Poprzedni temat «» Następny temat
Liverpool FC
Autor Wiadomość
Fler 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: 2008
Wysłany: Pon Sie 30, 2010 13:50   

Zarzi napisał/a:
Przydałby się jeszcze jeden napastnik, ale taki z prawdziwego zdarzenia, mam na myśli, np.
Trezeguet.

Jesli Trezeguet jest napastnikiem z prawdziwego zdarzenia to nie mam pytan. Obecnie jest co najwyzej przeciętny, i jak dla mnie niewiele lepszy od takiego N'goga np.

\\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"

Zarzi 

Kolekcjoner od: 2008
Wysłany: Pon Sie 30, 2010 16:15   

Fler napisał/a:
Zarzi napisał/a:
Przydałby się jeszcze jeden napastnik, ale taki z prawdziwego zdarzenia, mam na myśli, np.
Trezeguet.

Jesli Trezeguet jest napastnikiem z prawdziwego zdarzenia to nie mam pytan. Obecnie jest co najwyzej przeciętny, i jak dla mnie niewiele lepszy od takiego N'goga np.

Wiem, że ostatnio Trezeguet formą nie błyszczał, ale to był tylko przykład. Chodziło mi o napastnika, który lepszy jest od N'goga.

Woland 

Wysłany: Pon Sie 30, 2010 17:03   

Zarzi napisał/a:
Fler napisał/a:
Zarzi napisał/a:
Trezeguet.

Wiem, że ostatnio Trezeguet formą nie błyszczał, ale to był tylko przykład. Chodziło mi o napastnika, który lepszy jest od N'goga.

Fakt, że Trezegol rozwiązał umowę, mimo, że obowiązywała do 2012 i przeszedł do beniaminka Primiera Divison świadczy coś o jego formie.
A ja jako kibic Juve radzę wam - módlcie się, żeby Hodgson nie wystawiał często Poulsena.
"Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."

*birdman* 

Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2008-07
Wysłany: Pon Sie 30, 2010 20:07   

Cytat:
Fakt, że Trezegol rozwiązał umowę, mimo, że obowiązywała do 2012 i przeszedł do beniaminka Primiera Divison świadczy coś o jego formie.
A ja jako kibic Juve radzę wam - módlcie się, żeby Hodgson nie wystawiał często Poulsena.

Dlaczego ? Ja bym obejrzał jeszcze kilka zagrań w stylu
http://www.youtube.com/watch?v=10M3PsTc_x4

Ostatnio zmieniony przez *birdman* Pon Sie 30, 2010 20:08, w całości zmieniany 2 razy  

mikael89 

Wysłany: Pią Sty 21, 2011 16:29   

2 mój ulubiony klub, zaraz po Barcelonie

Unkas 

Wysłany: Pią Sty 21, 2011 19:34   

mikael89 napisał/a:
2 mój ulubiony klub, zaraz po Barcelonie

Przepraszam, za swoją ciekawość, ale jaką pozycję zajmuje Real?

A tak odnośnie Liverpoolu to bardzo lubię Stevena Gerrarda, którego autorgaf bardzo chciałbym mieć. Wysłalem już kilka listów, na różne adresy i póki co moje próby zakończyły się fiaskiem.

18zielu92 

Kolekcjoner od: 2010-10-10
Wysłany: Pon Maj 02, 2011 21:50   

Mnie ucieszyła informacja że w letnim okienku transferowym The Reds dostanie i wyda ponad 75 mil. funtow :)

W swokej kolekcji posiadam koszulke z orginalnymi autografami z sezonu 2010-2011 (ponad 20 autografow zawodnikow + sztab)

You'll never walk alone
est.1892

Odpowiedz do tematu