Poprzedni temat «» Następny temat
Hamburger Sport Verein
Autor Wiadomość
Mario 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Marzec 08
Wysłany: Sob Maj 02, 2009 15:37   

Zapewne będzie to zacięty i bardzo emocjonujący mecz,od dawna nie było tak wyrównanej walki na w Bundeslidze jak w tym sezonie.Co do meczu to mam nadzieję,że Berlińczycy wywiozą z Hamburga 3 punkty i przybliżą się w tej kolejce do tytułu mistrzowskiego. Tak więc mój typ to 2 ;]

Pozdro

pulpet 

Kolekcjoner od: 2008
Wysłany: Sob Maj 02, 2009 21:53   

HSV wygra ponieważ rzadko przegrywają u siebie a po drugie będą podbudowani zwycięstwem z Werderem stawiam na 2-1

karolpro 

Profil: Autografy reprezentantów Polski i inne.
Kolekcjoner od: 2009-04
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 09:48   

No liga dla HSV zapowiada się ciekawie. Bodajże w tym tygodniu Puchar UEFA z Werderem, a potem spotkają się jeszcze w lidze niemieckiej. W lidze zmierzą się dokładniej 10 maja o godzinie 17:00 w Bremie.

pulpet 

Wysłany: Nie Maj 03, 2009 20:55   

No i remis oddala ekipę Martina Jola przed Mistrzostwem ehh :???: .Mecz Był Wyrównany miałem nadzieję że po pierwszym golu że następne gole to kwestia czasu ale cóż taka już jest piłka

Nur Den HSV !

pulpet 

Wysłany: Czw Maj 07, 2009 06:32   

No Dziś Ekipa z Hamburga Podejmuje Werder w pierwszym meczu było 1-0 teraz HSV będzie miało przewagę swojego boiska .Martin Jol nie będzie mógł z korzystac z Atouba, Reinhardta, Castelena, Choupo - Motinga, Streita, Tavares oraz pazującego za kartki Guerrero. Za to do składu powracają Mladen Petrić oraz Alex Silva. Thomas Schaaf do Hamburga nie zabierze na pewno Pasanena. Niepewny jest też występ Diego i Özila.

No więc Żeby Diego nie grał wtedy napewno będzie jesczę bliżej awansu

[ Dodano: Czw Maj 07, 2009 10:43 pm ]

No i nie ma awansu może za rok ale moim zdaniem Faul na Roscie był i powinien byc karny szkoda że Alex Silva nie sprzedał sztuki Diego ale o tyle dobrze że w FInale nie zagra ani diego a ni hugo almeida

Nur Der HSV

pulpet 

Wysłany: Sob Maj 23, 2009 16:23   

oo Ale fart ekipa z Hamburga wygrała i zapewniła sobie awans do LE dzięki wygranej z Eintrachtem było gorąco ale ważne że wygrana i Że Borussia nie zagra w LE :D

Fler 

Wysłany: Sob Maj 23, 2009 16:30   

Kurde no, żeby tak frajersko PUEFA stracić...

Szkoda bo Frankfurt zagrał całkiem dobry mecz i po golu na 2:2 liczyłem nawet na ich zwycięstwo, no i się doczekałem gola ze spalonego na 2:3. :P

\\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"

pulpet 

Wysłany: Sob Maj 23, 2009 16:32   

Może i ze Spalonego nie widziałem ale ważne że gol i Europejskie Puchary są może to przyciągnie jakiegoś znanego zawodnika ostatnio na Celowniku byli Gelson,Elia,Katsouranis

Fler 

Wysłany: Sob Maj 23, 2009 16:34   

Z taką grą to bym się na miejscu fanów HSV o wejście do fazy grupowej modlił, no ale pociesz się jeszcze te trzy miesiące. ;)

\\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"

pulpet 

Wysłany: Sob Maj 23, 2009 16:38   

no z taką grą to wiadomo ale zrobili teraz czystki i powinno byc okej kilka transferów i może coś z tego wyjdzie

barcatom1

Wysłany: Sob Wrz 12, 2009 09:08   

Jak na razie stawce w Niemczech przewodzą najwięksi przegrani poprzednich rozgrywek czyli Bayer, który nie zakwalifikował sie do europejskich pucharów i właśnie HSV, który walczył o zdobycie Pucharu UEFA ostatecznie go nie zdobywając, a w Bundeslidze zajął miejsce uprawniające do gry w kwalifikacjach Ligii Europejskiej, a nie Mistrzów. HSV w nowym sezonie gra fantastycznie. Awansował do fazy grupowej Ligii Europejskiej, a w lidze przewodzi stawce osiągając m.in takie wyniki jak 4-1 z Borussią Dortmund czy 4-2 w Wolfsburgu no i jak widać gra szalenie ofensywnie. Najbliższy rywal VFB awansował do fazy grupowej Ligii Mistrzów, ale nie grał tak przekonywująco jak HSV zarówno w kwalifikacjach jak i Bundeslidze, gdzie mierząc się z podobnymi rywalami co HSV wywalczył zaledwie 5 punktów. Stawiam 1
www.betpuzzle.com - typer, darmowe bony

Odpowiedz do tematu