Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Sty 12, 2008 15:02 Legia Warszawa
Jak w temacie.Co sądzicie o tym klubie?O jego zawodnikach,etc.
Według mnie jest super klubem;] Nowy trener,nowi zawodnicy. Włodarze klubu chcą zbudować WIELKI KLUB!!!Najpierw super stadion,potem super zawodnicy!Uważam to za dobre podejście do sprawy.Trzeba zacząć od budowy stadionu, a potem budowaniem teamu potrafiącego walczyć w europejskich pucharach!Obecny skład?Hmmmm... dobry! Ba,nawet bardzo dobry ;]No i do tego trener;]Urban zna hiszpańskie metody treningowe,etc.
Nie jestem jakimś wielkim sympatykiem Legii. Szło im w tym sezonie dobrze, ale dopóki nie trafili na lepszych przeciwników. W tym sezonie nie zdobędą tytułu, ale będą jak zawsze o niego walczyć. Zobaczymy ich formę wiosną, ale nawet pomimo osłabień Wisły, sądzę że 2 miejsce to maks co może z Warszawian być, parafrazując tekst z pewnego filmu.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Sty 13, 2008 11:11
mani napisał/a:
W tym sezonie nie zdobędą tytułu, ale będą jak zawsze o niego walczyć.
Nie bądź taki pewny;]10 pkt można jeszcze odrobić;]Legia ma naprawdę dobry skład,który może i powinien być mistrzowski;]
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 13:22
Cytat:
tylko nie wiem czy Legia jest na tyle mocna by walczyć z najlepszymi
Z najlepszymi? Czyli Bayernem, OM, Evertonem, Atletico Madryt? Na pewno nie są w stanie. Tylko, że polskie kluby ledwo co dają sobie rady z Ameri Tibilisi czy MKT Araz, więc dobrze by było, gdyby zaczęły grać przynajmniej na poziomie Aberdeen czy Helsinborgs z tego sezonu.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Na poziomie Aberdeen ? Czyli mają zremisować z Bayernem ?
Na tym poziomie to Legia nigdy nie będzie grać Nie chodzi mi o takie kluby. Chodzi mi o wszystkie kluby występujące w PU z którymi Legia nie ma szans Jeszcze do tego mają bardzo spokojnych kibiców
kibice Legii są obiektywnie najlepsi w Polsce. w Wilnie większość osób nie robiło rozrób wiadomo że jak jest 3 tysiace fanów na wyjeździe to do czegoś takiego może dojść. teraz akurat kibice Legii mają mały zastój spowodowany protestem, ale na wyjazdach (oprócz krakowskich - inny protest) powinni bez problemu działać jak wcześniej
_________________ we didn't start the fire
it was always burning since the world's been turning
we didn't start the fire
but when we are gone will it still burn on and on and on?
Ja też się nie zgadzam z tym że Legia ma najlepszych kibiców w Polsce,zresztą mieliśmy tego przykład :/ Wstyd na całą Polskę Jak dla mnie najlepszych ma Wisełka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum