No, United nie są najgorsze..Ale i tak Barcy lepsze
Uważasz, że są lepsze bo "kibicujesz" Barcelonie. Ile ty masz lat, że będziesz się przekamarzać, które koszulki lepsze ?
Po przeczytaniu postu kolegi Mexan, też od razu zacząłem się zastanawiać ile ma lat
W swoich przedsezonowych meczach MU wygrało także z Philadelphia Union, ale 1-0 nie było szczególnie przekonującym wynikiem. Jutro mecz z Kansas City o 23:00 bodajże
Ostatnio zmieniony przez garnek Sob Lip 24, 2010 20:17, w całości zmieniany 1 raz
Właśnie miałem sie pytać czy wam sie wyjazdówka podoba, ale widze że dyskusja już rozpoczęta
Jak dla mnie duużo lepsza od domowej. Naprawde fajna kupiłbym se, ale mam już z tamtego sezonu, a nadwyżki kasy nie mam ;d
edit;
United z Tarczą Wspólnoty. Warto było obejrzeć mecz, ponieważ zwycięstwo nad Chelsea zawsze cieszy
Ostatnio zmieniony przez garnek Nie Sie 08, 2010 21:30, w całości zmieniany 2 razy
Co sądzicie o tym meczu?
Oglądałem cały. Javier nie zaprezentował się tak, jak w poprzednich meczach, O'Shea znowu nie najlepiej, powinien Rafael wg. mnie zagrać, zwłaszcza, że w meczu z Newcastle United O'Shea też nie grał najlepiej. Scholes po raz kolejny udowodnił swoją wartość. Van der Sar zaprezentował się całkiem dobrze, zwłaszcza w tej interwencji z dobitką...
_________________ Nie pisać w sprawie wymiany lub kupna/sprzedaży.
Nie wymieniam się, nie kupuję ani nie sprzedaję!
---
Zapraszam do mojej galerii autografów
www.gallerymackinho7.fotopic.net
Ostatnio zmieniony przez Mackinho7 Nie Sie 22, 2010 21:20, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum