nie chcę tutaj się sprzeczać i dyskutować o personaliach tej drużyny, bo na prawdę nie warto.
przed tymi eliminacjami bardzo głośno mówiło się o tym, że Wisła ma duże szanse awansować do LM, że niby droga łatwiejsza i tak dalej, no ale powiedźcie mi co ta drużyna zrobiła za ruchy w tym kierunku żeby na prawdę znaleźć się w LM?
No przede wszystkim transfery (oprócz Kirma) niezbyt trafione. Ok, Jop na ten chwilowy brak obrońców potrzebny. A co z resztą? Pilnie potrzebny był bramkarz. Testowali dwudziestu kilku "golkiperów". No i co? i nico. Może po prostu czekają aż się zgłosi do nich bramkarz światowej klasy i najlepiej żeby był za darmo.
Co by nie mówić - tak jak w podpisie - TYLKO WISŁA!
Widać jakie rozeznanie ma Wisła .Jakiś czas temu na testach był Braz ale okazało się że był za słaby na Ekstraklasę według Wisły a tymczasem ten piłkarz od 2010 roku będzie grał w Juventusie Turyn ...
Racja, i to bardzo pilnie. Ale tak jak mówisz, oni chcą najlepszego bramkarza za darmo. A co do pieniędzy, to znalazłyby się na bramkarza, może nie światowej klasy, ale na przeciętnego by starczyło. Więc nie wiem dlaczego nie sprowadzili go do klubu
_________________ POSIADAM ZNACZKI CZESKIE KAŻDĄ ILOŚĆ O KAŻDYM NOMINALE. PW LUB GG!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum