Liverpool w świetnej formie. 4:0 z Realem, 4:1 z ManU oraz 5:0 z Aston Villą. Jak myślicie, czy The Reds mają jeszcze szanse na mistrzostwo? Najlepiej by było dla ekipy z Anfield aby Manchester przegrał 2 spotkania, a LFC wygraliby wszystkie do końca. Zapowiada się ciekawa walka o mistrzostwo.
Ostatnio zmieniony przez Navi Sob Mar 28, 2009 17:02, w całości zmieniany 1 raz
Jak myślicie, czy The Reds mają jeszcze szanse na mistrzostwo?
Oczywiście. Jeśli MU nadal będzie grac taką padake to bardzo realne jest nawiązanie z nimi walki. Zwłaszcza ze, w ich ekipe sporo zawodników z pierwszego składu będzie pauzowało.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Zarówno w pierwszej jak i drugiej połowie The Reds stworzyli sobie wiele okazji do zdobycia bramki, dopiero w 90 minucie bramkę na wagę trzech punktów zdobył Yossi Benayoun. Podopiecznym Beniteza udało się wywrzeć presję na United.
5. Forum to nie serwis informacyjny - tu wyrażamy swoje opinie. Posty składające się jedynie z "suchych newsów", które można przeczytać w serwisach informacyjnych nie są mile widziane.
Chyba nie proszę o dużo.
Zwracam honor mistrzu
Ostatnio zmieniony przez Navi Pon Kwi 06, 2009 18:22, w całości zmieniany 3 razy
Można powiedzieć, że Liverpool znowu bramkę zdobywa w ostatnich minutach i znowu mecz zakończył się korzystnie dla The Reds. Miejmy nadzieję, że zostanie tak do końca i nawet Manchester United nas nie przeskoczy w tabeli.
Liverpool zagrał bardzo dobre spotkanie i Fulham miało naprawdę bardzo dużo szczęścia remisując do przerwy. Znów znakomicie zagrał Xabi z Gerrardem który jest w tym momencie chyba najlepszym pomocnikiem na świecie. Steven gra fenomenalny sezon.
Juz z niecierpliwością czekam na mecz z Chelsea, i myślę ze, zwycięzca tej pary wyląduje w finale.
wEncio napisał/a:
Manchester United nas nie przeskoczy w tabeli.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Znaczy są nad nami już w tej chwili wyżej w tabeli, ale tylko o jedno oczko. Tylko, że mają także jeden mecz jeszcze do rozegrania. Ale Liverpool jest na gazie i zdobędzie majstra. Tym samym Ferguson trochę dużej będzie siedział na ławce Manchesteru
Heh, wiadomo, że Manchester nie odpuści, nikt w takiej sytuacji by nie odpuścił. Jak napisał Fler, Xavi z Gerrardem tworzą świetny duet w pomocy, co będzie kluczem do zwycięstwa.
PS. Widzę, że też jesteś fanem The Reds, więc trochę optymizmu
Jak myślicie, czy do drużyny Rafy Beniteza dołączy zdolny Hiszpan - David Silva ? Jest dobrym piłkarzem, nie żadnym drewnem, warto byłoby go sprowadzić. Tym bardziej, że Valencia ma kłopoty finansowe, co może tylko pomóc w zrobieniu interesu.
Jak myślicie, czy do drużyny Rafy Beniteza dołączy zdolny Hiszpan - David Silva ?
To zależy tylko od samego zainteresowanego, ostatnio co prawda mówił ze, chce wypełnić kontrakt itp ale myślę ze, w lecie zmieni klub. Mamy kwiecień wiec nie będę się wypowiadał w sprawie transferów.
mani napisał/a:
Chciałoby się Xaviego
Za Gerrarda lub Xabiego nigdy bym Xaviego nie chciał.
@Navi pokaz mi drużynę która nie ma długów...
Ostatnio zmieniony przez Fler Pon Kwi 06, 2009 19:06, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum