Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 19:35
grzegorz14 napisał/a:
od około 21 lat Barca
Cytat:
Ja od kiedy zobaczyłem pierwszy raz Krzyżaków pod Tannebergiem (czyli jakieś 600 lat temu) to im kibicuję Po pewnym czasie drużyna się rozpadła, ale jeszcze liczę na wielki powrót.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Ja od kiedy zobaczyłem pierwszy raz Krzyżaków pod Tannebergiem (czyli jakieś 600 lat temu) to im kibicuję Po pewnym czasie drużyna się rozpadła, ale jeszcze liczę na wielki powrót.
Raz się człowiek przejęzyczy a ty już problem na całą wieś robisz .
Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: autografów od sierpnia \'08
Wysłany: Czw Cze 04, 2009 11:45
kaka napisał/a:
grzegorz14 napisał/a:
od około roku Lech Poznań
mieszka na terenie gdzie jest FC Pogoni,a kibicuje Lechowi
Różnie to jest. W Gdyni jest FC Wisły Kraków,który swój transparent wywieszają na meczach Lechii. Ale rzeczywiście ''wiernosc'' grzegorza mnie przeraża.Zacząłeś kibicowac Lechowi od tego momentu kiedy mu się coś udawało.Tera nie udało się MP Polski to pewnie przestaniesz kibicowac?!
_________________ ''Polska-naród wspaniały, tylko ludzie k*#@^!''
A do tego jak mozna kibicowac komus jak sie nawet na mecze nie jezdzi??
Ty na stadionie Herthy jesteś co tydzień oczywiscie?
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Co innego kibicować polskiemu klubowi, na którego mecz się chodzi i sympatyzować z drużyną z zagranicy, a co innego "wielbić" ekipę oglądaną tylko w telewizji.
Co innego kibicować polskiemu klubowi, na którego mecz się chodzi i sympatyzować z drużyną z zagranicy, a co innego "wielbić" ekipę oglądaną tylko w telewizji.
Ja nie ""wielbię"" Lecha Poznań, ale lubię tamte okolice, drużyna także mi się podoba i mam prawo kibicować komu chce. Jak zechce mogę kibicować FC Bźdźdochy Dole choć nie wiem czy taki klub istnieje(nawet nie wiem czy taka miejscowość istnieje), bo mogę kibicować komu chce. A jak ci się nie podoba to nie moja sprawa.
Fler,ale ja jestem fanem Pogoni Szczecin-jestem na każdym meczu,śledzę klubowe strony,kupuję gadżety itp.
natomiast jeśli chodzi o Herthe-nie jestem ich fanem tylko poprostu lubię Herthe i czasami kupie jakiś gadżet czy nawet do Berlina pojade bo mam blisko
pozatym co innego jest "być co tydzień w Berlinie" a jeździć na mecze do Poznania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum