Poprzedni temat «» Następny temat
Lech Poznań
Autor Wiadomość
juvelove 

Profil: Gadżety Paczki
Kolekcjoner od: 2005- 07
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 16:55   Lech Poznań

dlaczego lubice Lech Poznań

mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 17:14   

Kto powiedział, ze lubi ;]

Klub dobry jak na warunki polskiej ekstraklasy. Kolejorz może w najbliższym sezonie powalczyć o pierwswszą piątkę ;] Mają dobrego trenera i niezły skład. Potrafią odbierać punkty najlepszym ;] Jednak wątpię, czy byliby w stanie powalczyć w europejskich pucharach.

mikrus

Wysłany: Pon Lip 09, 2007 22:53   

lubimy ten zespol dlatego ze ma najlepszych kibicow w Polsce. tego nie da sie ukryc bo kazdy to wie. z reszt jak sie interesujecie to wiecie kto dostal nagrode dla najlepszych kibicow w Polsce.. nie wypisywac mi tu zadnych legii Widzewów itd.itp Bo nagrode dostal LECH!!!

Wydaje mi sie ze moze powalczyc o mistrzostwo jednak Lech ma teraz wielu nowych zawodnikow i budowa skaldu zajmie troche czasu.

Rozmaryn 

Profil: Ultras
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 10:32   

Nie lubię. Ich hymn to: "Bo w nienawisci...". Myślą że sa cacy, nie maja wlasnego zdania. trzymaja się z Arką i Cracovia, ktorych nie lubię.

PS. Interesuję sie kibicowaniem, i wiem, że nie sa najlepsi w Polsce. Najlepsza jest (L)egia Warszawa, ot co. 8)

By mani: Wszyscy widzieli ;]

mikrus

Wysłany: Wto Lip 10, 2007 14:08   

sluchaj, jak nie wiesz co jest hymnem Lecha to sie nie wypowiadaj. Bo to co napisales nie jest naszym hymnem. a jakby kibice Legii byli najlepsi to by dostali nagrode za najlepszych kibicow i fair play...

Rozmaryn 

Wysłany: Wto Lip 10, 2007 20:54   

Mani, ty mi tu nie pisz o tym co sie działo na Litwie. O tym niech wypowiedzą się Ci co byli, a nie Ci, którzy siedzieli w domu. Nas tam nie było- nie nam ich osądzać.

Legia byłaby pierwsza, gdyby nie jakieś bezsensowne zakazy wyjazdowe na jesieni. Lech i Legia w tej rundzie prezentowały podobny poziom kibicowski, ze wskazaniem na (L). Lech wygrał, ponieważ cały sezon się liczył a nie runda.

A, zapomniałem dodac, że to NIEOFICJALNY hymn kibiców Lecha. Tak bardzo nas nienawidzą...

PS. "Witamy w mieście Warszawa, gdzie pyry na obiad się zjada"

8)

mani 
;]

Profil: Autografy Wisły Kraków
Kolekcjoner od: 2006-07
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 21:21   

No może nie za dobra moja aluzja ;] Ja bym jednak przychylił się do tego, że Lech jest klubem o najlepszych oprawach. Tak jest moim subiektywnym zdaniem nie biorąc oczywiście pod uwagę żadnych "wyskoków", tylko atmosferę na meczach ;] Legioniści również mają bardzo dobry doping, podobnie Jaga, może nawet Wisła ;] Nie mówię tak z jakieś sympatii do Lecha, bo ciężko by mi to było, ale tak sądzę ;] Gdyby poziom piłkarski Kolejorza był na podobnym poziomie co doping - o europejskie puchary bym się nie martwił ;] Tak jak pisałem wyżej - miejsca 3 - 5 to ich aktualna pozycja w Polsce.

mikrus

Wysłany: Wto Lip 10, 2007 21:58   

Rozmaryn napisał/a:
PS. "Witamy w mieście Warszawa, gdzie pyry na obiad się zjada"

8)

ja tylko nie rozumiem jednego tak jak z reszta wszyscy kibice Lecha. czy Warszawiacy mowiac na nas pyry mysla ze nas obrazaja? bo w kazdym razie tak nie jest.

jeszzce raz powtarzam. gdyby Legia miała najlepszy doping dostalaby nagrode. niestety Rozmaryn, nie ma nagrody za kibicowanie w danej rundzie tylko za caly sezon. a w calym sezonie najlepsi byli kibice Lecha.

a o 26 tysiacach na meczu mozecie zapomniec ;]

Rozmaryn 

Wysłany: Sro Lip 11, 2007 09:40   

Chwilowo to my możemy zapomnieć o "legalnym" wyjeździe na 3 lata, ponadto dzis okarze sie na ile ukarala nas UEFA za Wilno. Niedługo rozpoczynają się procesy o bezterminowy zakaz stadionowy dla tych, ktorzy biegali po murawie.

Napisałem przecież, ze w przeciągu całego sezonu Wam należała się ta nagroda.

A i ja nie myśle, że jak mówię na was Pyry to Was obrażam, poprostu w Polsce znani jestescie jako "Pyrusy", dlatego Was tak nazwałem, a to hasło to z jednego z szalików. :-)

forzajuve1810

Wysłany: Pon Lip 16, 2007 08:36   

A ja jestem z Poznania i zgadnijcie komu kibicuje :D Wierze, ze Lech może powalczyć o górne lokaty w tabeli i już. Jednak z drugiej strony tak bardzo to się OE nie interesuję... Wiem, że Lech sprowadził Króla Strzelców i być może w tym sezonie będziemy mieli dwóch Lechitów na czele Listy Strzelców.

lukasek92 

Wysłany: Wto Lip 17, 2007 17:52   

Ja tam wielkim fanem OE nie jestem, ale o Lechu warto kilka slow powiedziec. Jest to naprawde znakomita druzyna z wielkimi aspiracjami. Sądzę, że w przyszłym sezonie mogą nawet powalczyć o pierwsze trzy miejsca w lidze. Drużyna z Poznania posiada jedną z najlepszych lini pomocy w Polsce. Takie indywidualności jak WIlk,Zając,Murawski czy Scherfchen są w stanie przesądzić losy spotkania. Warto dodać, ze w ataku Lecha gra najskuteczniejszy pilkarz OE - Piotrek Reiss. Ogolnie lubię Lecha i sądzę, ze maja wielkie szanse w przyszlym sezonie, aby coś osiągnąć ;)
Ostatnio zmieniony przez lukasek92 Sro Lip 18, 2007 10:01, w całości zmieniany 1 raz  

szymonp1992

Wysłany: Sro Lip 18, 2007 09:11   

lukasek92 napisał/a:
Sherfken

Scherfchen :D - poza tym nie wiem czy to takie wzmocnienie pomocy, bo jest wystawiony na listę transferową, miał nawet przejść do Górnika Zabrze

Według mnie to ten team nie osiągnął wiele w zeszłym sezonie, bo nie był zgrany (dojście piłkarzy Amiki Wronki)... Teraz to się pewnie zmieni, bo z tak znakomitym trenerem jak Franciszek Smuda (który już buńczucznie zapowiada zdobycie mistrzostwa Polski) może się udać zająć miejsce na podium... A jeśli nie... Cóź... Pewnie Franz wyleci... A szkoda, że polscy prezesi nie pójdą w ślady ich vis a vis z FK Moskwa, który po serii fatalnych meczów zapowiedział, że jak tak dalej będzie to pozwalnia całą drużynę POZA TRENEREM... To się nazywa podejście...

:D

Buba 

Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2006
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 22:37   

Za Lechem tam az tak bardzo nie przepadam. Ale podoba mi sie to ze pomaga klubowi z tego samego miasta - Warcie. To mi sie najbardziej podoba. Bo to chyba jedyny taki klub w Polsce ze gdyyby byly derby Poznania Lech vs Warta o by nie bylo zadym... a co powiedzie na temat derw Wisla vs Cracovia, Widzew vs LKS.... zadymy zadymy i jeszcze kupa niebieskich!

sesolinho7

Wysłany: Nie Sie 12, 2007 16:47   

Lech jest najlepszym klubem w Polsce bedzie i byl. Ma najlepszych kibicow! Stadion bedzie mial pojemnosc 40 tys jak nie wiecej i takiej atmosfery jak na tym stadionie nie ma nigdzie w Polsce

Dirk Kuyt

Wysłany: Sro Sie 15, 2007 23:59   

Lech King, Warta Queen ;)

Lech marketingowo już jest najlepszych klubem w Polsce.

Oczywiście my kibice Lecha czekamy na coś więcej :D

<><><><><><><><><><><><><><><><><>

www.dirkkuyt.fotopic.net

Moje autografy.

Odpowiedz do tematu