często gdy miałem swojego jakiegoś idola on zmieniał barwy i nie wiedziałem co zrobić Ale byłem wtedy młody, teraz jestem zdecydowany na United (już od kilku lat)
Mój ukochany klub? Celtic Glasgow. Kibicuje im od 2003 roku w którym to The Hoops dotarli do finału pucharu UEFA który niestety przegrali z FC Porto. Obecnie mieszkam w Glasgow a wiec jak można się domyślić posiadam season ticket a wiec chodzę na każdy domowy mecz, czasami jeżdżę na wyjazd.
Pozdro !
Ostatnio zmieniony przez Bhoy Sob Lip 10, 2010 20:03, w całości zmieniany 2 razy
Mój to oczywiście FC Barcelona. Po pierwsze małe rodzinne tradycje, a po drugie kocham ich grę.
W poprzednim sezonie zachwycili mnie i pokochałem ich jeszcze bardziej, dawniej moje uczucia się mieszały, bo Milan i Juventus też były mi bliskie. Visca el Barca !
_________________ ,,Albo odnajdziemy drogę, albo ją zbudujemy."
Mój to oczywiście FC Barcelona. Po pierwsze małe rodzinne tradycje, a po drugie kocham ich grę.
W poprzednim sezonie zachwycili mnie i pokochałem ich jeszcze bardziej, dawniej moje uczucia się mieszały, bo Milan i Juventus też były mi bliskie. Visca el Barca !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum