Jose Luis Chilavert - najlepszy paragwajski bramkarz w historii, kapitalne parady, drugie miejsce na świecie pod względem strzelonych bramek przez golkiperów.
Ankieta gotowa, głosujemy do niedzieli. W międzyczasie możecie podawać, jakim systemem miałaby grać nasza jedenastka (3-5-8 odpada ) i ewentualnie komentować wasze głosy. Po zakończeniu głosowania zaczniemy wybierać prawych obrońców.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Uważam, że powinna grać systemem 1-4-4-2. Z jednym defensywnym pomocnikiem i jednym ofensywnym i dwoma napastnikami w linii obecnie chyba jednym z bardziej popularnych
Ostatnio zmieniony przez Karol91 Nie Maj 11, 2008 19:52, w całości zmieniany 1 raz
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Uważam, że powinna grać systemem 1-4-4-2. Z jednym defensywnym pomocnikiem i jednym ofensywnym i dwoma napastnikami w linii obecnie chyba jednym z bardziej popularnych
Zakładając taką koncepcję zabawa trwać będzie do połowy sierpnia. Po twojemu do czerwca. Szczerze powiem, ze mi to jest obojętne. Założyłem tak jak jest, żeby było dłużej trochę
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Możecie już podawać swoje typy jeśli chodzi o prawych obrońców. W sumie może być krócej
Djalma Santos - Jeden z najwybitniejszych piłkarzy w historii Brazylii, dwukrotnie zdobył mistrzostwo świata, w reprezentacji Brazylii rozegrał 98 meczów
Wesley Michael Brown - od początku swojej kariery gra w United, wierny od zawsze. Jest ofensywnym prawym lub lewym obrońcą, może także grać na środku. Odnosił wiele sukcesów z MU.
Daniel Alberto Passarella - Z reprezentacją Argentyny triumfował na Mundialu 1978 (był kapitanem drużyny) oraz brał udział w dwóch kolejnych turniejach o Puchar Świata. Łącznie w reprezentacji Argentyny rozegrał 69 spotkań i strzelił 24 bramki. Wygrał jeszcze pięć razy mistrzostwo Argentyny z River Plate.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Pon Maj 12, 2008 15:36, w całości zmieniany 3 razy
Paul Breitner - Jeden z najlepszych niemieckich piłkarzy. W swojej reprezentacji rozegrał 48 meczów strzelając 10 bramek. Brał udział w 2 turniejach o Mistrzostwo Świata (w 1974 zajmują 1 miejsce, a w 1982 zdobywając 2 miejsce). Osiągał także liczne sukcesy z Bayernem Monachium.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum