Poprzedni temat «» Następny temat
Manchester United
Autor Wiadomość
Rob 

Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2000-02
Wysłany: Czw Kwi 16, 2009 13:51   

Navi napisał/a:
ManUtd ostatnio nie błyszczy. Coś mi się wydaję, że ten klub jest przereklamowany.

Sezon jest dlugi i nikt nie jest w stanie zagrac na najwyzszym poziomie kazdego meczu. Teraz przezywaja po prostu slabszy okres. Oby tak do konca sezonu :mrgreen:

Navi napisał/a:
Mam nadzieję, że po 18 latach Liverpool FC wygra ligę, czego mu serdecznie życzę.

Po 19 latach.

Agresor 

Profil: Autografy.
Wysłany: Czw Kwi 16, 2009 13:54   

Fler napisał/a:
Mam nadzieje ze, po sezonie odejdzie do tego Realu, podobnie jak Drogba zresztą. ;)

Jakby na jego miejsce przyszedł Ribery to nie mam nic przeciwko. ;)

Navi napisał/a:
Chciałbym też zapytac się: Dlaczego Cristiano Ronaldo po każdym meczu ściąga koszulkę? Przecież zawsze mają coś pod spodem, a ten wielki master musi pokazac klatę szympansa.

Czy to jest dla Ciebie krzywdzące? Czy w tym jest coś złego? Czy on jest jedynym piłkarzem, który ściąga koszulkę po meczu?

A jak mu zazdrościsz muskulatury (jak zwał tak zwał), to nie siedź przed komputerem tylko na siłownię - raz, dwa! :)

stoper napisał/a:
ja tam sie wcale nie ciesze, bo jak im sie pofarci to znowu fora internetowe zostana zasypane "Glory Man Utd!"

Jak się pofarci Barcelonie to wszyscy napiszą Visca el Barca, jak Realowi to Hala Madrid jak Liverpoolowi to YNWA. Normalna kolej rzeczy.

Is this their moment? Beckham... into Sheringham...

and Solskjær has won it!

Navi 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: 2007
Wysłany: Czw Kwi 16, 2009 16:07   

Agresor, na siłownie podobno można od 18 roku, bo inaczej to się nie rośnie :P

Co jak co, ale ja Manchesteru United nie muszą lubic, choc jak do każdego klubu odnoszę się z szacunkiem.

Agresor 

Profil: Autografy.
Wysłany: Sro Maj 13, 2009 22:02   

Punkt od mistrzostwa po męczarniach z Wigan - miód. ;)

Is this their moment? Beckham... into Sheringham...

and Solskjær has won it!

gollaz 

Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 02:19   

Byłem do końca bardzo spokojny o wynik (no może z wyjątkiem doliczonych minut). Mistrzostwa nie odbierze już nic. Sezon można zaliczyć do bardzo udanych. Jeśli postawią 27-go wisienkę na torcie to na będzie coś ponad wszystkie wyczyny. Szkoda tylko tego półfinału z The Toffies, bo była szansa zdobycia czegoś nie do przeskoczenia.

Mam nadzieję, że kiedy już United dosięgnie kryzys to Liverpool zdobędzie koronę, bo należy im się jak nikomu.

Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!

wooof 

Profil: Ogólny
Kolekcjoner od: 30-03-2008
Wysłany: Sob Maj 16, 2009 10:40   

http://www.devilpage.pl/i..._nie_najlepsze/

:mrgreen:

Ten koles to chyba najwiekszy arogant w swiadku pilkarskim. Druzyna trzeci raz z rzedu wygrywa lige i nie jest najlepsza :D , chyba dzieki szczesiu i szczesliwym zbiegom okolicznosci to zdobywaja. Zal mi Liverpoolu, bo to nie zla druzyna, ale trenera mogli by miec lepszego, bo mam wrazenie ze bardziej sie gadka zajmuje niz praca z zespolem.

Fler 

Kolekcjoner od: 2008
Wysłany: Sob Maj 16, 2009 10:51   

No wiesz, według mnie Manchester w tym sezonie nie jest bezkonkurencyjny. Najlepsza drużyna na Swiecie nie przechodzi takich męczarni z zespołem zamykającym tabele ligową.

Liverpool rozgromił Manchester i Benitez ma prawo mówić to co mówi.

Poza tym nie wiem gdzie Rafa powiedział, ze Liverpool jest najlepszy lub Manchester slaby. :roll:

wooof napisał/a:
ale trenera mogli by miec lepszego, bo mam wrazenie ze bardziej sie gadka zajmuje niz praca z zespolem.

No tak, nie ma to jak nieskazitelny Ferguson.

\\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"

wooof 

Wysłany: Sob Maj 16, 2009 10:59   

Cytat:
No wiesz, według mnie Manchester w tym sezonie nie jest bezkonkurencyjny. Najlepsza drużyna na Swiecie nie przechodzi takich męczarni z zespołem zamykającym tabele ligową.

Ktos kto interesuje sie troche pilka, a za takiego cie uwazam, powinien wiedziec ze nawet najlepsi maja slabsze wystepy, i ze nie da sie grac na wyskoim poziomie bez przerwy, (jesli mozna mowic o slabej grze w przypadku druzyny ktora wyhrywa 3 raz z rzedu najsilniejsza lige na swiecie).

Fler napisał/a:
Liverpool rozgromił Manchester i Benitez ma prawo mówić to co mówi.

Ma prawo mowic o tym konkretnym meczu, a ligi nie wygrywa sie jednym meczem.

Fler napisał/a:
Poza tym nie wiem gdzie Rafa powiedział, ze Liverpool jest najlepszy lub Manchester slaby.

Przeanalizuj caly tekst.

Fler napisał/a:
No tak, nie ma to jak nieskazitelny Ferguson.

NIe jest nieskazitelny, ale przypomnij sobie kto zacza ta cala gadke szmatke. To Benitez zarzucil Fergusonowi ze ten wplywa na sedziow i ci pomagaja United. A poza tym Ferguson oprocz gadki ma rowniez osiagniecia, czym Benitez raczej nie grzeszy. Ciekawe czy udalo by mu sie tak drygowac druzyna zeby ta grala na wszystkich mozliwych frontach i osiagala tam dobre wyniki, szczerze w to watpie.
Ostatnio zmieniony przez wooof Sob Maj 16, 2009 11:06, w całości zmieniany 1 raz  

Fler 

Kolekcjoner od: 2008
Wysłany: Sob Maj 16, 2009 11:18   

wooof napisał/a:
Przeanalizuj caly tekst.

Przeanalizowałem i oprócz wypocin (czyt. wstęp i tytuł) jakiegoś fana MU nic nie zauważyłem.

wooof napisał/a:
Ktos kto interesuje sie troche pilka, a za takiego cie uwazam, powinien wiedziec ze nawet najlepsi maja slabsze wystepy,

Mają, każdy ma. Tyle, ze MU ma je nadzwyczajnie długo w tym sezonie, bo już od marca.

wooof napisał/a:
Ma prawo mowic o tym konkretnym meczu, a ligi nie wygrywa sie jednym meczem.

Jak już to nie jednym, a dwoma. ;]

wooof napisał/a:
ale przypomnij sobie kto zacza ta cala gadke szmatke. To Benitez zarzucil Fergusonowi ze ten wplywa na sedziow i ci pomagaja United.

Takie gadki to już nieodłączna część Premier League.

Benitez zaatakował Fergusona i sędziów po niesłusznym karnym (nie pierwszym i nie ostatnim zapewne) w meczu z Boltoniem, i nie miał racji?

To dogryzanie sobie ciągnie się już od grudnia i żaden z pary Benitez-ferguson nie okazał się na tyle inteligenty aby to zakończyć. ;)

\\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Sob Maj 16, 2009 11:19, w całości zmieniany 1 raz  

wooof 

Wysłany: Sob Maj 16, 2009 14:43   

Fler napisał/a:
oprócz wypocin (czyt. wstęp i tytuł)

wedlug ciebie to wypociny, ok :grin:

Fler napisał/a:
Tyle, ze MU ma je nadzwyczajnie długo w tym sezonie, bo już od marca.

tym gorzej dla innych druzyn, skoro United od marca graja slabo i maja kolejny tytul, a inne druzyny graja dobrze i sa z tylu to tylko mozna sie cieszyc :grin:

United Mistrzem, oficjalnie !! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

[ Dodano: Sob Maj 16, 2009 3:47 pm ]

Fler napisał/a:
Jak już to nie jednym, a dwoma.

no ok dwoma :grin: , w sumie was rozumiem cieszcie sie z polowicznych sukcesow :lol:

Navi 

Kolekcjoner od: 2007
Wysłany: Sob Maj 16, 2009 15:11   

I znów mistrzostwo dla ManUtd. Choc szczerze ich nienawidzę to gratuluję wam i oby to było wasze ostatnie mistrzostwo ;]

n1orbert

Wysłany: Sob Maj 16, 2009 18:46   

Przyczyną sukcesów ManU jest trener Ferguson.Zna tą drużynę już na wylot i jak zobaczy że jakaś formacja szwankuje,zaczyna działać trenerska ręką i od razu wszystko jest ok.Zarząd ManU kupuje odpowiednich graczy,nie tylko znanych ale też te perełki.W porównaniu do mojego ukochanego klubu Realu,to ManU rządzi na całej linii.Czekam na ten moment kiedy Królewscy będą mieli swojego Fergusona.

Mario 

Kolekcjoner od: Marzec 08
Wysłany: Sob Maj 16, 2009 18:54   

Manchester w tym sezonie wg. mnie zasłużył na tytuł mistrzowski, dlatego też składam serdeczne gratulacje wszystkim fanom Czerwonych Diabłów.Mam nadzieję,że wygrają także CL ;]
Ostatnio zmieniony przez Mario Sob Maj 16, 2009 18:55, w całości zmieniany 1 raz  

tomaszl

Wysłany: Pią Maj 22, 2009 19:09   

W Premiership miejsca w strefie pucharowej są już obsadzone, a jedyną niewiadomą jest to kto wyleci obok WBA do Championship. Najłatwiej o utrzymanie powinno być chyba zespołowi Hull, gdyż Manchester Mistrz Angli, ale zarazem zespół, który w kilka dni po tym spotkaniu będzie walczył o mistrzostwo w Europie. Biorąc pod uwagę okoliczności i chęć odniesienia zwycięstwa pewniakiem byłoby Hull, ale beznadziejna forma gospodarzy i ich słaba gra u siebie, a także siła rezerw Manchesteru, które zapewne zagrają w tym spotkaniu podpowiadają stawianie na gości. Mimo wszyswtko stawiam, iż zdeterminowane Hull nie przegra tego spotkania.

www.livewyniki.pl - wyniki na żywo

paolo 

Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 16:49   

BBC po skrócie przeprowadziło analizę.

Od gola Bellamy'ego do wznowienia gry upłynęło 56s, zmiana Carricka to 30s, tak wiec ze stoperem w ręce mecz powinien się skonczyć o czasie 95:26, nie wliczając przerw na auty etc. Owen strzelił w 95:28. Tak, żadne fakty do mnie nie przemawiają. City miało tyle samo doliczonego czasu, co United. Ale jak widać niektórych to boli, nawet bardzo. W końcu The Citiziens zdecydowanie zasłużyli na wygraną! Znakomicie wypracowane bramki, po błędach Fostera i Ferdinanda -.-

Manchester is REEEED!

<you can dance>

Odpowiedz do tematu