Klub dobry jak na warunki polskiej ekstraklasy. Kolejorz może w najbliższym sezonie powalczyć o pierwswszą piątkę Mają dobrego trenera i niezły skład. Potrafią odbierać punkty najlepszym Jednak wątpię, czy byliby w stanie powalczyć w europejskich pucharach.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
lubimy ten zespol dlatego ze ma najlepszych kibicow w Polsce. tego nie da sie ukryc bo kazdy to wie. z reszt jak sie interesujecie to wiecie kto dostal nagrode dla najlepszych kibicow w Polsce.. nie wypisywac mi tu zadnych legii Widzewów itd.itp Bo nagrode dostal LECH!!!
Wydaje mi sie ze moze powalczyc o mistrzostwo jednak Lech ma teraz wielu nowych zawodnikow i budowa skaldu zajmie troche czasu.
_________________ Kocham róże, kocham bez, a najbardziej KKS!!
sluchaj, jak nie wiesz co jest hymnem Lecha to sie nie wypowiadaj. Bo to co napisales nie jest naszym hymnem. a jakby kibice Legii byli najlepsi to by dostali nagrode za najlepszych kibicow i fair play...
Mani, ty mi tu nie pisz o tym co sie działo na Litwie. O tym niech wypowiedzą się Ci co byli, a nie Ci, którzy siedzieli w domu. Nas tam nie było- nie nam ich osądzać.
Legia byłaby pierwsza, gdyby nie jakieś bezsensowne zakazy wyjazdowe na jesieni. Lech i Legia w tej rundzie prezentowały podobny poziom kibicowski, ze wskazaniem na (L). Lech wygrał, ponieważ cały sezon się liczył a nie runda.
A, zapomniałem dodac, że to NIEOFICJALNY hymn kibiców Lecha. Tak bardzo nas nienawidzą...
PS. "Witamy w mieście Warszawa, gdzie pyry na obiad się zjada"
No może nie za dobra moja aluzja Ja bym jednak przychylił się do tego, że Lech jest klubem o najlepszych oprawach. Tak jest moim subiektywnym zdaniem nie biorąc oczywiście pod uwagę żadnych "wyskoków", tylko atmosferę na meczach Legioniści również mają bardzo dobry doping, podobnie Jaga, może nawet Wisła Nie mówię tak z jakieś sympatii do Lecha, bo ciężko by mi to było, ale tak sądzę Gdyby poziom piłkarski Kolejorza był na podobnym poziomie co doping - o europejskie puchary bym się nie martwił Tak jak pisałem wyżej - miejsca 3 - 5 to ich aktualna pozycja w Polsce.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
PS. "Witamy w mieście Warszawa, gdzie pyry na obiad się zjada"
ja tylko nie rozumiem jednego tak jak z reszta wszyscy kibice Lecha. czy Warszawiacy mowiac na nas pyry mysla ze nas obrazaja? bo w kazdym razie tak nie jest.
jeszzce raz powtarzam. gdyby Legia miała najlepszy doping dostalaby nagrode. niestety Rozmaryn, nie ma nagrody za kibicowanie w danej rundzie tylko za caly sezon. a w calym sezonie najlepsi byli kibice Lecha.
a o 26 tysiacach na meczu mozecie zapomniec
Chwilowo to my możemy zapomnieć o "legalnym" wyjeździe na 3 lata, ponadto dzis okarze sie na ile ukarala nas UEFA za Wilno. Niedługo rozpoczynają się procesy o bezterminowy zakaz stadionowy dla tych, ktorzy biegali po murawie.
Napisałem przecież, ze w przeciągu całego sezonu Wam należała się ta nagroda.
A i ja nie myśle, że jak mówię na was Pyry to Was obrażam, poprostu w Polsce znani jestescie jako "Pyrusy", dlatego Was tak nazwałem, a to hasło to z jednego z szalików. :-)
A ja jestem z Poznania i zgadnijcie komu kibicuje Wierze, ze Lech może powalczyć o górne lokaty w tabeli i już. Jednak z drugiej strony tak bardzo to się OE nie interesuję... Wiem, że Lech sprowadził Króla Strzelców i być może w tym sezonie będziemy mieli dwóch Lechitów na czele Listy Strzelców.
Ja tam wielkim fanem OE nie jestem, ale o Lechu warto kilka slow powiedziec. Jest to naprawde znakomita druzyna z wielkimi aspiracjami. Sądzę, że w przyszłym sezonie mogą nawet powalczyć o pierwsze trzy miejsca w lidze. Drużyna z Poznania posiada jedną z najlepszych lini pomocy w Polsce. Takie indywidualności jak WIlk,Zając,Murawski czy Scherfchen są w stanie przesądzić losy spotkania. Warto dodać, ze w ataku Lecha gra najskuteczniejszy pilkarz OE - Piotrek Reiss. Ogolnie lubię Lecha i sądzę, ze maja wielkie szanse w przyszlym sezonie, aby coś osiągnąć
Ostatnio zmieniony przez lukasek92 Sro Lip 18, 2007 10:01, w całości zmieniany 1 raz
Scherfchen - poza tym nie wiem czy to takie wzmocnienie pomocy, bo jest wystawiony na listę transferową, miał nawet przejść do Górnika Zabrze
Według mnie to ten team nie osiągnął wiele w zeszłym sezonie, bo nie był zgrany (dojście piłkarzy Amiki Wronki)... Teraz to się pewnie zmieni, bo z tak znakomitym trenerem jak Franciszek Smuda (który już buńczucznie zapowiada zdobycie mistrzostwa Polski) może się udać zająć miejsce na podium... A jeśli nie... Cóź... Pewnie Franz wyleci... A szkoda, że polscy prezesi nie pójdą w ślady ich vis a vis z FK Moskwa, który po serii fatalnych meczów zapowiedział, że jak tak dalej będzie to pozwalnia całą drużynę POZA TRENEREM... To się nazywa podejście...
Za Lechem tam az tak bardzo nie przepadam. Ale podoba mi sie to ze pomaga klubowi z tego samego miasta - Warcie. To mi sie najbardziej podoba. Bo to chyba jedyny taki klub w Polsce ze gdyyby byly derby Poznania Lech vs Warta o by nie bylo zadym... a co powiedzie na temat derw Wisla vs Cracovia, Widzew vs LKS.... zadymy zadymy i jeszcze kupa niebieskich!
Lech jest najlepszym klubem w Polsce bedzie i byl. Ma najlepszych kibicow! Stadion bedzie mial pojemnosc 40 tys jak nie wiecej i takiej atmosfery jak na tym stadionie nie ma nigdzie w Polsce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum