Wysłany: Sob Maj 03, 2008 22:36 Jedenastka forumowiczów
Postanowiliśmy zorganizować na forum taki mały plebiscyt, aby wyłonić najlepszym naszym zdaniem jedenastkę piłkarzy. Co tydzień będziemy obsadzać jedną pozycję w naszej jedenastce. Podczas tego tygodnia możecie zgłaszać swoich kandydatów na tą pozycję z uzasadnieniem wyboru. Ze wszystkich kandydatów do ankiety w przyszłym tygodniu trafi domyślnie 5 zawodników, z których będziecie mogli wybrać swojego faworyta, a także uzasadnić swój wybór. Posty bez jakiejś argumentacji będą kasowane. Jeśli macie jakieś pytania, to proszę tutaj. Możecie już podawać swoich kandydatów na pozycję bramkarza. Jako, że jest już późna pora, czas na podawanie macie do niedzieli, 11.05, wtedy także zostanie ułożona ankieta.
Dino Zoff legenda włoskiej piłki nożnej, jeden z najlepszych bramkarzy w historii piłki nożnej, bardzo długa kariera w której odniósł wiele sukcesów, nie puścił bramki przez 1024 minuty.
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
Najlepszy bramkarz w historii Realu Madryt, wielokrotny reprezentant kraju, uczestnik MS 2002 oraz 2006, nie ma piłki której nie jest w stanie wyłapać.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Radosław Majdan - bramkarz warszawskiej Polonii, czego chciec wiecej? Ponadto bronil w jedynym wygranym meczu reprezentacji Polski na MŚ 2002 , ma/mial fajna zone, ktora chodzila na Polonie.
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 17:09
Artur Boruc
III- cie miejsce na świecie wśród bramkarzy w 2007 roku według włoskiej gazety "La Gazzetta dello Sport".Obecnie najlepszy polski bramkarz
Timo Hildebrand - zawsze w cieniu Lehmanna i Kahna, ale wg mnie jest dużo lepszy od nich, jest w miarę młody, ma ogromne możliwości i pokazał to już nie raz swoją postawą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum