Temat do dyskusji o niższych ligach - o Waszych drużynach itp. Dzisiaj rozgrywki zaczęła III liga i od razu spora niespodzianka. UKS SMS Łódź pokonał na wyjeździe Concordię Piotrków Trybunalski 2-1. Wygrana ta przybliżyła łodzian do gry w przyszłym sezonie w nowej II lidze. Za tydzień walkower w meczu z Drwęcą, która się wycofała z rozgrywek, później mecz wyjazdowy z Mazowszem Grójec - tutaj myślę, że będzie remis. A już 5 kwietnia inauguracja III ligi w Łodzi - UKS SMS zagra z Nadnarwianką Pułtusk. I powinien z tego meczu wyjść zwycięsko.
Obra Zbąszyń(klasa okręgowa:D ) wzmocniła się o byłego zawodnika Olimpii Poznań Jacka Motylińskiego ---->http://www.90minut.pl/kariera.php?id=1411
Być może doświadczenie nabyte z grą z takimi sławami jak Szymkowiak sprawi iż będzie naszym motorem napędowym A także paru innych graczy. Między innymi o Tomasza Śliwę(były gracz Obry),który pamiętany jest głównie ze strzelenia 2 bramek w meczu przeciwko drużynie Lecha Poznań Znaczy to że być może nie spadną w tym sezonie z ligi.....
Dzisiaj na początek rundy wiosennej IV Ligii Dolnośląskiej GKS Prochowiczanka Prochowice na własnym boisku niestety przegrała z Karkonoszami Jelenia Góra 0:2 Mecz można nazwać festiwalem niewykorzystanych sytuacji... Za tydzień mecz z Pogonią Oleśnica. Czekamy na zwycięstwo!
A co do umocnień naszego zespołu to przybyło 2 nowych zawodników ale opisze tylko jednego z nich bo to znaczniejsze umocnienie naszej dryużyny:
- Wojciech Kaszczyszyn który odrzucił ofertę gry w MKSie Kluczbork oraz był bliski podpisania umowy z Gawinem Królewska Wola.
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
Dzis rozpoczela sie runda wiosenna w IV lidze mazowieckiej. Jezeli chcecie sie czegos wiecej dowiedziec, to odsylam na moja strone - www.4lm.dbv.pl - tam macie najswiezsze wiadomosci z czwartoligowego mazowsza.
Po niecałej połowie meczu Ruch Wysokie Mazowieckie - Wigry Suwałki Ruch prowadzi 2:0. W takim razie pewne jest, że mają oni najsilniejszy skład w III lidze i bez problemu awansują do nowej I ligi. Gorzej może być z licencją.
Jak dla mnie - fenomenalnie. Jeżeli nic się nie zmieni, ŁKS dostanie licencję na grę w Łodzi, a SMS nie kupi miejsca w nowej II lidze i zostanie w III, to będę mógł zbierać autografy na czterech najwyższych szczeblach ligowych. Ekstraklasa - ŁKS, I liga - Widzew, II liga - Sokół, III liga - SMS. A tym lepiej, bo w takiej II lidze będą naprawdę ciekawe drużyny - chociażby Sandecja Nowy Sącz lub KSZO Ostrowiec. Super!
Matheush, pytanie do Ciebie. Rozwiązali rezerwy Polonii czy nie? Bo piszą, że rozwiązali, jednak nie są ani przesunięci w lidze na ostatnie miejsce ni nic. Możesz mnie oświecić? Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum