Więc tak Liga Europejska może zawita do Poznania !
Trzeba pokonać Dnipro !
Ten temat będzie o Lidze Europejskiej Jak sam temat mowi !
Kto już na 100 % zagra w LE i przegrani w LM ?
Znacie już koszyki lub na kogo trafi nasz Lech ?
Tutaj wszystkiego się dowiemy na temat Ligi Europejskiej i jej druzynach !
napisalem nasz Lech , poniewaz jest to jedyna polska druzyna ktora gra w Lidze Europejskiej i na forum tego nie pisalem a jestem kibicem Zaglebia Lubin.
Nie robmy tu smietnika jesli masz cos do mnie pisz na PW
jak myślicie w jakich cenach będą bilety na Man City i Juve?
Kibic (rzekomo) Widzewa chce jechać na mecz Lecha? K...
kto ci napisał,że chce jechać na mecz ?? pytam się tylko po ile bilety będą
Wysłany: Sob Sie 28, 2010 20:32
To, że jest kibicem Widzewa, nie musi iść w tym, ze nie może jechać na Lecha, nie musi kibicować może iść do pikników.
Trafne słowa, grupa śmierci. Ktoś również rzekł, że to może być marketingowy strzał w stopę... powiem nawet, że w głowę. Bilety będą kosztować więcej niż 100 zł, to będzie ciężko. Chcę iść ojciec z dzieckiem na mecz i buli około 180 zł .. gratulacje Wątpię, że zajmiemy 3 miejsce. Jedyny plus to właśnie marketing, pieniądze. Ciekawa jest również grupa Borussi Dortmund
To, że jest kibicem Widzewa, nie musi iść w tym, ze nie może jechać na Lecha, nie musi kibicować może iść do pikników.
Trafne słowa, grupa śmierci. Ktoś również rzekł, że to może być marketingowy strzał w stopę... powiem nawet, że w głowę. Bilety będą kosztować więcej niż 100 zł, to będzie ciężko. Chcę iść ojciec z dzieckiem na mecz i buli około 180 zł .. gratulacje Wątpię, że zajmiemy 3 miejsce. Jedyny plus to właśnie marketing, pieniądze. Ciekawa jest również grupa Borussi Dortmund
Na stadion sie chyba chodzi po to żeby dopingować, czyż nie?
Ma telewizje, internet jak chce obejrzeć mecz to domowe zacisze jest idealne do tych celów.
Nicolas
Profil: Autografy
Wysłany: Nie Sie 29, 2010 08:36
Nie skomentuje waszych jak dla mnie "głupich" wypowiedzi.. skoro ma możliwość pojechania na mecz to niech korzysta. Możesz pojechać na mecz Manchester United - Barcelona finał Ligi Mistrzów, ale nie, po co jechać, w telewizji obejrzę... Taki sam przypadek.
Tak samo po co chodzić do kina skoro można obejrzeć w necie filmy...
Dlatego również istnieją tak wielkie stadiony, żeby właśnie zwykli ludzie z dziećmi itd poszli na mecz obejrzeli i tyle. Zobacz Barcelonę stadion ponad 70 tysięcy, a tam sami turyści.. cisza.. tyle uuuu jak nie strzelą albo yeeeeessss jak strzelą....
A ktoś napisał że na stadion się chodzi dopingować, tak, ale "swoją" drużynę, anie przeciwników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum