Cóż, miejmy nadzieję, że Manchester się podniesie i zdobędzie angielskiego majsta
Kto takie ma, ten ma. Ja na pewno nie.
wEncio napisał/a:
. Porażki w Premier League i Lidze Mistrzów
Hehe, tzn. z kim? ;>
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
nie ma co się sprzeczać, marne nadzieje fanów Liverpoolu że uda się coś ugrać, Manchester szybko wydostanie się z dołka i będzie zwycięstwo na dwóch frontach
W poprzedniej kolejce walczące o mistrzostwo Manchester i Liverpool miały dużo szczęścia wygrywając swoje spotkania w ostatnich sekundach. W 1/4 Ligi Mistrzów te szczęście już je opuściło i będą mieć problem z wywalczeniem awansu do półfinału. Można stwierdzić, iż czar wspaniałego Manchesteru, wygrywającego mecz za meczem i nie tracącego bramek prysł. Sunderland znajduje sie tuż nad strefą spadkową i jest ostatnio w beznadziejnej formie. 6 ostatnich spotkań bez wygranej w tym 3 ostatnie zakończone porażką nie napawają optymizmem kibiców Sunderlandu i po tym spotkaniu optymizm raczej nie powróci. Kurs w okolicach 1,5 na United jest chyba godny rozważenia.
Panowie i Panie, pragnę oficjalnie ogłosić ze, jesteśmy świadkami narodzin nowego C. Ronaldo!
Chociaż pani z lewej całkiem fajna.
A co do tematu to Manchester zagrał dziś kolejny slaby mecz i tylko szczęśliwiej gwieździe zawdzięcza 6 ostatnich punktów. Z taka forma to długo na pierwszym miejscu nie zostaną, oby.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Sob Kwi 11, 2009 20:21, w całości zmieniany 2 razy
hahaha stoper, normalnie mnie rozbawileś, a słyszałeś że szczęście sprzyja lepszym? i tu właśnie bardzo dobrze się to sprawdza, MAN UTD ostatnio jest w słabszej dyspozycji ale i tak wygrywa. Liga jest nasza:))
Gdy w tamtym sezonie Liverpool miał szczęście to byli frajerami, a teraz jest dokładnie ta sama sytuacja tylko ze, to ManU ma problem. Ale diabły i tak są zajebiste i najlepsze.
wooof napisał/a:
i tu właśnie bardzo dobrze się to sprawdza
A ostatnie 3 mecze widziales? Nie? To nie pieprz glupot
wooof napisał/a:
Liga jest nasza:))
To się jeszcze okaże.
Nie chce mi sie wiecej pisac bo uroczystos na Anfield ogladam. Taki post na szybko.
Tak. Ten beznadziejny Manchester, z samymi gejami i nurkami w składzie, z podstarzałym trenerem, który na ławce United jest dłużej niż Moda na sukces w telewizji awansował po raz trzeci z rzędu do półfinału LM i ma ogromne szanse na mistrzostwo Anglii oraz Puchar Anglii.
Wspaniale!
Jedyne co mnie przeraża to Nani. Koleś miał w dwa lata osiągnąć poziom Ronaldo a jest IMO jeszcze słabszy niż przed przejściem do drużyny z Old Trafford.
PS. Czekam na cięte riposty hejterów z Anfield.
Nie ma co czekac, bo klasy ManUtd nie ma co podwazac. Ale co do ligi, to w tym sezonie nie zrobili nic takiego, zeby mozna bylo powiedziec, ze zasluguja w tym sezonie na mistrza bardziej, niz Liverpool. Ja sie ciesze, ze przeszli dalej, bo to utrudni im walce w lidze, a Liverpool moze sie juz skupic tylko na tych rozgrywach.
ja tam sie wcale nie ciesze, bo jak im sie pofarci to znowu fora internetowe zostana zasypane "Glory Man Utd!". w bezposrednim pojedynku Liverpool pokazal, ze bardziej zasluguje na mistrza.
ManUtd ostatnio nie błyszczy. Coś mi się wydaję, że ten klub jest przereklamowany. Mam nadzieję, że po 18 latach Liverpool FC wygra ligę, czego mu serdecznie życzę.
Nie wiem czego, ale wkurzają mnie gracze Manchesteru United, najbardziej ten Ronaldo, który myśli, że jest najlepszy, a wcale tak nie jest, bo ma również problemy poza boiskiem. Nie ma piłkarza idealnego. Chciałbym też zapytac się: Dlaczego Cristiano Ronaldo po każdym meczu ściąga koszulkę? Przecież zawsze mają coś pod spodem, a ten wielki master musi pokazac klatę szympansa.
Coś mi się wydaję, że ten klub jest przereklamowany.
Bo nie wyszło im kilka meczów? Nawet mistrzom się zdarza. Przereklamowany to na moje oko jest Real.
Navi napisał/a:
Nie wiem czego, ale wkurzają mnie gracze Manchesteru United, najbardziej ten Ronaldo, który myśli, że jest najlepszy, a wcale tak nie jest, bo ma również problemy poza boiskiem.
Kibicujesz LFC, więc to normalka. My podobnie myślimy o Gerrardzie. A o jakie problemy poza boiskiem ci chodzi? Bo chyba nie o sagę transferową, która jest wymysłem hiszpańskiej prasy...
Navi napisał/a:
Chciałbym też zapytac się: Dlaczego Cristiano Ronaldo po każdym meczu ściąga koszulkę?
Ja tam do Ronaldo nic nie mam. W tamtym sezonie rzeczywiście był bezkonkurencyjny ale w tym już tak nie błyszczy. Mam nadzieje ze, po sezonie odejdzie do tego Realu, podobnie jak Drogba zresztą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum