No to po losowaniu. Grupy przedstawiają się następująco:
Kod:
Grupa A:
Bayern Monachium
Juventus Turyn
Bordeaux
Maccabi Hajfa
Zdecydowanym faworytem wydaje się drużyna z Turynu. Bayern powalczy z Bordo o 2 miejsce. Maccabi raczej nie liczy się w walce o wyjście z grupy, ale może namieszać.
Moje typy:
1. Juventus
2.Bayern Monachium
3.Bordeaux
4.Maccabi Hajfa
Kod:
Grupa B:
Manchester United
CSKA Moskwa
Beşiktaş JK
Vfl Wolfsburg
Można powiedzieć, że Manchester ma już zapewnione miejsce w dalszej fazie. Bój o 2 może stoczyć każda drużyna.
Moje typy:
1.Manchester United
2.CSKA Moskwa
3.Vfl Wolfsburg
4.Beşiktaş JK
Kod:
Grupa C:
AC Milan
Real Madryt
Olympique Marsylia
FC Zürich
Real po zakupach wydaje się być faworytem. Milan na razie gra padakę. OM powinno powalczyć z FC Zurich o 3 miejsce.
Moje typy:
1.Real Madryt
2.AC Milan
3.Olympique Marsylia
4.FC Zürich
Kod:
Grupa D:
Chelsea Londyn
FC Porto
Atletico Madryt
APOEL
Grupa wyrównana. Chelsea ma zapewniony byt w następnej fazie. FC Porto nie jest już tak dobre, pozbyli się m.in. Lisandro, Lucho Gonzáleza, Cissokho, czyli siłę swojej drużyny. APOEL z trzema Polakami nie ma szans na wyjście z grupy, lecz jest w zasięgu Atletico.
Moje typy:
1.Chelsea
2.FC Porto
3.APOEL
4.Atletico
Kod:
Grupa E:
Liverpool FC
Lyon
Fiorentina
Debrecen
LFC i Lyon to faworyci tej grupy, ale Fiorentina może powalczyć z nimi.
Moje typy:
1.Liverpool
2.Lyon
3.Fiorentina
4.Debreczyn
Kod:
Grupa F:
FC Barcelona
Inter Mediolan
Dynamo Kijów
Rubin Kazan
Barca na 90% wyjdzie z grupy. Inter i Barcelona będą mieli ciężkie mecze wyjazdowe na wschodnich terenach.
Moje typy:
1.Barcelona
2.Dynamo Kijów
3.Inter
4.Rubin Kazań
Kod:
Grupa G:
Sevilla FC
Glasgow Rangers
Vfb Stuttgart
Unirea Urziceni
Jedna z najsłabszych grup. Nie wypowiadam się, bo nie mam zdania.
Moje typy:
1.Sevilla
2.Vfb Stuttgart
3.Glasgow Rangers
4.Unirea Urziceni
Kod:
Grupa H:
Arsenal Londyn
AZ Alkmaar
Olympiacos
Standard Liege
Arsenal znowu tafia na słabą grupę. Mają już pewne 1 miejsce.
Moje typy:
1.Arsenal Londyn
2.Olympiacos
3.AZ Alkmaar
4.Standard Liege
_________________ PROCHOWICE
Ostatnio zmieniony przez Rudy Czw Sie 27, 2009 18:52, w całości zmieniany 1 raz
W grupie B na drugim miejscu stawiam na Wolfsburg. Z Manchesterem nie wygrają, ale reszta jest w ich zasięgu. Wystarczy, że u siebie wygrają 2 mecze, z United postarają się może o remis i do tego dorzucić jakieś punkty z wyjazdów i wyjdą z grupy.
Dziwi mnie też, że w grupie D dałeś Atletico na ostatnim miejscu. Podobna sytuacja jak w przypadku Wolfsburga. Z Chelsea zapewne w plecy, ale pozostałe dwa zespoły do ogrania.
Namieszać w grupie H może Alkmaar. Stawiam prawie zawsze na nich i rzadko mnie zawodzą. W prawdzie to LM, a nie liga holenderska, ale jak będą grali podobnie jak w lidze to mogą powalczyć o wyjście z grupy z drugiej pozycji.
Inter Baku gra w tej grupie, że jest wg. Ciebie sklasyfikowany na 3 miejscu? Według mnie będzie 1. Inter, 2. Barca, 3. Rubin, 4. Kijów. Nie zgodził bym się także co do miejsca Atletico i Wilków. Nie był bym też taki pewny awansu Manchesteru, w Turcji będzie ciężko
Dzisiaj AJ Auxerre- Zenit Sankt Petersburg. Oglądam 100%, i liczę na Jelenia. Może jakaś bramka...
Nasz Irek znów strzela !
Pięknie
[ Komentarz dodany przez: mani: Sro Sie 25, 2010 10:21 pm ]
Czy tak trudno napisać coś ciekawego, z sensem, mającego ponad 10 słów? Nie no, lepiej nabić...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum