Poprzedni temat «» Następny temat
Lech Poznań
Autor Wiadomość
Jarzab93 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 12:13   

No a ja się bardzo cieszę, że w tym niby meczu przyjaźni obie drużyny pogrążyły się. Lech udowodnił, że nie zasługuje na mistrza min. fatalną grą u siebie. Gdyby nie wieczny fart ten młody klubik, który wczoraj świętował 3 rocznicę istnienia znajdowałby się w środku tabeli.

I like to see when you dance. It's amazing for show. I like to feel when your legs make me losing control.

jagi 

Kolekcjoner od: 2004
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 14:24   

"O rety ,rety na Lechu nie będzie fety..."- ze wczorajszego wyjazdu Widzewa do Płocka. 8)

Ilość "kibiców" Lecha na pewno spadnie.

H7 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Nie Sie 08, 2010 10:33   

Galaxicos z Poznania wczoraj pokazali swój i piłkarski i kibicowski kunszt. <faja>

Mateqi 

Profil: Autografy,Bilety,Szaliki
Kolekcjoner od: 08.08.2008
Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 17:12   

gdzie w TV będzie puszczany mecz z Juventusem ?

Bo dla mnie to coś więcej niż kolekcja...!

zioomus 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: 08-2008
Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 17:20   

TV4

"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu. " S. Lem

Mario 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Marzec 08
Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 18:48   

Ajjć i do przerwy 1:2 dla Lecha Poznań, szkoda tej bramki straconej.

kaka 

Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 20:59   

ahh ten Lech.W sumie liczylem na 5-2 dla Juve gdy zaczeli bramki strzelac,atakowac a tu widze ze Rudnevs'ovi chcialo sie bramek w doliczonym czasie strzelac,no i niestety udalo mu sie.z City nie bedzie tak kolorowo,w sumie to w dupie mam ta lige europy,poziom polskiej pilki i tak jest na dnie a to ze raz na 5 lat jakis polski klub wygra/zremisuje z jakims sredniakiem w europie no to przykro mi ale zaden sukces to nie jest i nie ma sie czym podniecac

ferrari w rozmowie z pewnym pilkarzem napisał/a:
Zawsze kupuję Pana w Fifie

Fler 

Kolekcjoner od: 2008
Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 21:07   

Chyba już zapomniałeś jak się podniecałeś po awansie do finału elitarnych rozgrywek Pucharu Polski...

kaka napisał/a:
z jakims sredniakiem w europie

:o :lol:

Fajny mecz, szkoda trochę tych frajersko straconych goli.
Sukces Lecha, kompromitacja Juve.

\\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"

kaka 

Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 21:10   

po 1 nie nie zapomnialem...PUCHAR JEST NASZ!! ;) małek....
po 2 Juve to obecnie sredniak
po 3 na brawa zasluguja tylko kibice Lecha,bo to Juve atakowalo i prowadzilo gre.

ale to tylko moje zdanie.

Tentego 

Wysłany: Czw Wrz 16, 2010 21:18   

Skoro Juve to średniak, to Pogoń Szczecin to...??
Kapitalny mecz Rudnevs'a. Niestety głupio stracone bramki, ale też nie ukrywajmy, że to ich pierwszy mecz z takim przeciwnikiem, pewnie byłe lekka trema.

Nicolas 

Wysłany: Pią Wrz 17, 2010 05:42   

Kaka.. Juve jest "średniakiem" ale Europejskim i taka prawda, że większość drużyn tych naszych grajków z ekstraklasy przegrałyby z rezerwami Juve, albo zremisowała. W grze Lecha widać nie doskonałości, można się zachwycać 3-3 z Juventusem, ale prowadzić 2-0 i w 91 min przegrywać 3-2?? Być może Juventus odpuści ligę europejską, aby skupić się na budowaniu zespołu..
Fajna przygoda dla Lecha ;) Rudnevs piękny gol ;)

PS_ Jednak jak dla mnie to wstyd, nawet nie ułożonym zespołem "przegrać" z polską drużyną..

Animowana historia Polski..
Ostatnio zmieniony przez Nicolas Pią Wrz 17, 2010 05:58, w całości zmieniany 1 raz  

kaka 

Wysłany: Pią Wrz 17, 2010 07:38   

michal1993a napisał/a:
Pogon Szczecin to aktualnie sredniak 1 ligi polskiej ;] no ale to nie tmat o Pogoni

ogolnie nie za bardzo wierze w awans Lecha ale kto wie,nie wiem czy dobrze pameitam ale Amica Wronki albo Dyskobolia wyszly kiedys z grupy.zobaczymy :P

Pirlo21 

Kolekcjoner od: 2004
Wysłany: Pią Wrz 17, 2010 08:35   

Lech tylko wyszedl przed dwoma laty

Carlo Ancelotti

Pamiętam, gdy kolega z reprezentacji Francji powiedział mi kiedyś: „gdy nosisz koszulkę Milanu, to znaczy, że odniosłeś sukces”.

William Gallas

pulpet 

Kolekcjoner od: 2008
Wysłany: Pią Wrz 17, 2010 09:48   

kaka napisał/a:
michal1993a napisał/a:
Pogon Szczecin to aktualnie sredniak 1 ligi polskiej ;] no ale to nie tmat o Pogoni

ogolnie nie za bardzo wierze w awans Lecha ale kto wie,nie wiem czy dobrze pameitam ale Amica Wronki albo Dyskobolia wyszly kiedys z grupy.zobaczymy :P

Jak był Groclin to nie było Grup jeszcze

Woland 

Wysłany: Pią Wrz 17, 2010 12:55   

Popieram kakę. Aktualnie Juventus nie jest najlepszy. Ma trochę kłopotów. Ale to nie znaczy, że powinien zremisować z Lechem. Powinien to wygrać, ale prawdopodobnie zlekceważyli przeciwnika na początku, a potem już przy wyniku 3:2 uznali, że mecz jest wygrany i odpuścili. Lech miał przez cały mecz tylko kilka sytuacji, a Juve miało przewagę i cały czas atakowało. Zawodnicy Starej Damy byli lepsi, szybsi... Karny według mnie nie słusznie podyktowany - teatralny upadek zawodnika Lecha w polu karnym. Drugi gol przypadkowy bo fatalnym nieporozumieniu w obronie Juve. Pierwsza bramka Chieliniego też przypadkowa, ale tylko ta.
Podsumowując Lech zremisował głównie dzięki słabszej grze Juve, a nie swojej dobrej. Obejrzyjcie jeszcze raz na spokojnie ten mecz a się przekonacie. Dlatego śmieszą mnie osoby, które nagle zaczynają gloryfikować Lech, jakby zagrał wspaniały mecz. To jest polska mentalność - polskie kluby były słabe, śmiano się z nich, a teraz nagle po jednym jedynym meczu okazuje się, że Lech jest fantastyczny i gra wspaniały futbol?!(a przecież nie gra!) Za jakiś czas przegra z Manchesterem City i wtedy znowu cała Polska zacznie się śmiać z Lecha, którego tak wychwalała pod niebiosa parę tygodni temu.

PS. nie wykluczam też takiej sytuacji, że Lech właśnie po tym meczu uwierzy w siebie i zacznie grać naprawdę dobrze.
"Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ostatnio zmieniony przez Woland Pią Wrz 17, 2010 13:16, w całości zmieniany 2 razy  

Odpowiedz do tematu