Co sądzicie o nieźle spisującym się, jak do tej pory, beniaminku z Wrocławia. Co prawda piłkarze Śląska przegrali ostatnio u siebie 1:0 z Piastem Gliwice, ale nie zmienia to faktu, że radzą sobie nieźle i plasują się górnej części tabeli. W dniu dzisiejszym wyjeżdżają na mecz do Chorzowa. Na trybunach jak i na boisku zapowiada się, "słowna wojna", chyba wszyscy wiemy dlaczego. Oby tylko obyło się bez bójek..
Ja jako mieszkaniec Dolnego Śląska kibicuję oczywiście ekipie z Wrocławia. A co Wy sądzicie o zawodnikach Ryszarda Tarasiewicza? Czy namieszają jeszcze w tym sezonie w ligowej tabeli? A może będą bronili się przed spadkiem?
Ostatnio zmieniony przez herdek Wto Lis 11, 2008 12:27, w całości zmieniany 1 raz
Śląsk dostał wczoraj ostre smary od Legii Warszawa, przegrywając 4:0. Co sądzicie o spotkaniu?
Ja uważam, że mecz pod dyktando Legii, ale Śląsk też konsturował niezłe akcje i wynik 4:0, to trochę za wysoki wymiar kary dla piłkarzy z Oporowskiej. Niestety taka jest piłka, raz się wygrywa, raz się przegrywa..
Ostatnio zmieniony przez herdek Sob Lis 15, 2008 15:15, w całości zmieniany 1 raz
To już chyba ostatnia szansa dla Górnika, który musi zdobyć w tym spotkaniu 3 punkty. Oglądając grę Zabrzan przeciwko Piastowi specjalnie bym jednak na to nie liczył. Brak lidera i rozgrywającego jest bardzo widoczny, Górnik nie ma kompletnie pomysłu na grę. Po za tym tacy piłkarze jak Strąk, Danch czy Zahorski w obnej dyspozycji średnio nadają sie na 4 ligę. Śląsk ostatnio nie spisuje sie najlepiej i w zasadzie jedyne o co jeszcze może zawalczyć w tym sezonie to miejsce 5, o które stoczy walkę z Bełchatowem czyli swoim pogromcą w ostatniej kolejce. Nie wierzę w cudowne przebudzenie Górnika, więc stawiam na gospodarzy
_________________ barcatom
----------------------------------
www.sportwyniki.pl - wyniki na żywo, tabele
www.betpuzzle.com - typer, darmowe bony
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 13:39
Nie sądzę, myślę, że w najlepszym wypadku do Górnika będzie remis. Po tym co ostatnio zobaczyłem, że ekipa z Zabrze w ogóle nie ma pomysłu na gre, a biedny Szczot tylko biega gdzies osamotniony z przodu to myślę, że dzisiaj Śląsk wywalczy 3 punkty.
[ Dodano: Pią Kwi 10, 2009 9:17 am ]
Pycio napisał/a:
Śląsk o nic nie walczy, x2 izi.
Szacun ziomek, właśnie mi nie wszedł ten jeden mecz (pocisnąłem 1) na 20 zł. Szkoda gdyby Śląsk nie miał w składzie Łudzińskiego zapewne wygrałbym, bo to co chłop mara, to chyba gorzej niż Ćwielong. Dodam, że Górnik miał bardzo, bardzo dużo szczęścia, zresztą i tak niewiele zyskali po 1 pkt ich nie urządza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum