Pogoń Szczecin to jest mój ukochany klub obok londyńskiej Chelsea. Na mecze "Portowców" staram się jeździć jak najczęściej (chociaż mieszkam 100km od Szczecina). Moim zdaniem jest to drużyna, która po odbudowaniu się i tworzeniu swojej przyszłości od IV ligi wkrótce wróci do najwyższej klasy rozgrywkowej. I miejsce w 4 lidze to zdecydowanie to czego oczekiwano od podopiecznych Mariusza Kurasa. Teraz ja (jak i wszyscy fani tegoż klubu) trzymam kciuki za awans do nowej I ligi. Już kilka spotkań II ligi zostało rozegranych i co tu ukrywać trochę granatowo-bordowi ruszyli z najzwyczajniejszego falstartu, ale teraz już może, a nawet musi być lepiej. Nawet jeśli Szczecinianie nie awansują do I ligi to prawdziwi fani nadal będą: "dumni po zwycięstwie, wierni po porażce". Ja pomimo wielu niepowodzeń Pogoni w ostatnich latach jestem jej nadal wierny i cały czas będę. Pogoni kibicuję od 7 lat.
kaka napisał/a:
a co to pogon w 4 lidze sa tak bwahahahaha k***a co za cieniaki ze stargardem szczecinskim przegrali 4:2 z barlinkiem przeclawiem gryfinem zremisowali
Tego nie skomentuję ...
kaka napisał/a:
Wielkie sory że urazilem tym postem kibicó POGONI ale porpostu ich nie lubie i musialem odreagować sory tez za brak szacunku
No wiesz kaka, nie wiem jak wg. Ciebie, ale według mnie to nie jest dobry sposób na odreagowanie. Każdy może jakiegoś klubu nienawidzeć, ale nei musi tego od razu tak pokazywać. Tyle z mojej strony.
_________________ Flying high, up in the sky,
We'll keep the blue flag flying high
From Stamford Bridge to Wemb(er)ley
Poszukuje znaczków Angielskich, Hiszpańskich, Włoskich i innych zagranicznych. Kto ma pisać na pw lub gg!!!!!
Zwycięstwo nad Zawiszą Bydgoszcz 3:0 świetny mecz - byłem widziałem. Porażka 2:1 z GKS Tychy już gorzej. Teraz standardowo przyjadę na Twardowskiego aby dopingować mój ukochany team podczas meczu z Miedzią Legnica. Tylko szkoda że zmienili godzinę meczu.
Poszukuje znaczków Angielskich, Hiszpańskich, Włoskich i innych zagranicznych. Kto ma pisać na pw lub gg!!!!!
Jestem załamany tym co się dzieje ze Szczecińską Pogonią. bardzo niska pozycja w tabeli powoduje mniejsze szanse na awans do I ligi, ale ja nadal w nich wierzę. Zwolniony został Mariusz Kuras, jego stanowisko przejął były piłkarz m.in. Pogoni - Piotr Mandrysz. Mam nadzieję iż pod jego wodzą zawodnicy zaczną zwyciężać na boiskach II ligi i awansują najpierw do I ligi, a następnie do Ekstraklasy.
Szczecińska Pogoń cały czas walczy o zaplecze ekstraklasy. Mój ukochany klub w sobotę wygrał z Zagłębiem Sosnowiec 1:2 i cały czas jest na 4 miejscu w tabeli tuż za Kotwicą Kołobrzeg - drużyną także pochodzącą z pomorza. W ostatnim spotkaniu rundy jesiennej podopieczni Piotra Mandrysza na własnym obiekcie podejmą zespół Victorii Koronowo, która niezbyt dobrze sobie radząc w tym sezonie zajmuje przed ostatnie miejsce w tabeli II ligi. Pomimo tego 4 miejsca nadal wierzę, że za 2 lata "Portowcy" znów zmierzą się w ekstraklasowych pojedynkach m.in. z odwiecznymi kosami: Lechem Poznań, Cracovią Kraków, Arką Gdynia i pokażą gdzie jest miejsce tej śmiesznej triady w szeregu i że:
POGOŃ - LEGIA FOR EVER
Ostatnio zmieniony przez prezes778 Pią Lis 28, 2008 21:25, w całości zmieniany 2 razy
To tak trochę o transferach.Kontrakty podpisali juz Moskalewicz i Pyskaty.Czyli 2 doświadczonych ze sporym stażem w ekstraklasie.Odeszło już 5 grajków:
Filip Kosakowski (rozwiązanie kontraktu)
Adrian Sobczyński (koniec kontraktu)
Michał Szczyrba (koniec wypożyczenia)
Andrzej Tychowski (koniec kontraktu)
Wojciech Żaczek (rozwiązanie kontraktu)
A 1 lipca rozwiązujemy kontrakt z Damianem Wójcikiem [szkoda...]
Z przymiarek to:
Wojciech Figurski (Jeziorak Iława)
Krzysztof Hrymowicz (Flota Świnoujście)
Sebastian Janusiński (Nadnarwianka Pułtusk)
Khady Kazadi-Leonowicz (Czarni Żagań)
Jakub Kisiel (Widzew Łódź)
Michał Łabędzki (Arka Gdynia)
Maciej Mysiak (Unia Janikowo)
Andrzej Niedzielan (Wisła Kraków)
Przemysław Pietruszka (Flota Świnoujście)
Piotr Prędota (Piast Gliwice)
Mariusz Suszko (TSV 1896 Rain)
Mateusz Witomski (Nielba Wągrowiec)
Łukasz Wróbel (Bałtyk Gdynia)
Z czego kilka pewniaków-np. Pietruszka czy Witomski
Rozmawiamy też z Andrzejem Niedzielanem.Kilkunastu nazwisk działacze nie podali
powinno byc ok w tej 1 lidze,liczę na środek tabeli,może pokusimy się o awans jak dobrze skompletujemy ekipę.Budzęt-10-12 mln więc przyzwocie
Remontują tez szatnie.Ma być nowa trybuna VIP
ogólnie to tyle ze Szczecina,pozdrawiam
Pokazali też nowe stroje-1 wrażenie-barwy Piasta Gliwice,Odry Opole czy innej Odry Wodzisław barwy Pogoni Szczecin są GRANATOWO-BORDOWE a nie czerwono niebieskie..
foto:
ŻENADA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum