Zapewne będzie to zacięty i bardzo emocjonujący mecz,od dawna nie było tak wyrównanej walki na w Bundeslidze jak w tym sezonie.Co do meczu to mam nadzieję,że Berlińczycy wywiozą z Hamburga 3 punkty i przybliżą się w tej kolejce do tytułu mistrzowskiego. Tak więc mój typ to 2
Profil: Autografy reprezentantów Polski i inne.
Kolekcjoner od: 2009-04
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 09:48
No liga dla HSV zapowiada się ciekawie. Bodajże w tym tygodniu Puchar UEFA z Werderem, a potem spotkają się jeszcze w lidze niemieckiej. W lidze zmierzą się dokładniej 10 maja o godzinie 17:00 w Bremie.
No i remis oddala ekipę Martina Jola przed Mistrzostwem ehh .Mecz Był Wyrównany miałem nadzieję że po pierwszym golu że następne gole to kwestia czasu ale cóż taka już jest piłka
No Dziś Ekipa z Hamburga Podejmuje Werder w pierwszym meczu było 1-0 teraz HSV będzie miało przewagę swojego boiska .Martin Jol nie będzie mógł z korzystac z Atouba, Reinhardta, Castelena, Choupo - Motinga, Streita, Tavares oraz pazującego za kartki Guerrero. Za to do składu powracają Mladen Petrić oraz Alex Silva. Thomas Schaaf do Hamburga nie zabierze na pewno Pasanena. Niepewny jest też występ Diego i Özila.
No więc Żeby Diego nie grał wtedy napewno będzie jesczę bliżej awansu
[ Dodano: Czw Maj 07, 2009 10:43 pm ]
No i nie ma awansu może za rok ale moim zdaniem Faul na Roscie był i powinien byc karny szkoda że Alex Silva nie sprzedał sztuki Diego ale o tyle dobrze że w FInale nie zagra ani diego a ni hugo almeida
oo Ale fart ekipa z Hamburga wygrała i zapewniła sobie awans do LE dzięki wygranej z Eintrachtem było gorąco ale ważne że wygrana i Że Borussia nie zagra w LE
Szkoda bo Frankfurt zagrał całkiem dobry mecz i po golu na 2:2 liczyłem nawet na ich zwycięstwo, no i się doczekałem gola ze spalonego na 2:3.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Może i ze Spalonego nie widziałem ale ważne że gol i Europejskie Puchary są może to przyciągnie jakiegoś znanego zawodnika ostatnio na Celowniku byli Gelson,Elia,Katsouranis
Z taką grą to bym się na miejscu fanów HSV o wejście do fazy grupowej modlił, no ale pociesz się jeszcze te trzy miesiące.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Jak na razie stawce w Niemczech przewodzą najwięksi przegrani poprzednich rozgrywek czyli Bayer, który nie zakwalifikował sie do europejskich pucharów i właśnie HSV, który walczył o zdobycie Pucharu UEFA ostatecznie go nie zdobywając, a w Bundeslidze zajął miejsce uprawniające do gry w kwalifikacjach Ligii Europejskiej, a nie Mistrzów. HSV w nowym sezonie gra fantastycznie. Awansował do fazy grupowej Ligii Europejskiej, a w lidze przewodzi stawce osiągając m.in takie wyniki jak 4-1 z Borussią Dortmund czy 4-2 w Wolfsburgu no i jak widać gra szalenie ofensywnie. Najbliższy rywal VFB awansował do fazy grupowej Ligii Mistrzów, ale nie grał tak przekonywująco jak HSV zarówno w kwalifikacjach jak i Bundeslidze, gdzie mierząc się z podobnymi rywalami co HSV wywalczył zaledwie 5 punktów. Stawiam 1
_________________ barcatom
----------------------------------
www.sportwyniki.pl - wyniki na żywo, tabele
www.betpuzzle.com - typer, darmowe bony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum