Brawo poznaniacy! Wielki szacunek za to spotkanie. To, co pokazali w tym meczu zawodnicy z Poznania zasługuje na ukłon do samej ziemi. To mówiłem ja, kibic Legii.
Kolekcjoner od: Dłużej niż TY.
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 21:51
Rozumiem, że od dzisiaj także stajesz się kibicem tego zespołu?
Albo powiesz, ze zawsze nim byłeś?
Dobra, bez napinki. Lech rozegrał dobre spotkanie, nie będę się wypowiadał na temat gry, bo wiadomo jaka była. Ja tylko odnośnie walki o tytuł mistrza - dzisiejsze spotkanie udowodniło, że mecz z Bełchatowem był zdecydowanie wypadkiem przy pracy (albo nagle poziom w polskiej lidze się diametralnie podniósł, w co nie wierzę ) oraz to, że tytuł mistrza Polski rozstrzygnie się tylko pomiędzy Lechem i Wisłą.
Legia jest drużyną słabą, bez pomysłu na grę. Człowiek patrząc w TV na drużynę po prostu męczy wzrok i marnuje czas patrząc na coś takiego.
Rozumiem, że od dzisiaj także stajesz się kibicem tego zespołu?
Albo powiesz, ze zawsze nim byłeś?
Czy ta aluzja była skierowana pod moim adresem?
Jeśli tak, to Cię rozczaruję - nie, nie będę i nie byłem kibicem Lecha. Jednak nie jestem tępym kibolem krzyczącym "jebać Kolejorza" czy "Gwiazda biała, znak pedała". Mam szacunek do innych klubów, co chyba spotykasz rzadko i nie mieści Ci się to w głowie, skoro wyrażasz takie opinie.
Jeśli nie - przepraszam.
Ostatnio zmieniony przez ToChybaJa? Czw Sie 14, 2008 21:56, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 22:12
ToChybaJa? napisał/a:
Czy ta aluzja była skierowana pod moim adresem?
Jeśli tak, to Cię rozczaruję - nie, nie będę i nie byłem kibicem Lecha. Jednak nie jestem tępym kibolem krzyczącym "jebać Kolejorza" czy "Gwiazda biała, znak pedała". Mam szacunek do innych klubów, co chyba spotykasz rzadko i nie mieści Ci się to w głowie, skoro wyrażasz takie opinie.
Mecz przepiękny Spodziewałem się zwycięstwa Kolejorza i powtórzę to co mówię już od bardzo długiego czasu... Z takim zespołem, taką grą i z takimi kibicami Lech nie powinien mieć problemów z wywalczeniem Mistrzostwa Polski w tym sezonie oczywiście No i przydałby się awans do fazy grupowej PUEFA a może i dalej... Będę za nich trzymał kciuki
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
Gratulacje dla Lecha. W TYM MOMENCIE SEZONU liczy się w walce o mistrza tylko Lech i Wisła. Gra świetna, doping świetny, widać dobrą organizację i politykę sportowo-finansową. Brawo Lech!
To pisałem ja, kibic Wisły z D3
_________________ 25061990
Poszukuję autografów zawodników i zawodniczek Wisły Kraków!
Zacznijmy od tego, że nie mam ulubionej polskiej drużyny. W pucharach zawsze, za wyjątkiem kiedy grają z FC Barceloną, kibicuję właśnie polskim drużynom. W lidze jestem za tym by walka trwała do ostatniej kolejki i mam nadzieję, że w tym sezonie tak będzie. Takie teksty, typu "zaraz będziesz wiernym kibicem tej drużyny" to sobie możesz mówić do kolegów z podwórka, o ilu posiadasz takich..;]
Wysłany: Pią Paź 03, 2008 13:18
pz997 napisał/a:
A gdzie znajdę terminarz Pucharu UEFA z udziałem Lecha, oraz ceny, punkty sprzedaży biletów??
...
Lech sprzedaj bilety na stadionie, w większych salonach Kolportera (np. w Galerii Pestka), w sklepie TIFO na Ratajczaka... Punktów sprzedaży jest mnóstwo!!
Takie wypowiedzi wiesz gdzie możesz sobie wsadzić, może jakieś konkrety?
Co do tematu to Lech wczoraj jakoś oszołamiająco nie zagrał (zważając oczywiście na możliwości przeciwnika). Pierwsza połowa była średnia, po bramce dali się zepchać na własne pole karne i ciężko im był wyjść z kontrą. Początek drugiej połowy można uznać za najgorszy okres w wykonaniu Lecha, pózniej było już tylko lepiej. No i ta końcówka...
Co do fazy grupowej to trzeba poczekać do wtorku i dopiero potem oceniać szanse Lecha.
Jak dla mnie zawodnik meczu:
Sławomir Peszko, ale Arboleda też zagrał na podobnym poziomie.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Pią Paź 03, 2008 14:14, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum