Przydałby się jeszcze jeden napastnik, ale taki z prawdziwego zdarzenia, mam na myśli, np.
Trezeguet.
Jesli Trezeguet jest napastnikiem z prawdziwego zdarzenia to nie mam pytan. Obecnie jest co najwyzej przeciętny, i jak dla mnie niewiele lepszy od takiego N'goga np.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Przydałby się jeszcze jeden napastnik, ale taki z prawdziwego zdarzenia, mam na myśli, np.
Trezeguet.
Jesli Trezeguet jest napastnikiem z prawdziwego zdarzenia to nie mam pytan. Obecnie jest co najwyzej przeciętny, i jak dla mnie niewiele lepszy od takiego N'goga np.
Wiem, że ostatnio Trezeguet formą nie błyszczał, ale to był tylko przykład. Chodziło mi o napastnika, który lepszy jest od N'goga.
Trezeguet.
Wiem, że ostatnio Trezeguet formą nie błyszczał, ale to był tylko przykład. Chodziło mi o napastnika, który lepszy jest od N'goga.
Fakt, że Trezegol rozwiązał umowę, mimo, że obowiązywała do 2012 i przeszedł do beniaminka Primiera Divison świadczy coś o jego formie.
A ja jako kibic Juve radzę wam - módlcie się, żeby Hodgson nie wystawiał często Poulsena.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Fakt, że Trezegol rozwiązał umowę, mimo, że obowiązywała do 2012 i przeszedł do beniaminka Primiera Divison świadczy coś o jego formie.
A ja jako kibic Juve radzę wam - módlcie się, żeby Hodgson nie wystawiał często Poulsena.
Przepraszam, za swoją ciekawość, ale jaką pozycję zajmuje Real?
A tak odnośnie Liverpoolu to bardzo lubię Stevena Gerrarda, którego autorgaf bardzo chciałbym mieć. Wysłalem już kilka listów, na różne adresy i póki co moje próby zakończyły się fiaskiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum