Moze dlatego ze, od meczu z Realem jest kompletnie bez formy?
Cytat:
otóż to Babel - środkowy pomocnik,
Odkąd jest na Anfield nie przypominam sobie żadnego meczu w którym grałby na tej pozycji.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Normalnie jest napastnikiem, tylko ze, Rafa widzi go bardziej jako skrzydłowego.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
No szkoda, że ten słynny klub pożegnał się z najbardziej prestiżowymi rozgrywkami w tej dyscyplinie sportu jaką jest piłka nożna. Widoczne jest odejscie Xabiego Alonso. Pozostaje mi tylko życzyć szczęścia w LE.
Liverpool zanotował przeciętny start ligi. W pierwszym meczu z Arsenalem, Liverpool po błędzie Reiny stracił bramkę w doliczonym czasie gry. A także 2 punkty i Joe Cola, który pauzuje obecnie 3 mecze za czerwoną kartkę. Skończyło się 1-1. Tydzień później przegrana na wyjeździe z Man City 3-0. A wczoraj wymęczone zwycięstwo z West Bromwich Albion, pierwsze 3 punkty zapewnił Fernando Torres. Klub sam się osłabia, kiedy wypożycza Aquilaniego do Juventusu. A sprowadza jak na razie moim zdaniem przeciętnego Poulsena także z Juve. Na dodatek wytransferował Mascherano do Barcelony(na własne życzenie) a sprowadził w jego miejsce Raula Meirelesa z Porto. Ciężko będzie zastąpić Masche ale myślę że sobie poradzi.
Myślę że Raul Meireles to dobry ruch Liverpoolu. Wiesz może ile kosztował? Mówiło się że Meireles przejdzie do ManUtd. ale nawet plotek na ten temat nie było zbyt wiele.
Tak, zapomniałem o tym napisać. Ten transfer to głównie z myślą o pozycji LO, na której musi grać teraz Daniel Agger. Nie wiem dlaczego Roy Hodgson nie wystawia Fabio Aurelio albo Insuy na tej pozycji. Może nie są jeszcze przygotowani. Chociaż Aurelio grał ostatnio chyba w LE ale na lewej pomocy.
Tak, zapomniałem o tym napisać. Ten transfer to głównie z myślą o pozycji LO, na której musi grać teraz Daniel Agger. Nie wiem dlaczego Roy Hodgson nie wystawia Fabio Aurelio albo Insuy na tej pozycji. Może nie są jeszcze przygotowani. Chociaż Aurelio grał ostatnio chyba w LE ale na lewej pomocy.
Tak jeszcze odbiegając od tematu, to nie rozumiem dlaczego Roy oddał Aquilaniego, jest zdecydowanie lepszy od takich średniaków jak Poulsen, czy Lucas.
Przydałby się jeszcze jeden napastnik, ale taki z prawdziwego zdarzenia, mam na myśli, np.
Trezeguet.
Dobrze, że w meczu z WBA Torres uratował 3 punkty, bo mogłoby być nie ciekawie.
Ostatnio zmieniony przez Zarzi Pon Sie 30, 2010 09:54, w całości zmieniany 2 razy
Tak zgadam się, wtedy nie musiałbym oglądać duetu Poulsen-Lucas i Gerrarda podwieszonego za Torresem. Uważam że miejscem Gerrarda jest środek pomocy i tam powinien grać jako rozgrywający. Lucas pokazał już że się do tego nie nadaje, chociaż miał przebłyski. Jeżeli Raul dobrze się wkomponuje to chciałbym widzieć środek pomocy Gerrard-Meireles. No tak tyle że Trezeguet dopiero co zmienił klub.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum