Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Lech Poznań
Autor Wiadomość
Pycio 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 9:55 am   

Polonia Bytom 1-1 Lech Poznań 12 listopada, 17:30 (6.000)

Grzegorz Podstawek 63 - Jakub Wilk 90

GKS Bełchatów 2-3 Lech Poznań 1 marca, 17:00 (5.000)

Janusz Dziedzic 59, Mariusz Ujek 85 - Semir Štilić 3, 58, Robert Lewandowski 90

Górnik Zabrze 1-1 Lech Poznań 15 marca, 14:45 (17.000)

Adam Marciniak 54 - Paweł Strąk 90 (s)

Piast Gliwice 1-2 Lech Poznań 11 kwietnia, 17:45

Lumír Sedláček 70 - Semir Štilić 40, Marcin Kikut 90

I to jest podobno gra do końca, w meczach, w których przeciwnik był o klasę lepszy... :roll: Zwykły fart, tyle.
Ostatnio zmieniony przez Pycio Nie Kwi 12, 2009 9:56 am, w całości zmieniany 1 raz  

Jarzab93 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 10:03 am   

Mam nadzieję, że to szczęście się kiedyś odwróci i już niebawem kuchenki dostaną w dupę w końcówkach i wtedy będą mieli pretensje do całego świata.

Pomoc powodzianom
SMS o treści "POMAGAM" na numer 72052. Koszt 2,44 zł.
Ostatnio zmieniony przez Jarzab93 Nie Kwi 12, 2009 10:04 am, w całości zmieniany 1 raz  

TheTruth 

Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 11:02 am   

Stwierdzam że dyskusja z wami nie ma najmniejszego sensu ; )

Pokazujecie tymi postami tylko swoją dziecinadę i poziom inteligencji (czyt. dno).

Pycio 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 11:20 am   

Nic nowego, u kibiców "Lecha" to normalne - "nie dyskutuję z wami, bo macie kompleks Wielkiego Lecha i jego kibiców".

michal1993a 

Profil: Autografy szanowanych przeze mnie sportowców.
Kolekcjoner od: 08.2008
Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 12:45 pm   

Kurczę sorry, ale ja nie wbijam do tematów z waszymi ulubionymi klubami i nie piszę że "Mam nadzieję że w następnym meczu dostaną w dupę" Ja Lechowi kibicuje zanim jeszcze grał w UEFA CUP, a czuję się obrażany gdy ktoś nazywa mnie "sezonowcem".

Tak samo jak w zeszłym roku? :lol: :lol: :lol: Jak tam, feta w Poznaniu z okazji trzeciego miejsca nadal trwa?

Jednak miałem racje :P

jagi 

Kolekcjoner od: 2004
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 8:25 pm   

Nie ma się co bulwersować, tylko zrozumieć to co mówią, gdyż jest to prawdą. Macie kompleksy, uważacie się za najlepszych i nie przyjmujecie innej wersji. Macie wielkie wsparcie od klubu, gdyby to samo było na Legii, czy na Widzewie, to wątpię, żebyście mieli coś do powiedzenia.

zioomus 

Kolekcjoner od: 08-2008
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 8:39 pm   

No to niech Legia czy Widzew sobie wywalczą to wsparcie, to chyba nie było tak, że przyszedł prezes Lecha, dał przykładowo 500k i mówi - "Zróbcie mi oprawę, jakiej jeszcze świat nie widział :roll: "

"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu. " S. Lem

jagi 

Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 8:44 pm   

Lech ma tak komfortową sytuację, że w swym okręgu(Wielkopolska) to jedyny większy klub i wszyscy ciągną na niego. A co do wsparcia, to w czym kibice innych klubów są gorsi od Lecha? Lech ma szczęście, że klub dofinansowuje oprawy, wyjazdy.

michal1993a 

Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 8:48 pm   

A moja wina, że (pseudo)kibice Legii, na meczach w p.UEFA taki syf robią.

Tak samo jak w zeszłym roku? :lol: :lol: :lol: Jak tam, feta w Poznaniu z okazji trzeciego miejsca nadal trwa?

jagi 

Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 8:53 pm   

Pff, a wybryki kibiców Lecha na meczu z Wisłą to co tam.

Doliczmy też, że Wilno nie spowodowało tego co się działo/dzieje na Łazienkowskiej. Walter chce styl angielski i nie dziwię się Legionistom.

zioomus 

Kolekcjoner od: 08-2008
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 9:36 pm   

Najlepiej niech się kibice Lecha zrzekną dofinansowania, bo innym kibicom żyłki pękną :roll:

"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu. " S. Lem

Pycio 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 9:45 pm   

Nie, po prostu nie muszą się napinać, wywyższać się i nazywać innych kompleksiarzami, zwłaszcza, że ich klub jest obecnie tam gdzie jest tylko dzięki fuzji.

michal1993a 

Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 10:02 pm   

Szkoda że nie wspomniałeś o Polonii Warszawa :razz:

tomaszl

Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 10:40 pm   

W Lechu można doszukiwać się podobieństw do Realem Madryt. Kilka sezonów temu Real czarował swoją grą podobnie jak Lech czynił to w poprzedniej rundzie. Teraz Real odnosi zwycięstwa, Lech nie przegrywa swoich spotkań, ale gra tych drużyn nie jest już tak efektowna jak kiedyś, a wręcz stała się nudna. Lech minimalnie wyprzedza Legię, Wisłę i Polonię choć w ostatnich kolejkach jeśli brać pod uwagę grę tych 4 zespołów, zdobył najmniej punktów. Ze składu Lecha oprócz Wojtkowiaka wypadł Rengifo, a Stilic gra jakby czekał tylko na super transfer, z tym że mając tylko jedną nogę nadającą sie do gry w piłkę może sie nie doczekać. Rewelacyjny wiosną ŁKS po dwóch porażkach znowu zwyciężył, ale Arka to w tej rundzie marny rywal. Stawiam na niezbyt przekonujące zwycięstwo Kolejorza.

www.livewyniki.pl - wyniki na żywo

TheTruth 

Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 11:59 pm   

"Zwłaszcza że ich klub jest tam gdzie jest" a gdzie by był gdyby nie fuzja? Chcesz powiedziec że zjadły by nas długi tak. Szczerze w to wątpie bo klub nie miał może budżetu marzeń, ale egzystował bez problemu.

Co do kompleksów, to chyba wy macie kompleks niższości. Dlaczego twierdzisz żę się wywyższamy? To że niejednokrotnie środowisko kibiców uznaje nas za najlepszych w Polsce to nasza wina? To że docenia nas nie tylko Polskie środowisko, ale nawet zagraniczne to też złe? Może i wywyższamy się, ale mamy ku temu powody. Trudno jednak zgodzic się z tym że nie uznajemy reszty stawki w Polsce. Ekipy takie jak Widzew, Legia (wbrew pozorom ubolewamy nad faktem konfliktu na lini kibice a klub, bo przez to liga traci na wartości), Jagiellonia czy Wisła. Dla was w ocenie klubu i ich kibiców liczą się przede wszystkim animozje i spory między "Mój klub" a np. Lech Poznań. Tyle że im więcej będziecie się nad tym rozczulac im więcej będziecie ubolewac nad tym jak to się wywyższamy i w ogóle... tym mocniejsi się stajemy. O rozmowach na temat stosunków na lini klub- WL nie wspomne, bo to tylko świadczy o zazdrości że gdzieś może byc lepiej, a u mnie jest syf.

Podsumowując my nie oglądamy się za siebie tylko stale idziemy do przodu, a fakt że stale o nas mówicie świadczy tylko o tym że coś znaczymy. Wy oglądacie się na nas, a nas to nie interesuje ; )

Odpowiedz do tematu