Poprzedni temat «» Następny temat
FC Barcelona
Autor Wiadomość
Barcman

Wysłany: Czw Mar 22, 2007 20:38   FC Barcelona

Fc Barcelona to jak wiadomo najlepszy klub na świecie. Co 15 Polak kocha Barce a co 10 jest gotów oddać za nią życie. To temat dla prawdziwych cules. Innym wstęp wzbroniony :-D

misko07

Wysłany: Czw Mar 22, 2007 21:04   Re: FC Barcelona

Barcman napisał/a:
Fc Barcelona to jak wiadomo najlepszy klub na świecie. Co 15 Polak kocha Barce a co 10 jest gotów oddać za nią życie. To temat dla prawdziwych cules. Innym wstęp wzbroniony :-D

no dobra napisales nam,ze barca jest najlepsze; jakies tam statystyki...no dobra moze i ja bede mial ten "wstep wzbroniony", ale nie wiem nawet co w tym temacie pisac?!?!?!:/ - zanim zakladasz temat zastanow sie o co ci chodzi :cool:

kowal1071 

Wysłany: Czw Mar 22, 2007 21:38   Re: FC Barcelona

Barcman napisał/a:

barca to nie jest najlepszy klub na świecie !! To jest chyba tylko twój wymysł. W klubowych MŚ przegrała z Inernacionalem Porto Alegre. :lol: 8) . Mistrzostwa w tym sezonie też nie będzie mieć. Zawsze będzie gorsza od Realu. Przykładem jest ten sezon w którym Real wygrał a raz barcelona na farcie strzeliła bramkę w końcówce. Czyli barca jest gorsza w dwumeczu.

Hala Madrid !

HALA MADRID! ! !

JAK DO MNIE PISZESZ NA GG TO SIĘ NAJPIERW PRZEDSTAW!!

Hala Madrid Hala Madrid

Real Madrid Gran Mastrem

CAMPEONES DE LA LIGA 07/08
Ostatnio zmieniony przez kowal1071 Nie Lip 01, 2007 12:36, w całości zmieniany 1 raz  

Kuba16

Wysłany: Czw Mar 22, 2007 21:54   

mnie sie wydaje że kłótnia między Kowalem a Barcman'em do niczego nie prowadzi :!: to jest temat o Barcelonie a nie o licytowaniu sie w wynikach meczy z tego czy poprzedniego sezonu :!: a co do tematu to nie ma co się oszukiwać że ani Real Madryt ani Barcelona w tym sezonie nie zachwycają , co prawda w lidze Barca jest wyzej niż Real to według mnie w lidze mistrzów lepsze wrażenie zrobił Real który przegrał z Bayernem . Barca przegrała na Camp Nou 2:1 z Liverpoolem a na Anfield Road nie udało im się odrobić strat.

Mam nadzieje że obie drużyny poprawią swoją gre , a fani Realu i Barcy zaczną się szanować i akceptować to ze nie wszyscy kibicują temu samemu klubowi :!:

Pozdrawiam

kozak

Wysłany: Pią Mar 23, 2007 14:09   

Zawsze bedzie tak ze ktos kto jest za Realem wytyka bledy nawet najmniejsze Barcelonie i odwrotnie. :lol:

Wogole te tematy sa bezsensu.Czyli ze moge zalozyc 100 tematow o klubach z 3,4 lig ? :?

madryt91

Wysłany: Nie Kwi 01, 2007 07:28   

kozak napisał/a:
Zawsze bedzie tak ze ktos kto jest za Realem wytyka bledy nawet najmniejsze Barcelonie i odwrotnie. :lol:

Wogole te tematy sa bezsensu.Czyli ze moge zalozyc 100 tematow o klubach z 3,4 lig ? :?

no chyba nie bo wszyscy mówią jaki ten real jest kiepski, nie umieją grać są beznadziejni za przeproszenieam ale wkurzam mnie takie coś. Bo przed przyjściem Capello do Realu radzili sobie świetnie grali dobrą pike ale nie capello musiał to zniszczyć wiec nie mówcie że to wina realu i że my wytakamy błędy tylko wy nam.

Capello i te jego taktyki za Wont do Juventusu!!!!!!!!!

lucio

Wysłany: Nie Kwi 01, 2007 07:54   

A ty znowu cos o JUVE, zdrajcow nie przyjmujemy i koniec.

Pawcio

Wysłany: Nie Kwi 01, 2007 12:40   

A barcy to nie lubie :mad: :P

toudi121

Wysłany: Pią Kwi 06, 2007 19:11   

A ja Barce uwielbiam

wojtasek1994 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Czerwiec 2007
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 08:16   

Dobrzy piłkarze, kochający kibice, czego tu chcieć więcej?

szymonp1992

Wysłany: Pią Cze 29, 2007 08:38   

W Barcelonie bardzo ciekawie wyglądają wzmocnienia. Eric-Sylvain Abidal z pewnością jest osobą, która może wzmocnić lewą stronę obrony, ale należy się zastanowić, czy Thierry Henry rzeczywiście będzie wielkim wzmocnieniem jakim ma być. Wydaje mi się, że jednak nie, bo Francuz ma już 30 lat i powoli się wypala. Nie podważam jego klasy i osiągnięć, ale wiek robi swoje. Mimo wszystko życzę Barcy, by kolejny sezon był bardziej udany od właśnie zakończonego.

gigant 

Kolekcjoner od: XI 2006 - V 2008
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 09:33   

Barcelona na razie wzmocniła się dwoma Francuzami-Abidalem i Henrym. Według mnie duże wzmocnienia to nie są. Jest jednak zainteresowana kilkoma piłkarzami m.in. Chivu czy też podobno Lampardem na zasadzie wymiany za Deco. Osobiście Barca jest mi neutralna, więc ani jej nie lubię ani lubię.

forzajuve1810

Wysłany: Pią Cze 29, 2007 11:05   

gigant napisał/a:
Barcelona na razie wzmocniła się dwoma Francuzami-Abidalem i Henrym. Według mnie duże wzmocnienia to nie są.

Według Ciebie wzmocnienie Henrym nie jest dobre? Wiesz może kto to jest w ogóle? To w takim razie Barcelona wydała pieniądze w błoto? Według mnie absolutnie nie.

Tak się składa że wiem kto to jest :P Nie napisałem że wyrzuciła pieniądze w błoto. Chodziło mi o to że Henry nie jest młody i będzie z roku na rok coraz słabszy. Oczywiście ktoś się może ze mną nie zgadzać.

mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 12:05   

Barca na pewno musi się wzmacniać. Ostatni sezon w wykonaniu Dumy Katalonii nie był zbytnio udany, więc ktoś musi za to zapłacić. Zostały sfinalizowane transfery 2 Francuzów, którymi Barca interesowała się już w poprzednim sezonie. Cieszy przyjście Abidala, dzięki czemu obrona Barcy wygląda coraz lepiej. Przejście Henry'ego to spory transfer. Prawdopodobnie przez niego Rijkaard zmieni trochę taktykę zespołu - bo przecież ani Eto'o, ani Thierry na ławie nie usiądzie ;] Ponadto doszedł Toure, dobry zawodnik, który zastąpi prawdopodobnie Thiago Mottę. Ponadto ma dojść Christian Chivu. Moim zdaniem, obrona Abidal - Puyol - Chivu - Zambrotta wygląda całkiem nieźle ;] Rijkaard próbuje też znaleźć kogoś, kto zastąpi Deco. W krędu zainteresowań jest Fabregas, za którego klub może wyłożyć sporą gotówkę (22mln€). Ten sezon musi być lepszy od poprzedniego - tego oczekują Cules. Stąd spektakularny transfer Francuza i inne wzmocnienia. Mam nadzieję, że Barca zdobędzie mistrzostewo kraju i powalczy o zwycięstwo w LM.

lukasek92 

Wysłany: Pią Cze 29, 2007 20:22   

Nie zapominajcie jeszcze o znakomitym pomocniku WKS - Yaya Toure...

By mani: Nikt nie zapomina :P

To może być naprawde znakomity transfer. Jest to bardzo szybki,zwrotny pomocnik mogący grać praktycznie w kazdej cześci drugiej lini. Poza tym Barca kupiła dwoch znakomitych Francuozow o ktorych juz wczesniej wspominaliscie- Abidala i Henry'ego. Dobrze,że w koncu bedzie ktoś porządny na lewa strone defensywy,bo Oleguer i Gio,to chyba nie zawodnicy klasy Erica... Co do napadu, to myślę,że Barca zrobi teraz w swoim w skladzie coś, co zrobil pan Parreira z Brazylią za czasow jego kadencji czyli magiczny kwadracik: Ronaldinho,Messi,a przed nimi Henry i Eto'o. Barca będzie silna w nadchodzącym sezonie...

Odpowiedz do tematu