Dużo bramek, ale gra momentami tylko zadowalała.
W pierwszej połowie gra Legi mogła się podobać, Arsenal grał już gorzej.
W drugiej połowie, role się odwróciły, chociaż Legia popisała się paroma naprawdę fajnymi akcjami. Chociażby te zagrania Borysiuka, mi się podobało . ; )
Co nie zmienia faktu, że Legia dała dupy trochę, bo z 3-0 dla Legi zrobiło się 4-3 dla Arsenalu.
Ostatnio zmieniony przez rafik125 Nie Sie 08, 2010 16:41, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Nie Lis 07, 2010 12:38
A wczoraj na tym ładnym stadionie Legia wygrała 2:0 z Jagielonią (liderem), i w ligowej tabeli zajmuje 3 miejsce. Mecz zarówno ze strony kibicowskiej jaki i piłkarskiej był na wysokim poziomie .
Niby najpopularniejszy klub w Polsce, a temat leży i chyba nawet nie kwiczy. Co sądzicie o aferze z Rzeźniczakiem? I czy to faktycznie Staruch go uderzył, bo czytam różne opinie na ten temat.
Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: autografów od sierpnia \'08
Wysłany: Pon Kwi 04, 2011 14:11
Wracając do Legii liczę na to, że wbrew wszystkim Lechia da radę Legii. Choć będzie niezmiernie ciężko to będe BARDZO DUMNY jeżeli dojdziemy chociaż do finału. I zdaję sobię sprawę, że zaraz ktoś powie, że Lechia jest cieńka itd., ale dodam tylko, że Lechia doszla do polfinalu, a dla klubu który zaczął reaktywację od ZERA jest to kolejny sukces i jestem dumny nawet z tego polfinalu.
_________________ ''Polska-naród wspaniały, tylko ludzie k*#@^!''
- Wiem z pierwszej ręki, że Maciej Skorża rozmawiał w Gdańsku z kibicami Legii przy okazji meczu o Puchar Polski z Lechią. Tam dostał ultimatum, że jeśli zdobędzie to trofeum, wszystko będzie w porządku. Jeśli nie, to dopiero będzie się działo - opowiadał w niedzielnym magazynie "Café Futbol" Wojciech Kowalczyk
Mieli sytuacje tylko do tej pory nikt nie potrafił ich wykorzystać. Mam nadzieję, że się w środę przełamali i jutro w Gdańsku powalczą tak samo o dobry wynik. Wiem, że to wyjazd, ale Lechia albo nie pokazała swoich możliwości albo po kilku dobrych meczach ma duży kryzys formy, dlatego tym bardziej powinni to wykorzystać.
Po przeciętnym meczu Legia wywalczyła swoje jedyne prawdopodobnie trofeum w tym roku - Puchar Polski. Szkoda, że kibole z jednej i drugiej strony zawiedli.
No i największe zaskoczenie...Manu jednak potrafi strzelić w kierunku bramki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum