Poprzedni temat «» Następny temat
Liverpool FC
Autor Wiadomość
stoper 

Profil: autografy:głownie ROMA,pozniej lubiani gracze
Kolekcjoner od: IX 2008
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 21:38   

piękny mecz, wieeeele emocji. tylko Liverpoolu szkoda... :cry:

22.07.1927 r.

Rob 

Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2000-02
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 22:00   

Szkoda, ze w tym dwumeczu tracili bramki w takich okolicznosciach, w jakich tracili, no ale coz. Jesli musieli odpasc, to ciesze sie, ze wlasnie tak, naprawde godnie, po pieknej walce. Manchester pewnie awansuje dalej i jesli mozna szukac jakichs pozytywow, to widac je w perspektywie walki o tytul mistrza Anglii.

tomaszl

Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 17:50   

Liverpool FC vs Arsenal FC TYP 1

W tym spotkaniu zwycięzca nie jest zbyt trudny do przewidzenia. Liverpool nie musi już się oszczędzać na półfinałowe pojedynki w Lidze Mistrzów i jedyne co mu pozostaje i na co ma ciągle realne szanse to upragnione zwycięstwo w Premiership. Arsenal zaś nie ma już szans na wyższe miejsce niż 4 za to nad 5 Aston Villą ma sporą przewagę i nie sądzę by po środowym meczu z Villarreal i przed pojedynkami przeciwko Manchesterowi w Champions League był bardzo zdeterminowany do odniesienia korzystnego rezultatu w Liverpoolu. Stawiam na spokojną i pewną jedynkę.

www.livewyniki.pl - wyniki na żywo

pulpet 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: 2008
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 19:38   

Wydaję mi się że Liverpool zmotywuje się przed potyczką z Arsenalem i wygra i mam nadzieję że reszta drużyn potknie się i Liverpool wróci na pierwsze miejsce

Navi 

Kolekcjoner od: 2007
Wysłany: Wto Kwi 21, 2009 20:06   

pulpet, ja też mam taką nadzieję, aczkolwiek trzeba pamiętac, że to jest Arsenal :) i na pewno się zmotywuję jak na normalny mecz. Przecież w końcu muszą coś wygrywac, aby utrzymac się na 4 pozycji.

Mario 

Kolekcjoner od: Marzec 08
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 10:38   

Arsenal 4-4 Liverpool

Przepiękny mecz, przepiękne dryblingi no i gole. Bohaterem meczu w drużynie z Londynu został Arszawin,który strzelił wszystkie cztery gole dla Kanonierów.Potyczka ta była bardzo wyrównana The Reds byli piekielnie szybcy i wygrywali dużo pojedynków w powietrzu,lecz to niestarczyło na będącego w świetnej dyspozycji Arszawina.

Mecz sezonu?! Zdecydowanie tak !

Bramki:

36' A. Arszawin

49' F. Torres

56' Y. Benayoun

67' A. Arszawin

70' A. Arszawin

72' F. Torres

90' A. Arszawin

93' Y. Benayoun

Fler 

Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 12:53   

Mario napisał/a:

Mecz sezonu?! Zdecydowanie tak !

No wiesz, ja bym powiedział że, mimo wszystko mecze z MU, Realem i Chelsea były lepsze. ;)

\\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"

zioomus 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: 08-2008
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 13:04   

Tamte mecze były jednostronne (oprócz Chelsea) a ten miał wszystko co potrzeba ;)

"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu. " S. Lem

Navi 

Kolekcjoner od: 2007
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 13:08   

zioomus, muahaha, żeś mnie rozbawił. Niby mecz Manchesteru był jednostronny? Przestań pisac głupoty :lol:
Ostatnio zmieniony przez Navi Pią Kwi 24, 2009 13:08, w całości zmieniany 1 raz  

pulpet 

Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 21:54   

No i Liverpool wygrał zgodnie z oczekiwaniami tylko szkoda że Manchester Przegrał ale liczę na ich zadyszkę i Mistrzostwo powędruje do drużny z Liverpoolu

Rudy 

Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 22:16   

pulpet napisał/a:
szkoda że Manchester Przegrał

Coś mnie ominęło?

pulpet 

Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 22:22   

Ojj pomyliło mi się Sorry

Fler 

Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 22:22   

Rudy napisał/a:
pulpet napisał/a:

szkoda że Manchester Przegrał

Coś mnie ominęło?

Co sie odwlecze to nie uciecze. :P

Pewnie mial Spurs na mysli.

\\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"

vb 

Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 22:28   

pulpet, mi się zdaje że MU wygrało :)

Odnośnie ich meczu się nie wypowiadam, ponieważ to jest drużyna, której nawet byk się ocieli i zawsze znajdzie się jeden malutki mankament dzięki któremu oni wygrywają. Jest to na przykład dyspozycja dnia, rzut karny, ostre słowa w szatni SAF. Mniejsza o to, niestety w Anglii póki co ciężko im dorównać.

A Liverpool? Ciuła jak zwykle punkty. Ten mecz z Hull był fatalny, żadna drużyna według mnie nie zasłużyła na bramkę. Liverpool grał nonszalancko, bez pomysłu, bramki dla LFC - wszyskie były przypadkowe. 1 - Xabi strzela w mur, niezorientowana drużyna Hull jest bezradna przy dobitce, 2 - Skrtelowi koszmarnie z nogi schodzi piłka, ale we właściwym miejscu jest Kuyt i pada bramka, 3 - Strzał po rykoszecie, powtarzam po rykoszecie ledwo co wybija Myhill i znowu Kuyt do pustej. Dzisiaj tylko trzech graczy jako tako próbowało walczyć na tym boisku - Alonso, Kuyt, Benayoun. Nawet Torres był jakiś niemrawy. Reina tak samo jak przez cały sezon cholernie niepewnie. Skrtel tylko prowokował napastników gospodarzy. Lucas Leiva - temu panu należy już chyba podziękować i zaśpiewać mu "Do widzenia, dziewczyno ma, o perłowych włosach jak mgła" :) Jego poziom gry można porównać z wypocinami Andyego Selvy. Gra w tym San Marino, oj gra tylko bramek brak. A Lucas? Gra w Liverpoolu, oj gra, tylko co z tego, zajmuje miejsce, na którym powinien grać Gerrard, jak nie Gerrard to Babel. Jak nie Babel to El Zhar (Choć obaj to jednak skrzydłowi). Wszyscy tylko nie Lucas. Po tym meczu stwierdziłem że cudów nie ma. MU nie straci punktów z nikim, oprócz Arsenalu z Andriejem, który jest nieprzewidywalny. Liverpool i tak dobrze gra w lidze w tym sezonie. Choć marzy mi się mistrzostwo po tak długiej przerwie marzenia muszę odłożyć na kolejny rok. Ale jeśli Liverpool zajmie 2 miejsce w lidze też nie będę rozpaczał. W końcu jak to mawiał Leo "krok po kroku". Pozdro

Fler 

Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 22:37   

vb napisał/a:
Gra w Liverpoolu, oj gra, tylko co z tego, zajmuje miejsce, na którym powinien grać Gerrard, jak nie Gerrard to Babel. Jak nie Babel to El Zhar (Choć obaj to jednak skrzydłowi)

1. Gerrard jest kontuzjowany,

2. Babel sobie na skrzydle nie radzi to co dopiero w calkiej nowej roli (czyt, środkowy pomocnik)

3. El Zahar to skrzydłowy (ma talent, ale teraz gra bardzo przeciętnie).

Meczu z Hull nie widziałem wiec przemilczę.

Odpowiedz do tematu