dodaje do ankiety Alessandro Del Piero - nie ma mnie w Polsce i na forum bywam zadko i to jest moje usprawiedliwienie.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Po wielu miesiącach głosowań i podawania kandydatów, jedenastka forumowiczów wraz z rezerwowymi ujrzała światło dzienne (nocne?). Oto wyniki plebiscytu:
I jedenastka:
Pelé - Ferenc Puskás
Zinedine Zidane
Ryan Giggs - David Beckham
Roy Keane
Roberto Carlos - Franz Beckenbauer - Rio Ferdinand - Gary Neville
A ja uważam ze, cala linia pomocy w pierwszej jest równie znakomita, może poza Zizu.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Nie Paź 19, 2008 11:24, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum