Nie jestem fanem Manchesteru, tylko Realu i mogę oceniać Becksa na podstawie meczów w Realu a nie Manchesterze, a tam grał w pewnym okresie naprawde dobrze.
Wysłany: Wto Gru 23, 2008 9:44 am
zioomus napisał/a:
Co do Milanu, to przydało by się odmłodzić trochę skład im średnio ich lubie, ale mam swojego ulubionego piłkarza - Pato
zgodzę się z jednym - Pato to świetny piłkarz, prawdziwa młoda gwiazda Milanu
a z tym już nie - owszem, skład mają dość stary ale popatrz jaką oni mają wciąż kondyche na taki wiek: Gattuso, Seedorf i Jankulovski też do młodych nie należy
zobacz sobie na takiego polskiego piłkarza który ma ok.35 lat ...
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Shimano Wto Gru 23, 2008 9:53 am, w całości zmieniany 1 raz
Co do Milanu, to przydało by się odmłodzić trochę skład im średnio ich lubie, ale mam swojego ulubionego piłkarza - Pato
zgodzę się z jednym - Pato to świetny piłkarz, prawdziwa młoda gwiazda Milanu
a z tym już nie - owszem, skład mają dość stary ale popatrz jaką oni mają wciąż kondyche na taki wiek: Gattuso, Seedorf i Jankulovski też do młodych nie należy
zobacz sobie na takiego polskiego piłkarza który ma ok.35 lat ...
pozdrawiam
a co z Senderosem? Rozegrał raptem 2(?) mecze a miał być kupiony jako zastępca Nesty, który może nie wrócić już do gry...
Ogólnie to teraz w Milanie jest wielka plaga kontuzji, z Udine, Jankukl grał chyb na Dp
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
[i]"Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest."
AC Milan are targeting three players for January : Palermo central defender Andrea Raggi, Udinese left-back Alexander Lukovic and Ghana versatile midfielder Stephen Appiah (who is currently a free agent).
Szansą dla Rzymian w tym meczu jest atut własnego boiska, który potrafią nieźle wykorzystać. Roma po tragicznym początku sezonu odzyskała wigor, jednak 11 miejsce w tabeli i tak nikogo nie satysfakcjonuje.Gospodarze po 5 kolejnych ligowych wygranych ostatnio doznali porażki z dobrze spisującą się w tym sezonie Catanią. Milan gra ze zmiennym szczęściem i jego strata do Interu zrobiła się już znaczna. Ronaldinho nieco odbudował formę, ale to juz nie jest ten Roni co 3-4 lata temu w Barcelonie. W tym spotkaniu remis nikogo nie zadowoli.
Milan w tym sezonie może już zapomnieć o wygranej w lidze włoskiej. Jedyne na czym powinien się skupić to Puchar UEFA i obronienie miejca w pierwszej czwórce Serie A, a co za tym idzie powrót po roku przerwy do Ligi Mistrzów. Fiorentina posiada identyczne cele. Też powalczy zapewne o Puchar UEFA, do którego dostała się poprzez zajęcie 3 miejsca w swojej grupie Ligi Mistrzów oraz o wskoczenie do pierwszej 4 w Serie A. W drużynie gospodarzy grają takie gwiazdy jak Kaka czy Ronaldinho, ale ostatnio w najlepszej formie znajduje się młody Pato i jeśłi zagra z takim polotem jak w ostatnich spotkaniach to 3 punkty pozostaną w Mediolanie.
Milanowi wreszcie zdarzają się rewelacyjne spotkania jak choćby wygrane 5-1 pod koniec grudnia z Udinese czy w ostatniej kolejce z Bologną 4-1. Tydzień wcześniej wprawdzie wygrał zaledwie 1-0 z Fiorentiną przy delikatnej pomocy arbitra, ale 3 punkty to 3 punkty. Genoa jest w tabeli tuż za gospodarzami z 4 punktową stratą. Ostatnio tylko zremisowała u siebie z Catanią, ale posiada już passę 8 spotkań ligowych bez porażki. Milan u siebie spisuje się fantastycznie. Dziewięć wygranych i zaledwie jedna poraża przy przeciętnej grze Genui na wyjazdach są dodatkowym atutem przemawiającym za rossonerimi. Czas na rewanż za porażkę 2-0 w pierwszej rundzie i zwycięstwo piłkarzy z San Siro.
Potyczka zapowiada się ciekawie, moim zdaniem to jednak Milan jest murowanym faworytem. Tak więc także Typ 1 .Mam nadzieję,że będzie to emocjonujący i obfitujący w piękne akcjie a także gole
Jak widać David Beckham za wcześnie udał się na piłkarską emeryturę do USA. W Milanie odżył i zaczął pokazywać wielkie umiejętności, a dokładając do tego wschodzącą gwiazdę piłki Pato, który gra rewelacyjnie mamy już drużynę zdolną do włączenia się w bój o mistrzostwo. Rossoneri znajdują się w świetnej formie, awansowali już na 2 miejsce w tabeli tracąc do Intreru 6 punktów i mogą szybko zniwelować te straty, gdyż po meczu z Regginą czekają nas derby Mediolanu. Goście zamykają tabelę, legitymując się największą liczbą straconych bramek w Serie A. Wprawdzie w dwóch ostatnich kolejkach zremisowali, ale nie odnieśli już zwycięstwa od 9 kolejek. W pierwszym starciu tych drużyn padł wynik 2-1 dla Milanu, a teraz powinno być wyżej.
Milan nie umie grać ze słabymi ekipami. Przykład Genoa, mowię wam, że mecz będzie nudny i jedno podanie Beckhama na dobiego do Pato i po meczu. Carlo wystawi 6 obrońców na koncowe minuty, jak to miało miejsce z genua jak wygrywali 1;0. a zremisowali 1:1, nie polecam stawiać na Milan
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
[i]"Pragnienie bycia kimś innym to marnowanie osoby, którą się jest."
czlowieku Genoa slaba? spojrz na tabele sa na 4 miejscu!!! nie polecam sluchac Czarka Pewne zwyciestwo Milanu
_________________ Tak. To ja ustalam skład. Co do meczu z Realem to jeszcze się zastanawiam czy zmiażdżyć ich jak walec, czy zmielić jak maszynka do mięsa.
napisales ze nie umieja grac ze slabymi ekipami i podales przyklad Genoi.
[ Dodano: Sob Lut 07, 2009 2:08 pm ]
a co do tych nieobecnosci to bez Gattuso Nesty i Boriello juz troche graja brak Mantooniego i Emersona oslabieniem bym nie nazwał odczuwalna moze byc tylko absencja Pirlo
Ostatnio zmieniony przez Pirlo21 Sob Lut 07, 2009 2:09 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum