Roger był słaby ale ten Rybus to jakaś tragedia. Przy nieuznanej bramce Korony faul na bramkarzu był ewidentny. Poza tym Legia też miała jedną nieuznaną bramkę, gdy sędzia nie wiedzieć czemu nie zastosował przywileju korzyści.
_________________ we didn't start the fire
it was always burning since the world's been turning
we didn't start the fire
but when we are gone will it still burn on and on and on?
Dzisiejszy mecz do najciekawszych nie należał. Pierwsza połowa dla Legii, która przeważała. Bardzo ładny gol Rogera. W drugiej części lepsze akcje Bełchatowa. Do tych ostatnich minut jednak za ciekawie nie było Trzy bramki kompletnie mnie zaskoczyły. Byłem w trakcie uzupełniania wyników w tabeli typera, które musiałem przez ten mecz trzykrotnie zmieniać Legia fartownie nie przegrała, choć nie powiem, żeby była gorsza w przekroju całego spotkania. Jeśli dobrze policzyłem, to pokonując w najbliższych spotkaniach Jagiellonię i Cracovię, Wisła zostaje mistrzem bez względu na inne wyniki.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
A jakiś komentarzyk nie łaska? Jutro gra Groclin z Górnikiem w Zabrzu bodajże, wygrany idzie do finału. Poza tym, Rafał Grzelak chyba nie gra w Legii. A dla młodych brawa, bo się nie przestraszyli, grali swoje i zasłużenie przeszli dalej.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 20:05
Z Górnikiem, a z kim ?
Legia zagrała bardzo dobry mecz, stawiałem na to, że właśnie Legia awansuje, choć myślałem, że po karnych lub wyższym remisie. Bardzo słabo gra Grzelak, dla mnie pierwszy do odrzutu w Legii.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Znaleźli się kibice od 7 boleści. Dla waszej wiadomości RAFAŁ GRZELAK gra w Skodzie Xanti, a w Legii gra Bartłomiej. Kibicujecie a nawet nie wiecie jak się zawodnicy nazywają.
Jedynie mani coś skojarzył, że to nie o tego chodzi. Brawo dla Ciebie mani.
Bardzo słabo gra Grzelak, dla mnie pierwszy do odrzutu w Legii.
Przecież to jest drewniak kompletny, nie wiem, dlaczego Legia go kupiła. W Kujawiaku nie pokazywał praktycznie nic, podobnie w Widzewie - bramki strzelał dlatego, że tam po prostu nie było żadnej obrony. W I lidze nie było go w ogóle widać.
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 04:52
mani napisał/a:
Poza tym, Rafał Grzelak chyba nie gra w Legii.
Ale, żem powiedział z tym Grzelakiem Myślałem o Rafale,bo dosłownie przed chwilą pisałem do niego list.Sorka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum