Poprzedni temat «» Następny temat
Reprezentacja Polski
Autor Wiadomość
gregor

Wysłany: Pią Sie 15, 2008 19:20   

O mecz we Lwowie, nawet nie wiedziałem. Może bym się wybrał, w końcu to tylko 100 km. Jak myślicie będzie można kupić bilet przed meczem :?:

http://www.wygraj100.info/?t=63073565

Kruzi 

Profil: autografy
Wysłany: Sob Sie 16, 2008 09:45   

Ja bym pojechał, ale akurat ważność paszportu mi się skończyła i nowy dopiero dostane coś 29 Sierpnia ;/ . A bilety sądzę że będzie można dostać ;]

Bartek 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: 2008-09
Wysłany: Sob Sie 16, 2008 10:30   

To w końcu tylko towarzyski. Ja pojadę dopiero na EMŚ 2010 do Wrocławia. Bilety będę miał na 100 % od PZPN.

H7 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 18:37   

Cytat:
Bramkarze: Radosław Cierzniak (Korona Kielce), Sebastian Przyrowski (Polonia Warszawa), Adam Stachowiak (Odra Wodzisław Śląski).

Obrońcy: Piotr Polczak (Cracovia), Michał Pazdan (Górnik Zabrze), Adam Danch (Górnik Zabrze), Mariusz Magiera (Górnik Zabrze), Jakub Rzeźniczak (Legia Warszawa), Marcin Komorowski (Polonia Bytom), Tomasz Jodłowiec (Polonia Warszawa), Mariusz Pawelec (Śląsk Wrocław), Piotr Celeban (Śląsk Wrocław), Antoni Łukasiewicz (Śląsk Wrocław).

Pomocnicy: Łukasz Trałka (Lechia Gdańsk), Maciej Małkowski (Odra Wodzisław Śląski), Radosław Majewski (Polonia Warszawa), Janusz Gancarczyk (Śląsk Wrocław), Szymon Pawłowski (Zagłębie Lubin), Grzegorz Krychowiak (FC Girondins de Bordeaux, Francja), Sebastian Tyrała (BV Borussia 1909, Niemcy).

Napastnicy: Dawid Nowak (GKS Bełchatów), Tomasz Zahorski (Górnik Zabrze), Rafał Boguski (Wisła Kraków), Dawid Janczyk (CSKA Moskwa, Rosja)

Tak prezentuje się kadra na zgrupowanie reprezentacji w Turcji. Jak dla mnie, kilka naprawdę poważnych zaskoczeń. Zupełnie nie wiem, co robią tam Cierzniak, Komorowski, Małkowski (pół sezonu w lidze i już kadra), a przede wszystkim Tyrała. Jeszcze większe zdziwienie wywołała u mnie obecność w rezerwie Michała Gliwy, trzeciego bramkarza KSP. :o Za to jak najbardziej na plus banda ze Śląska, brak tylko Szewczuka. ;)

Tick 

Profil: autografy - piłka nożna
Wysłany: Sob Lis 22, 2008 11:41   

Mart_Poom napisał/a:
Zupełnie nie wiem, co robią tam Cierzniak, Komorowski, Małkowski (pół sezonu w lidze i już kadra), a przede wszystkim Tyrała.

nie zgodzę się tylko z Małkowskim. bo gościu w sumie ciągnie tą gre Odry. Cierzniak to w ogóle nieporozumienie, wielu młodych bramkarzy w Ekstraklasie i I lidze jest lepszych od niego.

Mart_Poom napisał/a:
Za to jak najbardziej na plus banda ze Śląska, brak tylko Szewczuka.

Leo mówił, że powołuje młodych zawodników. Szewczuk swe lata już ma, w Reprezentacji na pewno już nie zwojuje :) i wg mnie wcale taki rewelacyjny nie jest :)

Jarzab93 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wysłany: Sob Lis 22, 2008 14:54   

Tick napisał/a:

Leo mówił, że powołuje młodych zawodników. Szewczuk swe lata już ma, w Reprezentacji na pewno już nie zwojuje :) i wg mnie wcale taki rewelacyjny nie jest :)

Absolutnie się zgadzam. Równie dobrze mógłby powołać Podstawka. To jest zgrupowanie, żeby znaleźć zawodników młodych, którzy za parę lat mogą stanowić o sile reprezentacji, a obecnie będą jej cennym uzupełnieniem. Szkoda, że w kadrze nie ma Małeckiego, a tylko na liście rezerwowej. Powołania dość dobre. Ja to bym na bramce spróbował Krzysztofa Kozika z GKS'u Bełchatów. Jak najbardziej + za napastników i Janusza Gancarczyka.

I like to see when you dance. It's amazing for show. I like to feel when your legs make me losing control.

wEncio 

Wysłany: Pią Mar 27, 2009 20:06   

W sobotę reprezentacja Polski zmierzy się z Irlandią Północną. Jest to bardzo ważne spotkanie dla biało-czerwonych. Jeśli nasza drużyna narodowa przegra ten mecz, to bardzo skomplikuje swoją sytuację. Jak myślcie -kto wygra ten mecz ?

zgok 

Wysłany: Sob Mar 28, 2009 13:10   

Ja myślę, że Polacy pokażą naprawdę klasę piłkarską i doświadczenie w tego typu meczach, a co do wyniku to jestem ostrożny ale myślę, że będzie wynik korzystny dla Polaków i moim zdaniem jedno bramkową przewagą wygrają to ważne spotkanie : )

tylko lepiej by było gdyby trener kadry postawił na 2 napastników a nie jednego : )

Fler 

Kolekcjoner od: 2008
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 13:14   

zgok napisał/a:
tylko lepiej by było gdyby trener kadry postawił na 2 napastników a nie jednego : )

Bo ja wiem, 4-4-2 w naszym wykonaniu nie jest najlepsze. Ja mam nadzieje ze, Leo nie przekombinuje tego meczu oraz ze, Polacy wyjdą i zrobią po prostu swoje.

\\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"

Navi 

Kolekcjoner od: 2007
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 17:06   

A ja uważam, że Polacy znowu nie wygrają choc tego im nie życzę. No cóż zobaczymy o 20:00. Będę trzymał kciuki ;)

Fler 

Kolekcjoner od: 2008
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 17:14   

Navi napisał/a:
No cóż zobaczymy o 20:00

18:15. ;]

\\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"

Navi 

Kolekcjoner od: 2007
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 20:00   

Ale o 20:00 gdzieś będzie koniec meczu ;]

I tak proszę Państwa Polska przegrywa 3:1.

[ Komentarz dodany przez: mani: Sob Mar 28, 2009 8:15 pm ]

Jakbyśmy nie wiedzieli ;| Komentarz nie łaska?

Jarzab93 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 20:25   

Navi napisał/a:

I tak proszę Państwa Polska przegrywa 3:1.

A mi się wydaje, że było 3:2

[ Komentarz dodany przez: mani: Sob Mar 28, 2009 10:02 pm ]

W momencie kiedy pisał, mogło być jeszcze 3:1.

I like to see when you dance. It's amazing for show. I like to feel when your legs make me losing control.

stoper 

Profil: autografy:głownie ROMA,pozniej lubiani gracze
Kolekcjoner od: IX 2008
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 20:29   

ale co Szpaq tak sie plul do Boruca... przeciez to przez te pastwisko bylo. jak ogladalem powtorke, to perfidnie przed nim ta pilka podskoczyla i to raczej nie jego blad. chociaz swiety nie jest. niepotrzebnie chcial wybic z pierwszej, mial czas. druga sprawa, ze nie podaje sie pilki w swiatlo bramki, Zewlakow tak zagral bo to byla raczej spokojna sytuacja, tyle ze trzeba bylo pomyslec ze tu takie pole buraczane. w sumie to nie wiem kogo wina przy tej bramce na 3:1

ogolnie to mecz to wstyd, zenada, posmiewisko, hanba.

22.07.1927 r.

Tomek_Ldz 

Profil: Autografy, odznaki
Wysłany: Sob Mar 28, 2009 20:32   

Nie wiem co robi Beenhakker... najpierw powołuje do kadry 5 napastników, a na mecz wystawia tylko Jelenia. Co prawda grał jeszcze Robert, ale tylko w pomocy:/

Błaszczykowski jeszcze nie gra na swoim poziomie...trzeba było zagrać Boguskim..

no ale nie będę się bawił w jakiegoś znawcę.

Porażka boli i praktycznie przekreśla nasze szanse na MŚ 2010.

Odpowiedz do tematu