W moim Realu, hmmm, kupiłbym Ronaldinho i Kake, nigdy bym nie sprzedał Robinho. Pozatym ustatkowałbym wkońcu sytuację na stanowisku Prezesa i Trenera, bo jak piłkarze mają wygrywać tytuły jeżeli są ciągłe zmiany tkz " Bossa" wiadomo co szkoleniowiec to inny rodzaj przygotowań, treningu, zmiana taktyki. Zaś co do prezesa to z tego co wiem Los Blancos są jedym z najcześciej zmieniających władze, klubów piłkarskich na najwyższym poziomie. Szkoda,że to tylko moje życzenia...
Ooo, temat rzeka. Myślę, że gdybym miał wszystko napisać, wyskoczyłby jakiś error z powodu zbyt długiego postu. I nie chodzi tu wcale o żadne transfery itp, bo te w Polonii są w porządku.
A ja bym zmienił w Juventusie cały zarząd. Secco, Blanc, Coboli-Gili won!
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum