Poprzedni temat «» Następny temat
Lech Poznań
Autor Wiadomość
m3ssi

Wysłany: Czw Sie 16, 2007 00:01   

Lech zaraz po Wisełce jest moim ulubionym klubem.

Czekam tylko aż włączą się do walki o tytuł.

http://messi.fotopic.net

Woland 

Wysłany: Czw Sie 16, 2007 00:06   

Dirk Kuyt napisał/a:
Lech marketingowo już jest najlepszych klubem w Polsce.

Chyba masz rację ;] Piosenka Libera "Czysta Gra" puszczana na VIVIE i wiele innych rzeczy. Mają nawet dobry stadion. Więc nie pozostaje nic innego jak zdobyć Mistrzostwo Polski i awansować do Ligi Mistrzów ;] Myślę, że w tym sezonie raczej ligi nie wygrają, ale być może gdyby w okienku transferowym kupili kilku wartościowych graczy mogliby powalczyć ;]
"Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."

m3ssi

Wysłany: Czw Sie 16, 2007 00:12   

W moim przekonaniu jeżeli Lech chciałby zostać na dłuższy okres najlepszą drużyną w Polsce powinien wyłożyć większe pieniądze na transfery. Trzeba przyznać że skład jest naprawdę dobry i równy, ale tylko Murawski ociera się o kadrę. Boję się co się stanie z grą ofensywną gdy Reiss zakończy karierę.

http://messi.fotopic.net

Dirk Kuyt

Wysłany: Czw Sie 16, 2007 11:54   

Obecnie w Lechu przyjęto długofalowy program budowy drużyny.

Kierownictwo klubu nie chce, wszystkiego na szybko co okazało by się efektem na rok na dwa lata.

Inwestuje się w szkolenie młodzieży, a każdy transfer jest wnikliwie rozważany.

<><><><><><><><><><><><><><><><><>

www.dirkkuyt.fotopic.net

Moje autografy.

bialo_czerwony

Wysłany: Pią Paź 12, 2007 18:07   

Rozmaryn napisał/a:

A, zapomniałem dodac, że to NIEOFICJALNY hymn kibiców Lecha. Tak bardzo nas nienawidzą...

8)

Bo wy to nas kochacie tak że to koniec i tylko my jesteśmy tacy niedobrzy. Wex przestań.

Jesteśmy najlepsi w Polsce i nam tego zazdrościce ztąd twoja frustracja.

A tak swoją drogą ciekawe czy wszyscy którzy pisząć o kibicach ''my'' chodzą na mecze? Bo ja mam karnet na kocioł jakby się ktoś pytał.

mikrus

Wysłany: Pią Paź 12, 2007 19:30   

masz racje. niektorzy pisza ze sa Bog wie jakimi kibicami ale na mecze nie chodza :? typowi internetowi napinacze.

Ja rowniez, jak na mecz, to tylko na KOCIOL!!

osilek

Wysłany: Nie Lis 04, 2007 21:28   

mikrus napisał/a:
jak sie interesujecie to wiecie kto dostal nagrode dla najlepszych kibicow w Polsce.. nie wypisywac mi tu zadnych legii Widzewów itd.itp Bo nagrode dostal LECH!!!

a ja Ci powiem tak że nagrode za najlepszych kibiców dostalaby Pogoń gdyby nie bylo protestów przeciwko Ptakowi... Rok wcześniej chce Ci przypomniec że to właśnie kibice Pogoni otrzymali tą nagrode.

W poprzednich latach zawsze najwieksza frekfencje miały dwa kluby... Pogoń Szczecin oraz Lech Poznań... Wiadomo, że kibice obu klubów za sobą nie przepadają.

Ja osobiście nie lubie Lecha Poznań. Tak samo jak Arki i Cracovi. Do innych Polskich klubów nic nie mam... Ale kibicuje tylko Pogoni Szczecin i Legii Warszawa

zdzichu 

Profil: Autografy Zagłębia Lubin
Wysłany: Nie Gru 30, 2007 15:36   

Lech według mnie jest najlepszy w OE (no może zaraz po Zagłębiu Lubin XD )!! Ma w tym sezonie szansę na dosyć wysokie miejce w tabeli... Chciałbym żeby zajęli miejsce które premiuje awansem do PUEFA.

WIELKIE ZAGŁĘBIE LUBIN!
Ostatnio zmieniony przez zdzichu Nie Cze 28, 2009 17:33, w całości zmieniany 2 razy  

henry 

Profil: autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: długiego czasu
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 19:42   

Lech to najlepszy klub w OE i myśle że mogłby powalczyc w Europejskich Pucharach,

a lubie go bo ma dobrego trenera,dobry zespół i duży stadion.

kemotek 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: kwiecień 2007r.
Wysłany: Sob Lut 09, 2008 18:50   

Jeżeli jest najlepszy to czekamy na mistrza na koniec :razz:

reissik92

Wysłany: Sob Lut 16, 2008 15:45   

W sumie to można stwierdzić, że sytuacja w Lechu jest dosyć zagmatwana... zostały przeprowadzone tylko dwa transfery - Peszko i Cueto. Zapewne obaj zostaną wkrótce wypożyczeni, więc po co taki transfer? W dodatku Lech nie zakwalifikuje się do Pucharów, i poleci Franz, bo zarząd stwierdzi, że to jego wina!

Rudy 

Wysłany: Sob Lut 16, 2008 16:07   

reissik92 napisał/a:
Zapewne obaj zostaną wkrótce wypożyczeni, więc po co taki transfer?

Ponieważ zostaną ograni.

kemotek 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: kwiecień 2007r.
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 20:46   

Reissik czemu sądzisz że Lech nie zakwalifikuje się do Europejskich Pucharów?? Moim zdaniem lekko wejdą..... Radzą sobie dobrze w tym sezonie i nie ulegnie to raczej zmianie.

A Franciszek Smuda to dla mnie najlepszy trener w kraju w tej chwili. Mają świetną ekipę którą stać na dużo więcej...

Order 

Profil: Motyle.
Kolekcjoner od: 2007-09
Wysłany: Pią Lut 22, 2008 18:34   

zdzichus napisał/a:
Lech według mnie jest najlepszy w OE!! Najlepsi kibice i wogóle 8)

Sorki zdzichus, ale takie posty mnie drażnią. Myślę, że w temacie o Lechu Poznań nie powinno być takich wypowiedzi. Tutaj moim zdaniem powinniśmy wymienić się poglądami na temat meczu, a nie mówić jak bardzo ich lubimy.

Mówicie też, że Ci, którzy nie chodzą na mecze to nie kibice, a to nie prawda. Ja nie chodzę na mecze, a jestem wielkim fanem. Oglądam skróty meczów w internecie-nie mogę całych bo nie mam Cyfry+. Gdybym mógł pojechać na mecz Lecha byłbym w siódmym niebie, a nie mogę :???: , z dwóch powodów:

-mieszkam w Strzelcach Opolskich-ok.25km od Opola

-mam 14 lat i mama mi nie pozwala- argumentuje ze mnie pobija czy coś. Ciągle ją namawiam i już udało- powiedziała, że mogę jechać z kimś dorosłym.... walec- nikomu- sie nie chce

Dobra- teraz na temat .

Co do transferów to cienko, bo w jednym ze skarbów kibica pisze tak: Lech ma dobrego golkipera, a z tą pozycją miał największe problemy- Lech nie tracący głupich bramek może powalczyć o tytuł. Niestety moim zdaniem Emilian Dolha okazał się niewypałem :cry: ....

Cueto tak - dobrze go wypożyczyć, bo on musi się ograć, ale Peszko po co? Przecież grał i w Ekstraklasie i w II lidze. On już jest ograny... Zapomnieliście dodać, że został sprowadzony Tomasz Bandrowski

herdek 

Profil: Autografy, Bilety
Kolekcjoner od: sierpień 08'
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 21:43   

Lech wygrał dzisiaj 6:0 z Grasshoperss Zurich..;) Leszek zagrał wspaniały mecz, strzelili sześć bramek i pokazali, że to oni powinni być rozstawieni, a nie ich rywale. Jestem bardzo szczęśliwy z tak wysokiego zwycięstwa polskiej drużyny. Brawo Lech, Brawo trener Smuda!

Www.Fcb24.Com -> najlepszy serwis w Polsce o FC Barcelona!

Odpowiedz do tematu