Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2829 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 15:41
Wczoraj neta zeżarło, więc jeszcze raz dzisiaj.
No to jedziemy dalej z Diabłami.
Gary Neville - legenda i wychowanek Manchesteru United. Zdobył z The Reds 8 tytułów mistrza Anglii, wygrał Ligę Mistrzów, od 2005 roku jest kapitanem najlepszego w tym roku w Anglii zespołu. Wystąpił także w finałach MŚ w 1998 i 2006 roku. Ma najwięcej występów w reprezentacji Anglii jako prawy obrońca (85, drugi na tej liście Phil Neal ma ich "aż" 50).
E, Brown jest środkowym obrońcą grającym niejako z przymusu na prawej, podobnie jak OH.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Ostatnio zmieniony przez gollaz Pon Maj 12, 2008 15:42, w całości zmieniany 1 raz
Carlos Alberto Perreira- jeden z najlepszych defensorow swita, gral na prawej obronie i swietnie podlaczal sie pod akcje ofensywne zepsolu, switna technika, i kapitalna wydolnosc, kapitan mistrzowskiej druzyny Brazylii z 1970 roku
ja jeszce dorzuca do tego Marco Tardellego, znakomity wloski obronca, uczestnik dwoch mundiali , w tym zwycieskiego w 1982 roku, przez wielu moze byc zapamietany jako ten ktory wykonal "bieg po zwyciestwo"
Claudio Gentile- grał na prawej obronie, był kluczowym zawodnikiem kadry Włoch na mistrzostwach świata w 1982 roku oraz jednym z najważniejszych piłkarzy Juventusu Turyn, z Juve zdobył wiele pucharów m.in. Puchar UEFA, Puchar Zdobywców Pucharów. Zagrał także na Mundialu 1978 i Euro 1980. W reprezentacji rozegrał 71 meczy strzelając przy tym 1 bramkę.
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 20:28
Jaap Stam--------------->W reprezentacji Holandii rozegrał 67 spotkań, strzelając trzy gole.Uczestnik MŚ '98 i EURO '96;'00;'04.Bardzo waleczny.
Carlos Alberto Perreira- jeden z najlepszych defensorow swita, gral na prawej obronie i swietnie podlaczal sie pod akcje ofensywne zepsolu, switna technika, i kapitalna wydolnosc, kapitan mistrzowskiej druzyny Brazylii z 1970 roku
Carlos Alberto Parreira to przecież trener, Tobie pewnie chodziło o Carlosa Alberto Torresa.
Bramkarzem został Lew Jaszyn, drugą pozycję uzyskał Iker Casillas, a na 3 pozycji ex aquo Buffon, Zoff, Schmeichel i Boruc. Do niedzieli wybieramy prawych i podajemy środkowych obrońców do ankiety.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Sergio Ramos - Spóźniłem się żeby dać go na prawą obronę. Według mnie obecnie on jest najlepszym obrońcą świata nie zależnie czy gra na boku czy na środku obrony .
Real Madrid Gran Mastrem
CAMPEONES DE LA LIGA 07/08
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 15:29
Paolo Maldini->żywa legenda A.C. Milan.Ogrom sukcesów
Jamie Carragher-bardzo niedoceniany zawodnik, dla Liverpoolu zagrał ponad 350 spotkań, zdobywca LM oraz wielokrotny reprezentant swojego kraju. Zakończył karierę reprezentacyjną w czerwcu 2007 roku.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Franz Beckenbauer "Cesarz" - Uczestnik aż 5 turniejów o mistrzostwo świata (2 razy sięgał po tytuł). Dwukrotnie zdobywał złotą piłkę. Wielka legenda Reprezentacji Niemiec, a także Bayernu Monachium. W wielu plebiscytach wybierany do najlepszej jedenastki wszech czasów.
Wygrał Gary Neville przed Jaapem Stamem. Teraz możecie podawać lewych obrońców. Na razie nie jestem w stanie założyć nowej ankiety. Będzie jutro, chyba, że jakiś moderator zedytuje ankietę za mnie, co byłoby mi bardzo na rękę
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum