Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 12:13
No a ja się bardzo cieszę, że w tym niby meczu przyjaźni obie drużyny pogrążyły się. Lech udowodnił, że nie zasługuje na mistrza min. fatalną grą u siebie. Gdyby nie wieczny fart ten młody klubik, który wczoraj świętował 3 rocznicę istnienia znajdowałby się w środku tabeli.
ahh ten Lech.W sumie liczylem na 5-2 dla Juve gdy zaczeli bramki strzelac,atakowac a tu widze ze Rudnevs'ovi chcialo sie bramek w doliczonym czasie strzelac,no i niestety udalo mu sie.z City nie bedzie tak kolorowo,w sumie to w dupie mam ta lige europy,poziom polskiej pilki i tak jest na dnie a to ze raz na 5 lat jakis polski klub wygra/zremisuje z jakims sredniakiem w europie no to przykro mi ale zaden sukces to nie jest i nie ma sie czym podniecac
kaka napisał/a:
z jakims sredniakiem w europie
Fajny mecz, szkoda trochę tych frajersko straconych goli.
Sukces Lecha, kompromitacja Juve.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
po 1 nie nie zapomnialem...PUCHAR JEST NASZ!! małek....
po 2 Juve to obecnie sredniak
po 3 na brawa zasluguja tylko kibice Lecha,bo to Juve atakowalo i prowadzilo gre.
ale to tylko moje zdanie.
Kapitalny mecz Rudnevs'a. Niestety głupio stracone bramki, ale też nie ukrywajmy, że to ich pierwszy mecz z takim przeciwnikiem, pewnie byłe lekka trema.
Nicolas
Profil: Autografy
Wysłany: Pią Wrz 17, 2010 05:42
Kaka.. Juve jest "średniakiem" ale Europejskim i taka prawda, że większość drużyn tych naszych grajków z ekstraklasy przegrałyby z rezerwami Juve, albo zremisowała. W grze Lecha widać nie doskonałości, można się zachwycać 3-3 z Juventusem, ale prowadzić 2-0 i w 91 min przegrywać 3-2?? Być może Juventus odpuści ligę europejską, aby skupić się na budowaniu zespołu..
Fajna przygoda dla Lecha Rudnevs piękny gol
PS_ Jednak jak dla mnie to wstyd, nawet nie ułożonym zespołem "przegrać" z polską drużyną..
Ostatnio zmieniony przez Nicolas Pią Wrz 17, 2010 05:58, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "Tak. To ja ustalam skład. Co do meczu z Realem to jeszcze się zastanawiam czy zmiażdżyć ich jak walec, czy zmielić jak maszynka do mięsa"
Carlo Ancelotti
Pamiętam, gdy kolega z reprezentacji Francji powiedział mi kiedyś: „gdy nosisz koszulkę Milanu, to znaczy, że odniosłeś sukces”.
Popieram kakę. Aktualnie Juventus nie jest najlepszy. Ma trochę kłopotów. Ale to nie znaczy, że powinien zremisować z Lechem. Powinien to wygrać, ale prawdopodobnie zlekceważyli przeciwnika na początku, a potem już przy wyniku 3:2 uznali, że mecz jest wygrany i odpuścili. Lech miał przez cały mecz tylko kilka sytuacji, a Juve miało przewagę i cały czas atakowało. Zawodnicy Starej Damy byli lepsi, szybsi... Karny według mnie nie słusznie podyktowany - teatralny upadek zawodnika Lecha w polu karnym. Drugi gol przypadkowy bo fatalnym nieporozumieniu w obronie Juve. Pierwsza bramka Chieliniego też przypadkowa, ale tylko ta.
Podsumowując Lech zremisował głównie dzięki słabszej grze Juve, a nie swojej dobrej. Obejrzyjcie jeszcze raz na spokojnie ten mecz a się przekonacie. Dlatego śmieszą mnie osoby, które nagle zaczynają gloryfikować Lech, jakby zagrał wspaniały mecz. To jest polska mentalność - polskie kluby były słabe, śmiano się z nich, a teraz nagle po jednym jedynym meczu okazuje się, że Lech jest fantastyczny i gra wspaniały futbol?!(a przecież nie gra!) Za jakiś czas przegra z Manchesterem City i wtedy znowu cała Polska zacznie się śmiać z Lecha, którego tak wychwalała pod niebiosa parę tygodni temu.
PS. nie wykluczam też takiej sytuacji, że Lech właśnie po tym meczu uwierzy w siebie i zacznie grać naprawdę dobrze.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ostatnio zmieniony przez Woland Pią Wrz 17, 2010 13:16, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum