Poprzedni temat «» Następny temat
Lech Poznań
Autor Wiadomość
Sawik 

Profil: Autografy piłkarzy i trenerów
Kolekcjoner od: 12.01.2009
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 17:50   

Liczyłem wczoraj na wyglaną Lecha Poznań a tu remis.Dobrze że Stilić strzelił tego gola z rzutu wolnego...

[ Komentarz dodany przez: luki: Pon Kwi 06, 2009 6:54 pm ]

Ja bym się tam kłócił czy dobrze ;]

H7 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 18:32   

ronaldinho@ napisał/a:
Liczyłem wczoraj na wyglaną Lecha Poznań a tu remis.Dobrze że Stilić strzelił tego gola z rzutu wolnego...

U, to w Łodzi też już mamy kiboli Wielkiego Leszka? Chociaż dobrze, że na stadion (czy to Widzew czy ŁKS) się boisz iść...

TheTruth 

Wysłany: Sro Kwi 08, 2009 23:45   

Pycio napisał/a:
Leszka

Leszek to z tego co pamiętam imie męskie.

Z klubem o tej nazwie się jeszcze nie spotkałem ; )

tomaszl

Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 20:01   

Piast Gliwice vs Lech Poznan

Piast po ostatnim wygranym spotkaniu z Górnikiem poczuł sie zapewne dużo pewniej. 10 punktów w 4 ostatnich spotkaniach to jak na drużynę broniącą się przed spadkiem znakomity wynik. Na niekorzyść Gliwiczan przemawia fakt nie zdobycia jak do tej pory żadnego punktu w meczach z czołówką czwórką. Lech jeśli chce poważnie myśleć o tytule powinien w końcu przerwać passę 3 spotkań bez wygranej. Legia, Wisła i Polonia czają się cały czas bardzo blisko za plecami Kolejorza czekając na jego potknięcie lecz wydaje mi się, iż w tej kolejce się go nie doczekają.

www.livewyniki.pl - wyniki na żywo

H7 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 21:10   

Lech bez Rengifo, Wojtkowiaka, Murawskiego, Turiny i może też bez Stilicia, dla mnie izi 1x.

Jarzab93 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 21:15   

Tak i wtedy Wisełka pokarze kunszt w meczu z Jagiellonią. Oby tylko Franek nie strzelił gola, bo może mieć ciężko :smile: Pamiętacie Dolhe? :lol: Nie no Franek to co innego, legenda piłkarz, ponad 100 bramek dla Wisełki, a ta rumuńska *** to bez komentarza. Myślę, że Lech nie da rady walczącemu Piastowi z Gliwic a niejaki Bojar zdobęcie bramę strzałem z pola karnego.

I like to see when you dance. It's amazing for show. I like to feel when your legs make me losing control.

TheTruth 

Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 21:24   

Pycio napisał/a:
Lech bez Rengifo, Wojtkowiaka, Murawskiego, Turiny i może też bez Stilicia, dla mnie izi 1x.

Wymień mi w takim razie chociaż jednego piłkarza Piasta, który może budzic respekt w szeregach Lecha?

Jarzab93 napisał/a:
Tak i wtedy Wisełka pokarze kunszt w meczu z Jagiellonią.

Z Pawełkiem w bramce macie 100% pewności pięknych bramek Frankowskiego ; )

O tym Cebanu czy jak mu tam nie wspominam nawet.
Ostatnio zmieniony przez TheTruth Pon Kwi 13, 2009 00:00, w całości zmieniany 3 razy  

zioomus 

Kolekcjoner od: 08-2008
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 21:28   

Pycio napisał/a:
Lech bez
Pycio napisał/a:
Turiny

Ładne wzmocnienie ;)

Bez problemu Lech IMO pojedzie z Piastem ;)

"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu. " S. Lem

Jarzab93 

Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 21:45   

TheTruth napisał/a:

Nie wiem chłopie co palisz, ale towar jest naprawdę godny polecenia. Jesli Twoim zdaniem brak Turiny i Rengifo może byc osłabieniem, to przepraszam Ciebie bardzo, ale chyba nie widziałeś ostatnich meczów. Stilic to zawodnik "przebłysk" czasem się uda, czasem nie,

Kolego, Rengifo i Stilic to moim zdaniem jedni z najlepszych piłkarzy w naszej lidze. Hernan gra już w Polsce już jakiś czas, więc mogę spokojnie stwierdzić, że jego nieobecność to osłabienie Lecha. Turina i tak by nie bronił, ostatnio do składu wskoczył Kotorowski.

TheTruth napisał/a:

Z Pawełkiem w bramce macie 100% pewności pięknych bramek Frankowskiego ; )

Pawełek w bramce to gwarancja puszczonych szmat, więc Franek nie ma co się za bardzo starać. Wystarczy w światło bramki strzelić. Oby nie.

I like to see when you dance. It's amazing for show. I like to feel when your legs make me losing control.

TheTruth 

Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 21:48   

Jarzab93 napisał/a:
Kolego, Rengifo i Stilic to moim zdaniem jedni z najlepszych piłkarzy w naszej lidze. Hernan gra już w Polsce już jakiś czas, więc mogę spokojnie stwierdzić, że jego nieobecność to osłabienie Lecha. Turina i tak by nie bronił, ostatnio do składu wskoczył Kotorowski.

Dla piłkarza gra w tych barwach ma byc zaszczytem, a nie przymusem, a jeśli już tak nie jest, to przynajmnij niech w każdym meczu dają z siebie 110%.
Ostatnio zmieniony przez TheTruth Pon Kwi 13, 2009 00:01, w całości zmieniany 2 razy  

H7 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 21:55   

TheTruth napisał/a:

Ten Cebanu czy jak mu tam umiejętnościami czysto bramkarskimi przerasta całą polską ligę o kilka klas. Brak mu tylko trochę doświadczenia i ogrania.

Mówisz, że Piast nie ma szans. Tak, tylko, że ten Piast z tymi słabymi piłkarzami wygrał na wyjeździe z Arką (a Lech zremisował u siebie). Ten Piast wiosną wygrał też z Górnikiem, z którym wy prawie przegraliście. Rengifo nie jest osłabieniem? No nie powiedziałbym, bo z tego co oglądam Szybką piłkę, to lwią część sytuacji bramkowych Lech stwarza sobie właśnie po akcjach Peruwiańczyka. A to czy padnie gol, to zależy tylko od półboga futbolu.

Cytat:
Rengifo nigdy nie był typem dobrego zawodnika, raczej wrodzonego sępa (farciarza) który tylko czeka na podania, a takich zawodników nieznoszę.

Tak, właśnie taka jest rola napastnika. Marek Koniarek w taki sposób strzelił jakieś 90% swoich bramek.

A tak jeszcze btw - po jaką cholerę Lech robił zimą te "spektakularne" transfery, skoro szczytem możliwości Handzicia, Golika i Buricia jest gra w ME? :lol:

Jarzab93 

Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 22:00   

Pycio napisał/a:
TheTruth napisał/a:

Ten Cebanu czy jak mu tam umiejętnościami czysto bramkarskimi przerasta całą polską ligę o kilka klas. Brak mu tylko trochę doświadczenia i ogrania.

No tak Kamil, tylko zważ na to, że gdzie ma Cebanu łapać doświadczenie? W ME, gdzie jest wystawiany? Ja słyszałem, że to jest wielki talent, ale jakoś na razie nie widziałem nic wielkiego w jego wykonaniu. A jak mu się da szansę w lidze, to spokojnie można zapomnieć o walce o mistrza, bo takie klopsy sadzi, że shock.

Pycio napisał/a:

A tak jeszcze btw - po jaką cholerę Lech robił zimą te "spektakularne" transfery, skoro szczytem możliwości Handzicia, Golika i Buricia jest gra w ME? :lol:

Może Stilić chciał kogoś do towarzystwa, to Lech kupił mu kolegów, z którymi może pogadać, wyskoczyć na piwko, na imprezke. Ci koledzy z tego co wiem malo nie kosztowali.

H7 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 22:03   

Jarzab93 napisał/a:
No tak Kamil, tylko zważ na to, że gdzie ma Cebanu łapać doświadczenie? W ME, gdzie jest wystawiany? Ja słyszałem, że to jest wielki talent, ale jakoś na razie nie widziałem nic wielkiego w jego wykonaniu. A jak mu się da szansę w lidze, to spokojnie można zapomnieć o walce o mistrza, bo takie klopsy sadzi, że shock.

Niestety pod tym względem musimy się uczyć choćby od Włochów. Tam każdy młody piłkarz, który przychodzi do klubu jest wypożyczany jedną-dwie ligi niżej, gdzie występuje regularnie, a po powrocie do macierzystej drużyny staje się wielką gwiazdą. Przykładem niech będzie Giovinco.

TheTruth 

Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 22:03   

Pycio napisał/a:

Było widac ostatnio w Pucharze Polski.
Ostatnio zmieniony przez TheTruth Pon Kwi 13, 2009 00:02, w całości zmieniany 3 razy  

ares 

Profil: autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: kwiecień 2008
Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 08:54   

Oj TheTruth, powiedz Ty lepiej, co tam we Wronkach słychać?

Co do występu Amici w tej kolejce, z całego serca żałuję, że Piastowi nie udało obronić się remisu. Niestety, zdecydowała akcja w końcówce meczu. Mam również nadzieję że ktokolwiek z trójki Wisła, Legia, Polonia odbierze im koronę w tym roku ;)

A te "wielkie talenty" to taka sama zajawka Wronek Bałkanami (spowodowana Stiliciem) jak połowy Polski Wronkami (przez PUEFA - to samo było kiedyś z Wisłą czy Widzewem). Poczekajmy rok, dwa, zobaczymy gdzie będą :razz:

I tylko łezka się w oku kręci kiedy za malucha sie krzyczało "odwróć tabelę, kolejorz będzię na czele!" 8)

Poszukuję autografów zawodników i zawodniczek Wisły Kraków!

Szczegóły: TUTAJ

Odpowiedz do tematu